Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrocilam z grila
nadal jestem chora, jutro bedzie tydzien a grypa dalej trzyma...od kilku dni nie wypilam ani grama alko a teraz na grilu prawie litr grzanego wina
Chyba sie poloze ale nie jestem nawalona tylko juz zmeczona tym kichaniem, smarkaniem i kaszlem... ilez mozna....
...chcialam wiruski ale nie takie
Dobranoc kobietki, milego wieczoru a pozniej kolorowych snow wzgledne goracych uniesienmatylda08, tysiaa93, monika_89, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
hej. dzieki za troske :*
beta wzrosla, w srode 1730 dzis 2134. wydaje mi sie za troche za malo skoro gin mowil ze dobrze by bylo gdyby wzroslo o 70 %... znow mam zle mysli, dwa dni mam juz koszmary,budze sie w nocy przerazona bo sni mi sie ze krwawie...
jak na zlosc nie bylo mojego gina dzis i do poniedzialku jedna wielka niewiadoma... w poniedzialek rano recepcjonistka pokaze ginowi wynik a on zadecyduje czy czekamy do czwartku czy co.. mam dosc
tysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Kobietooo w końcu się odezwałaś! Moim zdaniem najważniejsze, że beta wzrosła, każdy dzidziuś rozwija się swoim własnym tempem, na pewno wszystko jest w porządku :* Jeszcze tylko dwa dni, dostaniesz się do swojego gin i on cię uspokoi
anjaaa, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnja najważniejsze że wzrasta i na tym skończ . Uwierz że ten cholerny limit nieszczęścia wyczerpałaś maluch jest zdrowy i w swoim tempie rośnie i koniec kropka . Pije Wasze zdrowie .
Tyśka na prezydentatysiaa93, anjaaa, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tysia taka jest prawda, że nas tu podtrzymujesz na duchu i nastrajasz optymizmem najwięcej! Kurde wylewna nie jestem za bardzo ale... kocham was dziewczyny, czuję mega wsparcie i cieszę się, że nie jestem sama z tym wszystkim
I od wczoraj mam naprawdę dobry nastrój i pozytywnie patrzę na przyszłość. A do tego mocno wierzę, że mój mąż i ja góra za rok będziemy mieli małą Zosię lub Michasię albo Wojtusia
A najlepiej bliźniaki!!! Kto wie... w najbliższej rodzinie były (mój ojciec ma brata bliźniaka dwujajowego).
tysiaa93, matylda08, hiacynta99, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Tysia taka jest prawda, że nas tu podtrzymujesz na duchu i nastrajasz optymizmem najwięcej! Kurde wylewna nie jestem za bardzo ale... kocham was dziewczyny, czuję mega wsparcie i cieszę się, że nie jestem sama z tym wszystkim
I od wczoraj mam naprawdę dobry nastrój i pozytywnie patrzę na przyszłość. A do tego mocno wierzę, że mój mąż i ja góra za rok będziemy mieli małą Zosię lub Michasię albo Wojtusia
A najlepiej bliźniaki!!! Kto wie... w najbliższej rodzinie były (mój ojciec ma brata bliźniaka dwujajowego).
Jestem jeszcze przed @ więc mam dobry humor i wierzę, że w tym cyklu się udałoJak @ przyjdzie to wy będziecie mnie pocieszać i głaskać po główce
Też się cieszę, że trafiłam na to forum, uzależniłam się od niego i od was
Szkoda, że wszystkie musiałyśmy się spotkać akurat na tym wątku, ale przynajmniej coś dobrego wynikło z tej paskudnej sytuacji, jaka nas spotkała
I prędzej czy później każda z nas przytuli do piersi swoje dziecię
anjaaa, matylda08, hiacynta99, Lenka87, Bree, Toxey lubią tę wiadomość