Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam wesela
Lubię. Pobawić się w gronie znajomych
Szalona te 200 zl wg mnie wystarczy w zupelnosci. Wykrec sie choroba, że jeayeś słaba i bierzesz antybiotyki antybiotykiBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja najbardziej nie luie zabaw weselnych. Moj ojciec byl fotografem i krecil tez wesela. Jak montowal filmy to czasami patrzalam co ludzie tam robia to nie ma zadnych pieniedzy na swiece zeby mnie nimi zachecic do brania w tym udzialu
Przeciskanie jajek przez nogawki, macanie sie po kolanach, chodzenie okrakiem nad lezacymi facetamipowiedzcie mi prosze ze juz tego nie ma
Albo fajne sa tez takie sztywniackie co to ludzie chca dobrze kulturalnie sie zachowywac i wszyscy siedza jak na stypie
Na tym weselu co bylam swiadkiem mama mlodej chciala zrobic jej niespodzianke i zaprosila cyganska kapele taka z ulicy chociaz mloda protestowala to mama postawila na swoim, malo do rekoczynow nie doszlo
Jestem dziwna ale nie lubie weseltysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Albo raz tacy biedni ze wsi co chcieli dobrze wypasc dali na obiad weselny homara i kazdy siedzial i patrzal bo nie wiedzial jak to jesc
Ludzie wodke pili i patrzeli na tego homara a jak sie juz urzneli to zaczeli go meczyc tak ze komedie by mozna nakrecictysiaa93, Staraczka23, kierzynka, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Wy o warzywach i uprawach tak?
Ja sie smialam do mamy wczoraj ze jak bym miala ogród to własny nawóz eko w postaci psa
Moj pies jak stawia kloce to zwykly worek na psie kupy to za malo - bez reklamowki nie podchodz ale moj pies jest wielki niczym osioltysiaa93, Szalona CZARNA, Staraczka23, kierzynka, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Bree nie jesteś dziwna, też nie lubię wesel
A te zabawy, które wymieniłaś niestety istnieją nadal...
Jestem dziwna, chyba wole stypy
Generalnie nie lubie sie tak bawic, ale kazdy jest inny.
Wole cos spokojniejszego i bardziej "cywilizowanego" od przekladania obcemu facetowi surowego jajka w okolicach kroczatysiaa93, Staraczka23, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Moj pies jak stawia kloce to zwykly worek na psie kupy to za malo - bez reklamowki nie podchodz ale moj pies jest wielki niczym osiol
Ten moj lolek ma niecałe 2 lata i jak wali kloca to koniecznie przy czyms haha tylna lape gdzies polozy wyzej haha czasami na krawężnik,, skad to wzial to nie wiem hahaBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Jestem dziwna, chyba wole stypy
Generalnie nie lubie sie tak bawic, ale kazdy jest inny.
Wole cos spokojniejszego i bardziej "cywilizowanego" od przekladania obcemu facetowi surowego jajka w okolicach kroczano ta sie idzie zje obiad i do domu nie trzeba gotowac
Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
..... no chyba ze facet bylby megawyjebisty to wtedy bym sie zastanowila nad tymi jajkami
ale zazwyczaj sa to starsi spasli lysawi goscie w przepoconych koszulach z rozchechlanym kolnierzykiemi krzywo wiszacym krawatem
tysiaa93, Staraczka23, Szalona CZARNA, Lenka87, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA pamietacie jak sukienke szukalam naslub kuzynki? Slub odwolany
niedoszli panstwo mlodzi sie poklocili i rozstali
Pokaze wam brzucha juz większy niż cyki, paczta i zauroczta sie abyscie wy tak mialy
Ps. Jesli kogos urazam zdjeciami to mowcie wprost abym nie pokazywala bo wiem ze moze to byc dla niektorych z was cios. Z góry przepraszam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8b00862955f.jpgBree, tysiaa93, Szalona CZARNA, Lenka87, fuksja, kierzynka, Ola_45, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:A jaka rasa?
Ten moj lolek ma niecałe 2 lata i jak wali kloca to koniecznie przy czyms haha tylna lape gdzies polozy wyzej haha czasami na krawężnik,, skad to wzial to nie wiem haha
Dogi Niemieckie
To jest Nero i jego ulubiony fotel do spania
On tak potrafi spac godzinami
tysiaa93, Staraczka23, Lenka87, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Dostalam wlasnie zaproszenie na grilla do fajnych ludzi
Ide stracha naprawiac bo mu obiecalam a pozniej grillingpierwszy zaproszeniowy w tym roku
trzymajcie sie kobietki kochane, zycze Wam udanego popoludniaSzalona CZARNA, Staraczka23, Lenka87, kierzynka, matylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Jak to ma być dla nas cios skoro niedługo też będziemy miały taki bebzonek
Fajny brzuś
Bree ciekawą pozę sobie obrał
Oni zawsze spia w takich "idiotycznych" niewygodnych pozachSzalona CZARNA, tysiaa93, Staraczka23, hiacynta99 lubią tę wiadomość