Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Monkey wrote:na czym oglądasz?
jest jeszcze na seriale online i tam nie ma limitu, a na zalukaj czasem limit się włącza albo seriale nie działają, gdy jest za duże przeciążenie serwerówBree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Bardzo mi przykro...
A który tydzień ci wychodzi?
teraz juz z tego wszystkiego nie wiem ale jakos bedzie sie 7 zaczynal. gin ma caly czas nadzieje ze moze zle wyliczylismy termin.. chcialabym w czwartek uslyszec ze wszystko bedzie dobrze..tysiaa93, Bree, matylda08, Szalona CZARNA, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
tysiaa93 wrote:Podobno nie będzie już piątego sezonu?
No właśnie podobno ten już ostatni
Kurczę, House się skończył, Gotowe na wszystko też, Jak poznałem waszą matkę, teraz Zemsta... no i co ja będę oglądać?tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
anjaaa wrote:teraz juz z tego wszystkiego nie wiem ale jakos bedzie sie 7 zaczynal. gin ma caly czas nadzieje ze moze zle wyliczylismy termin.. chcialabym w czwartek uslyszec ze wszystko bedzie dobrze..
Oby maluszek się pojawił, może potrzebuje trochę więcej czasu.Bree, matylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Ha Ha ale starutka ta ciotka Bree starsza od Nas
Na wiek ciotki nikt mnie nie przebije, moja chrzestna ma 84 lata i jest siostra mojego ojca, a kuzynow to mam kolo 60tkifuksja, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
fuksja wrote:No właśnie podobno ten już ostatni
Kurczę, House się skończył, Gotowe na wszystko też, Jak poznałem waszą matkę, teraz Zemsta... no i co ja będę oglądać?
The Originals, Pamiętniki Wampirów, Reign, Arrow, Bates Motel, Pretty Little Liars, Dexter (już wszystkie sezony zostały nakręcone), Switched at Birth.
Nie ze wszystkimi serialami jestem "na świeżo" ale kiedyś nadrobięBree lubi tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Byłam u ginekologa dziś. Nie wytrzymałam. Jestem w 5 tc
to pewne. Mam zdjęcie ale nie będę wrzucać. Cieszę się i jednocześnie baaaardzo się boję. 09.05 mam wizytę u ginekologa-endokrynologa a potem za kolejne dwa tyg znów u swojego gina na miejscu. Postanowiłam chodzić do dwóch. Co dwa tyg bede mieć wizyty może to sprawi że będę spokojniejsza. 10,3mm ... ma fasolina. Serduszka nie widać jeszcze bo to początek 5 tygodnia. Czekam na bicie tego serca jak na dar z niebios...
Moja przyjaciółka zaczęła rodzić dziś. Modlę się za nią i za Szymona. Wiem że swoje dzieciątko miałabym też już na dłoniach ale cieszę się że Ona nie musiała tego przechodzić co ja.
Mowisz 10,3 mm hm... to moze faktycznie moja ciaza zle wyliczona, bo moj pecherzyk ma tez ponad 10 mm, jesli bylby to 5 tydzien i u mnie no to jest nadzieja...tysiaa93, Bree, Lenka87, matylda08, Szalona CZARNA, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
pap86 wrote:Dziewczyny są dwa seriale, które można oglądać zawsze i wszędzie po pięćset razy: mój numero uno to SEX W WIELKIM MIEŚCIE! A drugi to Przyjaciele!
Przypomniały mi się jeszcze te starsze seriale:
Jezioro Marzeń i Życie na faliBree, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Bree dawaj przepis
http://kotlet.tv/ciasto-chatka-baby-jagi/
Ja robilam z tego przepisu, dodam ze zrobilam dwie chatki a nie jedna dluga, bo dwie mniejsze sie latwiej sklada
Proste, szybkie i calkiem zjadliwetysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Wymienię ci moje seriale to może coś ci podpasuje
The Originals, Pamiętniki Wampirów, Reign, Arrow, Bates Motel, Pretty Little Liars, Dexter (już wszystkie sezony zostały nakręcone), Switched at Birth.
Nie ze wszystkimi serialami jestem "na świeżo" ale kiedyś nadrobię
Pamiętniki, PLL - oglądam
The Originals mam ściągnięte i się nie mogę zebrać
Muszę obczaić pozostałetysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Bree wrote:Na wiek ciotki nikt mnie nie przebije, moja chrzestna ma 84 lata i jest siostra mojego ojca, a kuzynow to mam kolo 60tki
U mnie sama młodzież, moja babcia ma 68
Mamuśka 47tysiaa93, Lenka87, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
fuksja wrote:No właśnie podobno ten już ostatni
Kurczę, House się skończył, Gotowe na wszystko też, Jak poznałem waszą matkę, teraz Zemsta... no i co ja będę oglądać?
Klan?
Ja nie mam polskiej TV z wyboru wiec czasami sobie patrze na ten znienawidzony przez wiekszosc serialtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
anjaaa wrote:teraz juz z tego wszystkiego nie wiem ale jakos bedzie sie 7 zaczynal. gin ma caly czas nadzieje ze moze zle wyliczylismy termin.. chcialabym w czwartek uslyszec ze wszystko bedzie dobrze..
Podejrzewam ze czas do czwartku bedzie Ci sie ciagnal niemilosiernie...
OBY WSZYTSKO BYLO DOBRZE!!!tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość