Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Szalona CZARNA wrote:Byłam u ginekologa dziś. Nie wytrzymałam. Jestem w 5 tc
to pewne. Mam zdjęcie ale nie będę wrzucać. Cieszę się i jednocześnie baaaardzo się boję. 09.05 mam wizytę u ginekologa-endokrynologa a potem za kolejne dwa tyg znów u swojego gina na miejscu. Postanowiłam chodzić do dwóch. Co dwa tyg bede mieć wizyty może to sprawi że będę spokojniejsza. 10,3mm ... ma fasolina. Serduszka nie widać jeszcze bo to początek 5 tygodnia. Czekam na bicie tego serca jak na dar z niebios...
Moja przyjaciółka zaczęła rodzić dziś. Modlę się za nią i za Szymona. Wiem że swoje dzieciątko miałabym też już na dłoniach ale cieszę się że Ona nie musiała tego przechodzić co ja.tysiaa93, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
fuksja wrote:Flamboyage
Efekt cudowny
I humor poprawiony!
Pamiętam jak kiedyś modne było ombre i poszłam do fryzjerki, żeby mi je zrobiła. Miała taki "talent", że po tej wizycie wyglądałam jak pół dupy zza krzaka
Szalona CZARNA, hiacynta99, fuksja, Monkey, Bree, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Teraz to na pewno nie usnę... Na tych dużych paznokciach u stóp mam nawracającą grzybicę i stosuję do tego płyn, smaruję nim paznokcie trzy razy dziennie. Nie wiem co mnie tknęło ale dopiero teraz przeczytałam, że leku nie należy stosować jeśli pacjentka jest w ciąży lub karmi piersią... Już sobie wkręciłam, że to przez to straciłam maluszka
nie wkrecaj sobie, wystarczy ze ja sobie nawkrecalam ze to przez sex chociaz nie mialam zakazanego...czlowiek we wszystkim sie przyczyny doszukuje a to nie tak...tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:To mega!
Pamiętam jak kiedyś modne było ombre i poszłam do fryzjerki, żeby mi je zrobiła. Miała taki "talent", że po tej wizycie wyglądałam jak pół dupy zza krzaka
Ale - u mojej obecnej fryzjerki robiłam ombre w grudniu i było mega, więc nie bałam się flamboyage
Tyśka, wiesz, że ja mocno trzymam za Ciebie kciuki? :*tysiaa93, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Bree wrote:nie wkrecaj sobie, wystarczy ze ja sobie nawkrecalam ze to przez sex chociaz nie mialam zakazanego...czlowiek we wszystkim sie przyczyny doszukuje a to nie tak...
Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
fuksja wrote:Też miałam takie przejścia
Ale - u mojej obecnej fryzjerki robiłam ombre w grudniu i było mega, więc nie bałam się flamboyage
Tyśka, wiesz, że ja mocno trzymam za Ciebie kciuki? :*Podstawa to trafić na dobrą fryzjerkę
Ja za siebie też trzymam kciuki
fuksja, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Przy poprzedniej ciąży też tak miałam. No nic, za bardzo się nakręciłam na ciążę
Najwyżej jutro będzie płacz i picie winka
Ty bedziesz plakac ze szczescia a my bedziemy pic Twoje i fasoli zdrowkotysiaa93, Monkey, matylda08, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Niestety jak człowiek nie pozna przyczyny medycznej, to sam ją sobie wyszukuje.
No i w ogóle wydaje mi się że sam fakt że jakaś przyczyna była dużo daje, bo jak lekarz nie wie to sobie zaraz wkręcamy że to znowu się stanie, że nie możemy utrzymać ciaż, coś z nami nie tak i tym podobne schizy
Chociaż mnie nie pociesza że to wina tarczycy mojej, bo przecież ja ją leczę już od 4 miesięcy, a mimo to... I wiem że nigdy nie będę mogła być pewna, jak zajdę, to całą ciążę będę zagrożona, taka świadomość jest paskudnaBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Oto moj sernik, nie wyszedl jakis specjalnie piekny ale jest zjadliwy
Wkurzylam sie dzisiaj bo czekalam caly dzien na nowa podloge a fachowcy mi jej nie przywiezli, w sumie nic wielkiego sie nie stalo bo montowac i tak beda dopiero w piatek ale nie lubie jak ktos jest nieslowny, mieli byc dzisiaj, ja nigdzie z domu nie wychodzilam a oni nie dojechali i nie zadzwonili.tysiaa93, Monkey, matylda08, Lenka87, monika_89 lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Bo każda z nas chciałaby wiedzieć żeby zrobić wszystko by to się już nigdy nie powtórzyło...
No i w ogóle wydaje mi się że sam fakt że jakaś przyczyna była dużo daje, bo jak lekarz nie wie to sobie zaraz wkręcamy że to znowu się stanie, że nie możemy utrzymać ciaż, coś z nami nie tak i tym podobne schizy
Chociaż mnie nie pociesza że to wina tarczycy mojej, bo przecież ja ją leczę już od 4 miesięcy, a mimo to... I wiem że nigdy nie będę mogła być pewna, jak zajdę, to całą ciążę będę zagrożona, taka świadomość jest paskudna
Wiele bym dala zeby poznac przyczyne swojego poronienia, o tyle by mi to pomoglo ze moze wyeliminowalabym ten problem w przyszlosci. No ale....
Trzeba byc dobrej mysli i chodzic do lekarza zeby wszystko miec pod kontrolatysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Poka poka!!!
Ja nawet nie wiem co to jest, u fryzjera bylam jakies 30 lat temu
Jutro za dnia? Bo teraz mam takie kijowe oświetlenie, że d... widać
O: "Flamboyage to nowa metoda koloryzacji, która daje bardzo naturalny efekt. Włosy wyglądają jak tuż po wakacjach, jakby słońce rozjaśniło pasma włosów. Koloryzacja włosów tą techniką polega na wybraniu poszczególnych pasm za pomocą taśm ze specjalnym klejem, który nie uszkadza włosów. Cieniutkie pasma włosów przyklejają się do taśmy, a fryzjer zabezpiecza je papierowym paskiem. Reszta włosów farbujowana jest na jednolity kolor, który odcieniem dopasowany jest do pasemek."
Z tym, że ja moich naturalnych nie ruszałam, mam taki średni brązBree, tysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Bree wrote:
Oto moj sernik, nie wyszedl jakis specjalnie piekny ale jest zjadliwy
Wkurzylam sie dzisiaj bo czekalam caly dzien na nowa podloge a fachowcy mi jej nie przywiezli, w sumie nic wielkiego sie nie stalo bo montowac i tak beda dopiero w piatek ale nie lubie jak ktos jest nieslowny, mieli byc dzisiaj, ja nigdzie z domu nie wychodzilam a oni nie dojechali i nie zadzwonili.Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Dziekuje za wytlumaczenie bo ja sie zupelnie nie znam na takich sprawach
Nazwa kojarzy mi sie z miejcowoscia niedaleko nas Flamborough. Rozkoszne male miasteczko nad morzem
A na zdjecie poczekam bo ciekawa jestemChyba wiem o jaki efekt chodzi bo widzialam takie wloski u kobiet
tysiaa93, fuksja, hiacynta99 lubią tę wiadomość