Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry. Piękny mamy dzis dzień
Monkey masz juz core? Ile ma lat?
Mysz następnym razem do szpitala pojedziesz na porodówkę :* teraz chyba pylą brzozy, ja też ciagle kichanBree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
anjaaa wrote:hej. dzieki za troske :*
beta wzrosla, w srode 1730 dzis 2134. wydaje mi sie za troche za malo skoro gin mowil ze dobrze by bylo gdyby wzroslo o 70 %... znow mam zle mysli, dwa dni mam juz koszmary,budze sie w nocy przerazona bo sni mi sie ze krwawie...
jak na zlosc nie bylo mojego gina dzis i do poniedzialku jedna wielka niewiadoma... w poniedzialek rano recepcjonistka pokaze ginowi wynik a on zadecyduje czy czekamy do czwartku czy co.. mam dosc
chcialabym zeby byly takie paski jak testy ovu gdzie kazdy w domu mogl sobie bete sprawdzac w dowolnej chwiliwtedy zaoszczedzilybysmy tyle nerwow
Wierze ze u Ciebie bedzie wszystko OK!nie ma innej opcji, chociaz przypuszczam ze nerwy to cie zjadaja od srodka
Trzymam kciukimatylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Ależ miałam złe sny. Śniło mi się, że byłam w szpitalu, a ja do szpitala tylko w jednym celu chodzę. Na łyżeczkowanie. Eh.
Poza tym chyba już coś pyli. Mam ciągle zapchany nos, wysuszoną śluzówkę i wiecznie kicham.
...to byl tylko zly sen...ale nie dziwie sie ze takie masz po tym co przeszlas... ja kiedys mialam problemy w pracy i po dzis dzien miewam zle sny z tymi ludzmi w roli glownej...
Tez kicham i kaszle, pierwszy raz w zyciu mam taki suchy kaszel i nie wiem od czegotysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Zjem śniadanie i biorę się za porządki. Zapomniałam że mam zamrożoną fasolkę po bretońsku
Dzisiaj obiad z głowy
monika_89, matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ja juz wszystko wczoraj posprzatalam a obiad moze zjem gdzies na miescie bo nie mam sily gotowac
Ba, nawet pomyslu na obiad nie mam, pojechalabym cos pozwiedzac ale to zalezy jaks ie pozniej poczuje
Lenka87, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Monika w styczniu skończyła 6
Cos mi sie ta moja tempka nie podoba. czyżby jednak nie było owulki?
Monkey skok był, przepisowy o 0,2 ale teraz rzeczywiście dziwnie spadło. Zmierzyłaś o tej samej porze? Ja np. nie mierze w tym cyklu o tej samej porze i wychodzą głupotki na wykresie.Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewuszki
Mnie też coś głowa boli po browarkach
Wezmę tabsa i biorę się za obiad, dziś polędwiczki w sosie grzybowo-koperkowym z pieczonymi ziemniaczkami i warzywkami, mniam
A pogoda dziś rozpieszczaLenka87, tysiaa93, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
anjaaa wrote:Dzien dobry
Moj humor dosc sredni, cos mi w noge wlazlo nie moge chodzic.. jesli chodzi o ciaze to chyba zaczynam nastawiac sie na gorsze wiesci..tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Monika w styczniu skończyła 6
Cos mi sie ta moja tempka nie podoba. czyżby jednak nie było owulki?
Ja sie zastanawiam zawsze co jest bardziej wiarygodne w takich sytuacjach, testy ovu czy skok temp. Sama zaufalabym testom chociaz one nie potwierdzaja ovu na 100 procent a tylko wychwytuja hormon lh w moczu.
tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość