Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic wrote:Ewelcia jak u Ciebie? Co tam słychać?
Cały czas ciężko mi myśleć pozytywnie:/ boję się pustego jaja jak nic. Dalej jest to brązowawe plamienie i do tego czasem czerwone kleksy - inaczej nie umiem tego nazwać
Zastanawiam się czy to też nie od tego że za każdym siusianiem chcę sprawdzić czy jest krew i troszkę mocniej podcieram się papierem toaletowym, a na pewno to podrażnia no i jeszcze to codzienne wpychanie palca z luteiną -
Hej dziewczyny
no u mnie @ powinna być i niet tempka zamiast w dół to ona w górę
czuję się jak w poprzedniej ciąży na początku i czekam do soboty - jak nie przyjdzie to zatestuję a co
moremi, Magic lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
kochana u mnie tez nie ma jeszcze @ i tempka nawet wysoko i ovu mi pokazuje,ze na 68 procent jestem w ciazy,tyle ze u mnie nie ma takiej opcji a za Ciebie trzymam kciuki,żeby wyszedł bobasek
Magic lubi tę wiadomość
-
zobaczymy - nie liczę jakoś ale śmieję się, że to byłby dopiero numer wyrobiłabym się jeszcze w 2014 i to pod choinkę prezent by był
Ewelcia, peppapig, Magic lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Ewelcia wrote:Cały czas ciężko mi myśleć pozytywnie:/ boję się pustego jaja jak nic. Dalej jest to brązowawe plamienie i do tego czasem czerwone kleksy - inaczej nie umiem tego nazwać
Zastanawiam się czy to też nie od tego że za każdym siusianiem chcę sprawdzić czy jest krew i troszkę mocniej podcieram się papierem toaletowym, a na pewno to podrażnia no i jeszcze to codzienne wpychanie palca z luteiną
Malinowa to kroliczek zajrzal do Was z niespodzianka )( super. Maja czemu uwazasz ze nie moze byc w tsm samo i w Twoim przypadku ?Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Malinowa to kroliczek zajrzal do Was z niespodzianka )( super.
Nie wiem czy zawitał - sama nie wiem co myśleć - miliony myśli pozytywnych i negatywnych. Nie wiem - w sobotę się okaże albo szybciejMagic lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Magic ja na pewno nie jestem w ciąży,bo się zabezpieczaliśmy. Postanowiłam sobie,ze odczekam 2 cykle po pp no i teraz ma nadejsc druga @ i dopiero zaczniemy staranka ale kurde wszystko mi sie rozregulowało.Jak jutro spadnie mi tempka,to będzie oznaczało,że @ w końcu nadchodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 23:07
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaja mi tak samo się wszystko posrało.. 2.04 miałam skok temp, więc myślałam, że owulacja była, ale byłam w tym czasie u lekarza i powiedział, że jeszcze nie. No a teraz jeszcze tydzień czekania mi został, już o niczym innym nie potrafię myśleć tylko czy nam się udało..
Ani pracy zmieniać, bo jak zmienię pracę i zaszłabym zaraz w ciążę to będzie trochę lipa u nowego szefa ehh i taki zastój cały czasMagic lubi tę wiadomość
-
Ewelcia jak mi smutno... osz q..wa przytulam Cię!!!
a ja czekam na @...
zastanawiam się czy gdybym zrobiła test teraz a np. zapłodnienie było 5 dni później niż owulka to mógłby nie wyjść? ostatnio też robiłam prawie tydzień po terminie i wyszła słabsza ta krecha testowa...
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Ewelcia...nie wierze!!! Tak mi potwornie przykro...mialam nadzieje ze to juz sie nie powtórzy!! Wspieram goraco![*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip