Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nic nie wiem, jak to się stało?
Tak dokładnie, 3 kwietnia poronienie samoistne w 5 tyg, więc zobaczcie, wszystko jest możliwe.
No na moje oko jak się liczy to 4 tydzień a w tych normach też trzeci lub czwarty wychodzi.
Monkey, zobaczysz!
Dziękuję Wam i trzymam za Nas wszystkie kciuki!tysiaa93, Szalona CZARNA, hiacynta99, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze dostałam sms od mojego Jacka "Spać gnojki
" On jest pewien, że się udało i czuję, że będzie bardziej rozczarowany niż ja mimo, że nie będzie tego pokazywał jak to facet...
Monkey, hiacynta99, Toxey, matylda08, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Widzę że nie doczekam odpowiedzi na moje pytanie, więc chyba się zwijam do łóżka
tysiaa93, Monkey, Szalona CZARNA, hiacynta99, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Lenka ja nie wiem jak się go stosuje także się nie wypowiadam
Tysiaa słodka ta Twoja chłopina
I dzięki wam oczywiście...Szalona CZARNA, hiacynta99, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanjaaa wrote:Mowisz 10,3 mm hm... to moze faktycznie moja ciaza zle wyliczona, bo moj pecherzyk ma tez ponad 10 mm, jesli bylby to 5 tydzien i u mnie no to jest nadzieja...
Ja miałam 5 tydz i beta ponad 1700 i juz wiedziałam ze przyrost jest slaby w moim przypadku przynajmniej ale u ciebie na pewno będzie wszystko dobrzetysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
anjaaa wrote:Powiedzcie co o tym myslicie.. Ostatni okres mialam od 1-6 marca. Wg tej aplikacji ktora sciagnelam okres plodny byl od 17- 23 marca, seks byl 17 i 22 w ta niby owulacje.
Jak cudownie by bylo gdyby to byla pozniejsza ciaza..
anjaa ja mialam,ostatnia @ 20.03 i obu od01.04 serduszkowalismy od 30.03 do 07.04 a 20.04 juz betę mialam 144,6 i 18.04 lekarz widzial juz zapłodniona komórke a dzis drugi zrobil fotę zagnieżdżonej komóreczki. I ma dzis 10.3mm wg ostatniej miesiączki to,6tydzien,ciąży ale wg zapłodnienia początek 5.
w poprzedniej ciąży pamietam,że fasolka byla dużo mniejsza w 7tyg miała 10 mm. Zobaczymy wierze,,że będzie dobrze. Lekarz juz powiedział że jak będzie dobrze to ok10.06 wysyla mnie na prenatalne nie będę teraz za nie płaciła.
spokojnie Anjaa poczekaj musisz wytrzymać na pewno będzie dobrze!!;tysiaa93, Toxey, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Zależy jakie ma normy to laboratorium z tego co Edi pisała to do poronienia doszło na początku kwietnia więc 4 to chyba za duzo
E na pewno przeciez ja w 5 tyg poroniłam i miałam betę ponad 1700 a robiłam betę regularnie od 1,20tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny