WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Dziewczyny co myślicie o inofolicu, pije któraś? Czytałam kiedyś że to takie niby świetne na owulację... A czym to się różni od witamin takich kompleksowych (poza tym że inofolic nie ma tych witamin :) ), że niby od nich lepsze jest?

Ja piję. Zaszłam w ciążę w drugim cyklu ostatnio. Mam nadzieję, że i tym razem też tak będzie - choć nie wiem czy inofolic w tym pomógł :P

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jest Gril wszyscy pija ja nie Glowa mnie caly dzień boli nawet tabl przeciwbólowe. Nie pomogły troszkę sie przespałam w dzień. Bo byłam zmęczona i przeszło na 30 min :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    Ja piję. Zaszłam w ciążę w drugim cyklu ostatnio. Mam nadzieję, że i tym razem też tak będzie - choć nie wiem czy inofolic w tym pomógł :P
    Ja pije obecnie :D spoko jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch nawet. Mnie juz nie boli tylko jajniki kują ani juz krwi w śluzie nie ma hmmm dziwne bylam pewna ze w weekend. @ będzie ..

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody już śpi więc i ja się kładę. Dobranoc :)

hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • dejsi Znajoma

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaaa wrote:
    Ale mi wysypalo twarz, syf goni syf.. oby to kolejny zdrowy objaw ciazy :)

Ide spac kochane, mam dosc na dzis..

O rany, ja wyglądam podobnie :/ sieje postrach normalnie ;)
    Oj jak bym chciała żeby to był objaw ciąży mmmm
    Jak nie u mnie, to u Ciebie NIECH BĘDZIE :))

:*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87 wrote:
    Młody już śpi więc i ja się kładę. Dobranoc :)
    No mój młody tez spi i stary zgon tak ze i ja sie kładę. Dobranoc. Ślicznotki :-*

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w niedzielny poranek :) Mnie też wypryszczyło, na szczęście tylko na dekolcie i ramionach. Kolejny niezawodny sygnał że @ się zbliża :)
    Miłego dnia życzę :D

p655zbmhi58rbvwi.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta jak sie dzisiaj czujesz? Glowa juz nie boli?
    Mam nadzieje ze juz lepiej :)

Ja przez te grype to nie wiem co z moimi temperaturami bo to teraz wsz)stko pomieszane jest... Grypka robi swojen juz tydzien mam dziwnyy kaszel I katar. Kaszel jest o tyle dziwny ze wczoraj w sklepie zlapal mnie atak to musialam sie szybko czegos napic, czegokolwiek byle gardlo zwiilzyc bo myslalam ze sie udusze....

Dzisiaj ladna pogoda wiec jedziemy na wycieczke cos pozwiedzac :)

W ogole dziendoberek wszystkim :)

Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Hiacynta jak sie dzisiaj czujesz? Glowa juz nie boli?
    Mam nadzieje ze juz lepiej :)

Ja przez te grype to nie wiem co z moimi temperaturami bo to teraz wsz)stko pomieszane jest... Grypka robi swojen juz tydzien mam dziwnyy kaszel I katar. Kaszel jest o tyle dziwny ze wczoraj w sklepie zlapal mnie atak to musialam sie szybko czegos napic, czegokolwiek byle gardlo zwiilzyc bo myslalam ze sie udusze....

Dzisiaj ladna pogoda wiec jedziemy na wycieczke cos pozwiedzac :)

W ogole dziendoberek wszystkim :)
    A może to jakaś alergia?

p655zbmhi58rbvwi.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka no tez sie zastanawiam co to jest, pamietam ze lapal mnie juz taki dziwny kaszel kilka lat temu ale wtedy to byl srodek zimy :P Zaczyna sie od tego jakby mnie cos gilgotal w gardle, wtedy staram sie odkaszlnac zeby to przestalo gilgotac, a po tym jak odkaszlne mam problem zlapac poietrze, dopiero jak sie czegos napije to to przechodzi :P Dodam ze nigdy na nic nie bylam uczulona :P

...nie liczac ludzkiej glupoty :D Na to jestem uczulona zawsze :D

Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, alergię można złapać w każdym wieku. U mojej mamy się ujawniła po 40-stce dopiero. Idź do lekarza lepiej

p655zbmhi58rbvwi.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko alergia nie przechodzi od lyka wody :P i to jest dla mnie zastanawiajace :P

Moja ciotka dostala alergi na slonce po 70tce :D

tysiaa93 lubi tę wiadomość

preg.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podjęłam rano z mężem temat urlopu. I on wymyślił, że kupimy sobie rowery i obiedziemy nimi Bornholm. Niby nim nadzwyczajnego, ale my już mamy rowery... tylko nie takie na których można zamontować sakwy. No i teraz z okazji wakacji mielibyśmy wydać jakieś 2500 zł na rowery plus 1000 zł na bagażnik rowerowy do auta. No i w zasadzie mój budżet urlopowy na tym się skończy. Mój mąż chyba cały czas sobie nie może uświadomić, że ja nie zarabiam tyle co on.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w niedzielny poranek. Moje korzonki się rozszalały, ledwo wstałam z łóżka - czeka mnie L4 :(

• Bree Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz, faceci to chyba sa jak male dzieci ktore w dodatku zyja na innej planecie ;)

Aczkolwiek pomysl na wakacje fajny, tyle ze ja nie jestem fanka rowerow, kiedys duzo jezdzilam ale teraz jestem za wygodna i lubie tylek w aucie wozic ;)
    Juz chyba wolalabym konno niz na rowerze :P

Toxey wspolczuje, wprawdzie sama nigdy nie mialam tych problemow ale wyobrazam sobie co to za bol.

W ogole jaka tu cisza dzisiaj ;) jak zwykle chyba w weekend. ja tez uciekam za jakies 2 godzinki. Od rana tak dziwnie boli mnie prawa piers jakby mnie w niej cos rwało, ciagnelo w strone pachy...dziwne to jest...

preg.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helooo. Chyba mam małego kaca. Wprawdzie wróciliśmy wczoraj wcześnie, ale w domu dorwaliśmy się do whisky... :P

fuksja fajnie że udało Ci się znaleźć dobrego lekarza, to połowa sukcesu :)

lenka wczoraj wszystko kupiliście? Faaaajnie, pokaż potem fotki mieszkania

bree a może groszek nie daje Ci pić piwa?

mysz mamyh podobną sytuację mieszkaniową ;) własny dom fajna sprawa, my budujemy. I wierzę, że nie tylko dla nas. Wy też doczekacie sie dzieciaczków! Co do urlopu - nie macie wspólnego budżetu? Pomysł na urlop bardzo fajny

tysia tak trzymaj!

papola ja piję infolic, ale dopiero w tym cyklu od początku. Zobaczymy jak zadziała, zdam relację. podobno przy długich cyklach przyspiesza owu

hiacytna faza lutealna trwa średnio 14 dni więc jak za 3 dni nie przyjdzie to wtedy możesz się martwić ;)

toxey wkrkakałaś sobie to l4 :/ nie zazdroszczę, boli jak cholera ;/

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Mysz, faceci to chyba sa jak male dzieci ktore w dodatku zyja na innej planecie ;)

Aczkolwiek pomysl na wakacje fajny, tyle ze ja nie jestem fanka rowerow, kiedys duzo jezdzilam ale teraz jestem za wygodna i lubie tylek w aucie wozic ;)
    Juz chyba wolalabym konno niz na rowerze :P

Ja chciałam jechać do Chorwacji, choruję na Chorwację już od kilku lat. Ale mąż oczywiście, ze tam za gorąco, że co tam robić, że ja to bym na plaży chciała leżeć itd itd. No to góry. Zawsze jeżdzimy w góry, kochamy góry, jednak chciałabym zobaczyć coś innego. No to wymyśliłam Alpy Austriackie, Tatry Słowackie i jeszcze jeszcze jedno podejście w Bieszczady... To nie, on będzie rowery nowe kupował...
    I znów się namęczę w wakacje tak, ze mi się płakać będzie chciało i będę marzyla o powrocie do pracy, żeby posiedzieć za biurkiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:48

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    mysz mamyh podobną sytuację mieszkaniową ;) własny dom fajna sprawa, my budujemy. I wierzę, że nie tylko dla nas. Wy też doczekacie sie dzieciaczków! Co do urlopu - nie macie wspólnego budżetu? Pomysł na urlop bardzo fajny

Pewnie w końcu się wybudujemy. Kwestia tego jak duży domek. Generalnie chcemy niewielki, około 100 metrów.
    Budżet mamy taki dziwny. Wiele osób się dziwi na nasz podział. To znaczy konta mamy osobne. Wspólnie finansujemy tak zwane życie, rzeczy do domu... Natomiast każdy sobie finansuje utrzymanie swojego samochodu, bo mamy dwa, mój i męża, każdy sam sobie finansuje hobby, każdy sam sobie kupuje ciuchy... A na wczasy każdy daje po połowie na jedzenie, noclegi, paliwo. A za inne rzeczy, typu wieczorne wyjścia, piwko, jakieś bilety wstępów, to raz ja płacę, raz mąż.
    Generalnie ja powiedziałam, że w tym roku mogę na urlop wydać więcej, ale nie chcę większości tego budżetu wydać na rowej i bagażnik. Myślałam raczej o wakacjach w Chorwacji i wracając zachaczyć o Bieszczady.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika obys miala racje z tym piwem :D Ze to sprawa groszka ;)
    A kaca to ci nawet troche zazdrosze bo nie pamietam kiedy sie ostatnio nawalilam ;) Ostatnio mam tak ze troche wypije i ide w kimono bo mnie scina spanie od okolo roku jestem nonstop zmeczona :P

Mysz w Alpy sama bym sobie pojechala bo uwielbiam ale narazie zwiedzamy UK ile sie da ale Alpy bardzo lubie :) Kurde to kiepsko troche tak sie nie dogadywac, mozna isc na kompromis jakis ale nie taki zeby zawsze jedna strona musiala drugiej ustepowac bo to do chrzanu jest taka sprawa... Faktycznie jesli macie tyle opcji do zwiedzania to troszke na wyrost jest kupowac teraz nowe rowery zeby zostac bez kasy... a takie wakacje zeby sie spinac to g*wno nie wakacje bo czlowiek po urlopie bardziej zmeczony niz przed...

preg.png
‹‹ 559 560 561 562 563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ