Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bree wrote:Pierwszy raz robilm to wyszedl mi koslawy
I w ogóle czytałam Was dzisiaj - masz śliczne imię, moja ciocia też Sybillatysiaa93, Bree, hiacynta99, Monkey, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Teraz to na pewno nie usnę... Na tych dużych paznokciach u stóp mam nawracającą grzybicę i stosuję do tego płyn, smaruję nim paznokcie trzy razy dziennie. Nie wiem co mnie tknęło ale dopiero teraz przeczytałam, że leku nie należy stosować jeśli pacjentka jest w ciąży lub karmi piersią... Już sobie wkręciłam, że to przez to straciłam maluszka
tysiaa93, hiacynta99, Bree, Monkey lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Tyśka wszystkie tabletki sa przeciwskazane w ciąży i przy karmieniu bo nie ma badań co do tego czy szkodzą czy nie a firmy w ten sposób bronia się przed ewentualnymi pozwami więc niczego sobie nie wkręcaj . Zrób rano test i nie świruj
Dzięki, jesteście kochane
Test niech spokojnie leży i czeka na swoją kolejhiacynta99, Bree, Monkey, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
Tysia wbijaj na sernik i kawke, ograbie Cie z wiruskow
Fukska ile Twoja ciocia ma lat? kiedys to imie to niezla egzotyka byla
Ja nigdy nie znalam nikogo kto ma na imie tak jak ja. Moje dzieci tez maja "dziwne" imiona bo corka to Diana Mercedes a syn Karol AmonA teraz jak bedzie fasol to bedzie albo Morgana albo Maynard
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 20:24
Monkey, tysiaa93, Lenka87, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
taki sernik co Bree robiła to jadłam tylko raz w życiu i nazywał się chatka puchatka
bardzo mi smakował, szkoda że nie mam zdolności kulinarnych i sama go nie zrobię. no ale teraz jestem na detoksie i zamierzam schudnąć parę kilo
Monkey, tysiaa93, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Tysia wbijaj na sernik i kawke, ograbie Cie z wiruskow
Fukska ile Twoja ciocia ma lat? kiedys to imie to niezla egzotyka byla
Ja nigdy nie znalam nikogo kto ma na imie tak jak ja. Moje dzieci tez maja "dziwne" imiona bo corka to Diana mercedes a syn Karol AmonA teraz jak bedzie fasol to bedzie albo Morgana albo Maynard
Bree, moja ciocia ma 38 lat
U mnie szału mnie ma, ja tam mam pospolite imię, którego nie znoszęMonkey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Papola też mi to właśnie pisała
Dzięki, jesteście kochane
Test niech spokojnie leży i czeka na swoją kolej
Czuje że jutro będziemy Świętowaći Świrować ze szczęścia
juto jestem w domu sama chata wolna jestem cała wasza !!!!
No i Tyśi :*Monkey, tysiaa93, Lenka87, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Jade sie zrelaksować a Wy już sobie tam nie grzebcie w tych psiochach tylko poczekać na zajaca
No muszę przyznać rację jeszcze zapalenia dostaniecie a zająć przynajmniej wysterylizowany i wydezynfekowanyhihihi
Monkey, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:taki sernik co Bree robiła to jadłam tylko raz w życiu i nazywał się chatka puchatka
bardzo mi smakował, szkoda że nie mam zdolności kulinarnych i sama go nie zrobię. no ale teraz jestem na detoksie i zamierzam schudnąć parę kilo
matylda08, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:tysia o czym ten serial?
Ma cztery sezony i jest świetny!Monkey, fuksja, Bree lubią tę wiadomość