Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysz86 wrote:Pisałyście o tej prolaktynie. Ja miałam nawet 44, ale ani mój ginekolog, ani endokrynolog nie uznali, żeby to było za dużo.
ja jak na początku miałam 33 przy normie do 23,3 to kazali zbijać...Szalona CZARNA, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Monkey wrote:a to dziwne...
ja jak na początku miałam 33 przy normie do 23,3 to kazali zbijać...
MNie pytali o objawy podwyższonej prolaktyny. Ale ja nie mam objawów. Dodatkowo mi powiedzieli, że prolaktyna może skoczyć na skutek stresu.Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam mleko stąd dostałam tabletki aby je zatrzymać bo dostalam nawału mlecznego dwie doby po porodzie. Byłam w szoku. Takiego bólu nie mialam. Mniej bolały skurcze niż pirsi z kulami zapełnionymi kanalikami... koszmar.
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Tak jak nie jestem za chodzeniem do lekarzy tak bardzo jestem za wykonaniem kilku, podstawowych badań po poronieniu.
Myślę, że warto wiedzieć na czym się stoi bo staranie się z miesiąca na miesiąc jest coraz trudniejsze...Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyJa 2 maja do pracy! Haha taką będę miała majówkę
Ale do tego czasu L4, dzisiaj z korzonkami już lepiej niż wczoraj i dobrze, bo od dzisiaj musimy zacząć intensywne działania
:D W dodatku siemię zaczęło działać!!
Bree, hiacynta99, tysiaa93, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Na śluz
Bo miałam z nim problem, rozciągliwego brak totalnie, a teraz jest dobrze
Ja łykam wiesiołka i też jest dobrze
Siemie jest niesmaczne ale pewnie go spróbujęToxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Na śluz
Bo miałam z nim problem, rozciągliwego brak totalnie, a teraz jest dobrze
Ja pije na wlosy ale dopiero zaczelam i robie plukanke z siemienia na wlosy. mozesz napisac ile lyzeczek dajesz na napar i jak parzysz i jak czesto pijesz to siemie?Toxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Aaaaa
Ja łykam wiesiołka i też jest dobrze
Siemie jest niesmaczne ale pewnie go spróbuję
Ja lubie te galaretke, jak sie doda troche soku to smakuje jak kisielToxey, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Dobra, jestem po wizycie.
Lekarz popatrzyl na wyniki i powiedział ze tam jest wszystko w porządeczku i że "zachodzimy w ciążę"
No i mówię mu o tym teście a on do mnie " kobieto, wszystko jest możliwe, rozbierać się"
Patrzył czy wszystko się oczyściło i powiedzial ze jest ok.
Dał skierowanie na betę i usg ale po 22 maja.
Zapytałam kiedy robić tą bete, a on powiedział ze jak chce to moge naweet dzis, czyli jutro.
Tylko nie wiem czy nie za wczesnie.
Chyba bym poczekala, sprawdze jeszcze testem domowym.
Nie wiem Bree jak ty, ale ja przy poprzednich ciążach miałam takie bóle jak przed @ a tu nie ma i nie ma
Trzymam kciuki za nas wszystkie!Bree, Szalona CZARNA, matylda08, kierzynka, tysiaa93, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree w szczęśliwym cyklu zalewałam ziarenka gorącą wodą i piłam tylko tą wodę... Ale poprawy nie zauważyłam, a teraz kupiłam ziarenka mielone i jedną łyżeczkę zalewam pół filiżanki wrzątku, piłam nieregularnie a już od dzisiaj mega poprawa, zazwyczaj przez cały cykl miałam kremowy śluz, nawet w tym, w którym się udało.
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToxey wrote:Ja 2 maja do pracy! Haha taką będę miała majówkę
Ale do tego czasu L4, dzisiaj z korzonkami już lepiej niż wczoraj i dobrze, bo od dzisiaj musimy zacząć intensywne działania
:D W dodatku siemię zaczęło działać!!
Toxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ediii no to super rewelacyjne wiadomosci!!!
Co do mnie to mam bol jak na @ i do tego bezowy sluz jak przed @Cos kiepsko bo 10 kwietnia doiero mi sie @ skonczyla....
Toxey ja mam mielone siemie i w ziarenkach to bede sobie zalewac w takich proporcjach jak TyToxey, Ediii, Monkey, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny