Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
pap86 wrote:szkoda, że weekend się już kończy. ale na szczęście w tym tygodniu pracujemy tyyyylko 4 dni
Coś lekko czuję lewy jajnik. Czy ja zawsze mam owu z lewego?
W tym tygodniu będę mierzyć tempkę o stałej porze porannej więc będę widziała czy owu już była. Chciałabym żeby była w 14 lub 15dc to by znaczyło, że mam równe ładne cykle. Dziś 12dc.
Wczoraj mój mąż był na pępkowym u kolegi, urodził mu się mały Szymonek. A dziś moja koleżanka przesłała mi mmsa jej nowo narodzonego Mikołajka! Same chłopakiMuszę ją odwiedzić jak tylko dojdzie trochę do siebie, a Małego to chyba zacałuję
I mam nadzieję w marcu przyszłego roku też urodzić dzidziulka!ja też miałam synka
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Bree kochana na moje oko to u Ciebie szanse na ciąże są bardzo duże.
Zwłaszcza ten brak ochoty na bronka!
Tempkę też masz bardzo ładną, no i te suty...
Ja mam znowu wszystkie urojone objawy. Jakieś kłucia, ciągnięcia w brzuchu.
Sporo białego, gęstego śluzu. Wczoraj nawet mnie mdliło. No paranoja jakaś
Tak bardzo chciałam by mój aniołek wrócił do mnie na 9 maja.
Ciężki bardzo jest dla mnie ten miesiącSzalona CZARNA, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
KOCHANE... JA już miałabym mojego szkraba na rękach.. W sobotę miałam termin.. Na dniach rodzi moja przyjaciółka.. Pomimo że jestem w ciązy czuje lęk i łza się kreci na wpomnienie tego usg gdzie babel tak machał raczkami i nóżkami jak szalony.. lekarz się śmiał że wariat... Nie zapomne tego uczucia szczęścia i jak mężowi opowiadałam... A potem za 3 tyg mąż pojechał pierwszy raz ze mną chciał zobaczyć... a wtedy dramat..
Bree lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:ja będę ciezko przechodziła lipiec, bo właśnie wtedy urodziłby się mój synek.. ale dziewczyny musimy żyć dalej
Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:ja będę ciezko przechodziła lipiec, bo właśnie wtedy urodziłby się mój synek.. ale dziewczyny musimy żyć dalej
Bree, PrimaSort, Lenka87, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Bree kochana na moje oko to u Ciebie szanse na ciąże są bardzo duże.
Zwłaszcza ten brak ochoty na bronka!
Tempkę też masz bardzo ładną, no i te suty...
Ja mam znowu wszystkie urojone objawy. Jakieś kłucia, ciągnięcia w brzuchu.
Sporo białego, gęstego śluzu. Wczoraj nawet mnie mdliło. No paranoja jakaś
Tak bardzo chciałam by mój aniołek wrócił do mnie na 9 maja.
Ciężki bardzo jest dla mnie ten miesiąc
kochana moja, ja jestem glupsza niz ustawa przewidujetak bardzo mi sie chce ciazy ze chyba mi odbija
nawet sobie sprawdzilam kiedy bym rodzila gdybym teraz zaszla - no nikt mi nie powie ze to normalne, a przynajmniej niczemu dobremu nie sluzy...
...ale to nie jest tak ze sie bardzo nakrecam, ale nie ukrywam ze chcialabym juz byc brzuchata
wykres taki sobie jest... cycki bola mnie zdecydowanie mniej niz w ciazy ale na okres mnie nie bola praktycznie wcale, dzisiaj rano wiecej latalam do kibelka ale jestem przeziebiona, pewnie dlatego piwo mi nie smakuje bo smarkam i jestem chora chociaz mlóce zarcie jak maly kombajn
to czekanie mnie wykanczaostatnio cien cienia cienia wyszedl mi w 12 dpo a dzisiaj mam 9dpo
Nic innego mi nie pozostaje jak czekacale zakladam na 80 procent ze w ciazy nie jestem
Monkey, tysiaa93, Ediii, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Wpadam na chwilę dać znać co z moimi wynikami. Nie cztałam co pisałyście o tej pory bo tego jest zwyczajnie za dużo, a ja wypadłam z obiegu
Powiem tylko że w piatek zrobiłam badania krwi na które skierowała mnie lekarka pierwszego kontaktu i oto wyniki:
TSH - 1,4515
FT3 - 2,91
FT4 - 1,10
Prolaktyna - 32,05 !!!
Bromergon mi przepisała i biorę na obniżenie prolaktyny, bo jak jest wysoki to kobieta nie zajdzie w ciążęBree, Monkey, tysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Umierałam po nim. Ile dni juz go bierzesz?
Jak wziełam pierwszą dwakę - pół tabletki to myślałam że umieramMdliło mnie, w głowie mi się kręciło masakra... Na drugi dzień zwiększyłam dawkę i to samo, ale dziś już jest ok, tylko trochę tak około 3 godziny po zażyciu leku mam takie dokuczliwe odczucia i mam to brać do 12 dnia cyklu
Biorę pół tabletki rano i całą wieczoremBree, Monkey, hiacynta99 lubią tę wiadomość