Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bree wrote:Klan?
Ja nie mam polskiej TV z wyboru wiec czasami sobie patrze na ten znienawidzony przez wiekszosc serial
Moja mama to ogląda i ja czasem też zerknę
Tam jak nie obejrzysz dwudziestu odcinków to i tak wiadomo o co chodziBree, Lenka87, matylda08 lubią tę wiadomość
-
fuksja wrote:U mnie sama młodzież, moja babcia ma 68
Mamuśka 47
No to Twoja mama 5 lat starsza ode mnie
Piszecie o serialach a kto ogladal "Sześć stop pod ziemią" ?
Ma 6 sezonow i jest zajebisty, chyba moj ulubiony serial, glowna role gra ten aktor co Dexteratysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Klan zawsze w modzie
Moja mama to ogląda i ja czasem też zerknę
Tam jak nie obejrzysz dwudziestu odcinków to i tak wiadomo o co chodzi
Ja w tym roku ogladalam stare odcinki Klanu az do tyc aktualnych, to bylo od 2008 rokuA teraz ogladam tak M jak majtki
jestem na 76 odcinku
Polewe mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 21:34
Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Anja ja tak mialam jak jeden lekarz powiedzial ze nie widzi juz akcji serduszka to dopiero po 3 dniach mialam kolejne USG, myslalam ze umre ze zmartwienia, a czs ciagnal sie jak.... juz nie liczylam na cud ale chcialam poprostu wiedziec co jest... Oby u Ciebie byly dobre wiesci <
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Boże jaka jestem wściekła!!
Wyhuja** mnie i nie ma wyników!
Od 20.00 loguję się bez przerwy i nie ma.
Ja im dam rano popalić.
Anjaa może była późna ovu? Pamiętam że mi g 1dc też wychodziło więcej i na usg mi powiedzieli że to nie może być 6 tydz, tylko 5. Niby tydzien roznicy, ale to jest az tydzien przy tam malej ciąży. Myśl pozytywnie.tysiaa93, Bree, matylda08, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Anjaa musi być dobrze!
Bree nie oglądałam tego seriale ale słyszałam o nim, że podobno jest dobry
Serial z czarnym humorem
generalnie o rodzince ktora prowadzi zaklad pogrzebowy ale akcje sa PRO i klimatja go chyba ogladalam ze 100 razy, szczegolnie pierwszy sezon
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Ediii ja tez tak kiedys czekalam chyba z tydzien a jak dzwonilam do tych pedalkow to nikt nie odbieral, dopiero po tygodniu udalo mi sie sprawe zalatwic
Wez ich tam zrownaj z ziemiatysiaa93, Ediii, matylda08 lubią tę wiadomość