Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Dziewczyny co myślicie o inofolicu, pije któraś? Czytałam kiedyś że to takie niby świetne na owulację... A czym to się różni od witamin takich kompleksowych (poza tym że inofolic nie ma tych witamin
), że niby od nich lepsze jest?
Ja piję. Zaszłam w ciążę w drugim cyklu ostatnio. Mam nadzieję, że i tym razem też tak będzie - choć nie wiem czy inofolic w tym pomógłBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anjaaa wrote:Ale mi wysypalo twarz, syf goni syf.. oby to kolejny zdrowy objaw ciazy
Ide spac kochane, mam dosc na dzis..
O rany, ja wyglądam podobniesieje postrach normalnie
Oj jak bym chciała żeby to był objaw ciąży mmmm
Jak nie u mnie, to u Ciebie NIECH BĘDZIE)
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
:*) -
nick nieaktualny
-
Witam się w niedzielny poranek
Mnie też wypryszczyło, na szczęście tylko na dekolcie i ramionach. Kolejny niezawodny sygnał że @ się zbliża
Miłego dnia życzęBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Hiacynta jak sie dzisiaj czujesz? Glowa juz nie boli?
Mam nadzieje ze juz lepiej
Ja przez te grype to nie wiem co z moimi temperaturami bo to teraz wsz)stko pomieszane jest... Grypka robi swojen juz tydzien mam dziwnyy kaszel I katar. Kaszel jest o tyle dziwny ze wczoraj w sklepie zlapal mnie atak to musialam sie szybko czegos napic, czegokolwiek byle gardlo zwiilzyc bo myslalam ze sie udusze....
Dzisiaj ladna pogoda wiec jedziemy na wycieczke cos pozwiedzac
W ogole dziendoberek wszystkimLenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Hiacynta jak sie dzisiaj czujesz? Glowa juz nie boli?
Mam nadzieje ze juz lepiej
Ja przez te grype to nie wiem co z moimi temperaturami bo to teraz wsz)stko pomieszane jest... Grypka robi swojen juz tydzien mam dziwnyy kaszel I katar. Kaszel jest o tyle dziwny ze wczoraj w sklepie zlapal mnie atak to musialam sie szybko czegos napic, czegokolwiek byle gardlo zwiilzyc bo myslalam ze sie udusze....
Dzisiaj ladna pogoda wiec jedziemy na wycieczke cos pozwiedzac
W ogole dziendoberek wszystkimBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Lenka no tez sie zastanawiam co to jest, pamietam ze lapal mnie juz taki dziwny kaszel kilka lat temu ale wtedy to byl srodek zimy
Zaczyna sie od tego jakby mnie cos gilgotal w gardle, wtedy staram sie odkaszlnac zeby to przestalo gilgotac, a po tym jak odkaszlne mam problem zlapac poietrze, dopiero jak sie czegos napije to to przechodzi
Dodam ze nigdy na nic nie bylam uczulona
...nie liczac ludzkiej glupotyNa to jestem uczulona zawsze
Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Podjęłam rano z mężem temat urlopu. I on wymyślił, że kupimy sobie rowery i obiedziemy nimi Bornholm. Niby nim nadzwyczajnego, ale my już mamy rowery... tylko nie takie na których można zamontować sakwy. No i teraz z okazji wakacji mielibyśmy wydać jakieś 2500 zł na rowery plus 1000 zł na bagażnik rowerowy do auta. No i w zasadzie mój budżet urlopowy na tym się skończy. Mój mąż chyba cały czas sobie nie może uświadomić, że ja nie zarabiam tyle co on.
-
nick nieaktualny
-
Mysz, faceci to chyba sa jak male dzieci ktore w dodatku zyja na innej planecie
Aczkolwiek pomysl na wakacje fajny, tyle ze ja nie jestem fanka rowerow, kiedys duzo jezdzilam ale teraz jestem za wygodna i lubie tylek w aucie wozic
Juz chyba wolalabym konno niz na rowerze
Toxey wspolczuje, wprawdzie sama nigdy nie mialam tych problemow ale wyobrazam sobie co to za bol.
W ogole jaka tu cisza dzisiajjak zwykle chyba w weekend. ja tez uciekam za jakies 2 godzinki. Od rana tak dziwnie boli mnie prawa piers jakby mnie w niej cos rwało, ciagnelo w strone pachy...dziwne to jest...
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
helooo. Chyba mam małego kaca. Wprawdzie wróciliśmy wczoraj wcześnie, ale w domu dorwaliśmy się do whisky...
fuksja fajnie że udało Ci się znaleźć dobrego lekarza, to połowa sukcesu
lenka wczoraj wszystko kupiliście? Faaaajnie, pokaż potem fotki mieszkania
bree a może groszek nie daje Ci pić piwa?
mysz mamyh podobną sytuację mieszkaniowąwłasny dom fajna sprawa, my budujemy. I wierzę, że nie tylko dla nas. Wy też doczekacie sie dzieciaczków! Co do urlopu - nie macie wspólnego budżetu? Pomysł na urlop bardzo fajny
tysia tak trzymaj!
papola ja piję infolic, ale dopiero w tym cyklu od początku. Zobaczymy jak zadziała, zdam relację. podobno przy długich cyklach przyspiesza owu
hiacytna faza lutealna trwa średnio 14 dni więc jak za 3 dni nie przyjdzie to wtedy możesz się martwić
toxey wkrkakałaś sobie to l4nie zazdroszczę, boli jak cholera ;/
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Bree wrote:Mysz, faceci to chyba sa jak male dzieci ktore w dodatku zyja na innej planecie
Aczkolwiek pomysl na wakacje fajny, tyle ze ja nie jestem fanka rowerow, kiedys duzo jezdzilam ale teraz jestem za wygodna i lubie tylek w aucie wozic
Juz chyba wolalabym konno niz na rowerze
Ja chciałam jechać do Chorwacji, choruję na Chorwację już od kilku lat. Ale mąż oczywiście, ze tam za gorąco, że co tam robić, że ja to bym na plaży chciała leżeć itd itd. No to góry. Zawsze jeżdzimy w góry, kochamy góry, jednak chciałabym zobaczyć coś innego. No to wymyśliłam Alpy Austriackie, Tatry Słowackie i jeszcze jeszcze jedno podejście w Bieszczady... To nie, on będzie rowery nowe kupował...
I znów się namęczę w wakacje tak, ze mi się płakać będzie chciało i będę marzyla o powrocie do pracy, żeby posiedzieć za biurkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:48
-
monika_89 wrote:mysz mamyh podobną sytuację mieszkaniową
własny dom fajna sprawa, my budujemy. I wierzę, że nie tylko dla nas. Wy też doczekacie sie dzieciaczków! Co do urlopu - nie macie wspólnego budżetu? Pomysł na urlop bardzo fajny
Pewnie w końcu się wybudujemy. Kwestia tego jak duży domek. Generalnie chcemy niewielki, około 100 metrów.
Budżet mamy taki dziwny. Wiele osób się dziwi na nasz podział. To znaczy konta mamy osobne. Wspólnie finansujemy tak zwane życie, rzeczy do domu... Natomiast każdy sobie finansuje utrzymanie swojego samochodu, bo mamy dwa, mój i męża, każdy sam sobie finansuje hobby, każdy sam sobie kupuje ciuchy... A na wczasy każdy daje po połowie na jedzenie, noclegi, paliwo. A za inne rzeczy, typu wieczorne wyjścia, piwko, jakieś bilety wstępów, to raz ja płacę, raz mąż.
Generalnie ja powiedziałam, że w tym roku mogę na urlop wydać więcej, ale nie chcę większości tego budżetu wydać na rowej i bagażnik. Myślałam raczej o wakacjach w Chorwacji i wracając zachaczyć o Bieszczady.Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monika obys miala racje z tym piwem
Ze to sprawa groszka
A kaca to ci nawet troche zazdrosze bo nie pamietam kiedy sie ostatnio nawalilamOstatnio mam tak ze troche wypije i ide w kimono bo mnie scina spanie od okolo roku jestem nonstop zmeczona
Mysz w Alpy sama bym sobie pojechala bo uwielbiam ale narazie zwiedzamy UK ile sie da ale Alpy bardzo lubieKurde to kiepsko troche tak sie nie dogadywac, mozna isc na kompromis jakis ale nie taki zeby zawsze jedna strona musiala drugiej ustepowac bo to do chrzanu jest taka sprawa... Faktycznie jesli macie tyle opcji do zwiedzania to troszke na wyrost jest kupowac teraz nowe rowery zeby zostac bez kasy... a takie wakacje zeby sie spinac to g*wno nie wakacje bo czlowiek po urlopie bardziej zmeczony niz przed...
tysiaa93 lubi tę wiadomość