Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj odebralam wyniki z krwi i Ft3 mam 4,50 a norma jest 2,37-4,43 ale w pon ide powtorzyc badanie i zrobie jescze tsh bo teraz nie robilam mam nadzieje ze wyjdzie wszystko ok bo troche sie zmartwilam ciagle pod gorke ....
-
Czarna_88 wrote:Ja wczoraj odebralam wyniki z krwi i Ft3 mam 4,50 a norma jest 2,37-4,43 ale w pon ide powtorzyc badanie i zrobie jescze tsh bo teraz nie robilam mam nadzieje ze wyjdzie wszystko ok bo troche sie zmartwilam ciagle pod gorke ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 09:19
-
kejt90 wrote:u mnie tempka wzrosła 36,6 czy możliwę że owuluję hhe ???
szkoda że się starać nie można jeszcze lecą 3 tyg od zabiegu
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
właśnie dzisiaj odebrałam wyniki z tarczycy powtórne i wyszły ok (mam nadzieje)ide jeszcze z nimi do lekarza dzisiaj popołudniu
TSH mam 1,110 a TF3 4,14 a norma jest do 4,43
troszkę mi ulżyło
Ostatnio bawiłam sie w testy owulacyjne ale jakoś nie byłam pewna wyników jakie wychodzą .... staram sie nie liczyć dni po prostu w tedy kiedy mam ochotę i mąż również wtedy korzystamy -
Hej dziewczyny.
Ja pierwszą owulacje miałam również 2 tygodnie po zabiegu. Po 5 tygodniach od zabiegu dostałam miesiączkę. Za 2 miesiące zaczynam starania . Trzymam kciuki za Was dziewczyny.peppapig lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Cześć dziewczyny!
Powiem Wam ze ja chyba wpadam w paranoje już.. Mojego malucha straciłam w styczniu, a od tej pory wydałam ponad 1000 zł na prywatne wizyty i badania.
Lekarz stwierdził że wszystko ok, można się starać.
Mieliśmy zacząć w tym cyklu ale siostra zachorowała na ospę, a ja mogłam od niej ją podłapać. Ospy nigdy nie przechodziłam, szczepiona na nią nie byłam.
Teraz zastanawiam się czy się szczepić? Jedna dawka kosztuje 250 zł, a dostaje się dwie w odstępie 3 miesięcy. Po szczepionce zaleca się wstrzymanie z ciążą przez 3 miesiące. Więc pół roku w plecy...
Wiem ze nie uchronię się przed całym złe świata nawet jeśli zrobię wszystkie badania jakie tylko można.
Ale jednak się boję. Boję się że sytuacja się powtórzy i nie wiem co robić. -
nick nieaktualny
-
Mam mam, lekarz naprawdę pierwsza klasa. Zupełne przeciwieństwo tych, których spotkałam w szpitalu w moim mieście. No ale przyjmuje prywatnie i liczy sobie 150 zł za wizytę. Przy naszych ostatnich wydatkach to jednak jest sporo.
Chciałam zrobić badanie na przeciwciała ospy ale to kosztuje 110 zł. Masakra jakie to wszystko jest drogie. A zwykły rodzinny niby na to skierowania wypisać nie może.
Wydaje mi się że u mnie jest też trochę blokada psychiczna... Chce ale boje się powtórki. Pomału to wszystko mnie dobija, a nie mam z kim o tym pogadać. Mój Ł też już nie wie co myśleć o tym wszystkim. On też się boi. -
JusWik wrote:hej,
ja 1 owulkę też miałam 2 tyg po zabiegu potwierdzona przez gin. @miałam 5 tyg po zabiegu. Ale trwa nadal a właściwie takie plamienie już 8 dzień dziś ((
Kochana ja pierwszą @ miałam 10 dni więc nie masz się czym martwićJusWik lubi tę wiadomość
-
maja35 wrote:Kochana ja pierwszą @ miałam 10 dni więc nie masz się czym martwić
A mężuś już się nie może doczekać do
choć dziś dosyć mocno mnie boli prawy jajnik, takie kłucia bardzo częste i dość silne. Nigdy tak nie miałam. -
witam jestem po 2 poronieniach 4 lata temu ciaza zasniadowa po 2 latach to samo wszystkie wyniki badan dobre moje i meza tez lekarze nie wiedza co robic ja się poddalam powodzenia dla starających zyczewitam jestem nowa na forum 4 lata temu poronienie zaśniad groniasty 2 lata po poronieniu to samo zaśniad groniasty badania wszystkie dobre moje i meza tez lekarze nie wiedza o co chodzi a ja już się poddalam trzymam kciuki żeby starającym się udało.
-
Hej dziewczyny,
Byłam u lekarza 9 dni temu (10 dc). Stwierdził u mnie piękny dominujący pęcherzyk (17 mm). W 12 dc i 14 dc kochaliśmy się z mężem, jednakże wyraźne bóle owulacyjne czułam dopiero w 15 dc. Dziś jest 20 dc.
Kłuje mnie jajnik od rana i dziś zaobserwowałam u siebie śluz zabarwiony na lekko brązowy kolor. Miałam tak w poprzedniej ciąży, jednakże troszkę później.
Nie sądzę, by objawy implantacji wystąpiły tak szybko...jak sądzicie? -
Liliana jeśli owulacja wystąpiła w 12dc to bardzo możliwe że to już implantacja. Ból który odczułaś w 15dc mogły być czymś innym. Cóż pozostaje Ci po prostu czekać nie testuj tylko za szybko bo nic Ci nie wyjdzie i tylko stres będzie
liliana lubi tę wiadomość
-
Kochane a wiecie moze kiedy sie robi progesteron i prolaktyne??? Tzn w jakiej fazie cyklu
Ewelcia ma racje nie stresuj sie i nie mysl na razie. Czas szybko leci i sie okaze fioletowa czy rozowa )Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018