Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lenka87 wrote:Dziewuszki powiedzcie mi od którego dnia cyklu najlepiej zacząć pić to siemie? Od pierwszego czy później? I czy jego trzeba odstawiać po owulce tak jak wiesiołka?
Ja siemie pije caly czas bo moim priorytetem sa wlosy i nie wiem nic o odstawianiu go kiedykolwiek
Lenka87, Monkey, unadarcy, Toxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Taaa, mogę ci wysłać foto krwi na majtach
Mam złe przeczucia
Krew w majtach to ja mam jak narazie chociac miala (nie miala) byc dopiero w sobote... co ciekawe szyjke mam zamknieta a ma byc otwarta na okres i temperatura minimalnie poszla do gory ale ja mam caly czas te przeziebienie (od poltora tygodnia) to tempka moze fiksowac, ale ciazowo sie nie czuje, chociaz okresowo tez narazie tak srednio... no nic musze czekac ale krewka ma tendencje wzrostowa (juz wiecej bezowego plamienia) wiec pewnie sie franca rozkreca i nici z tegoMonkey, unadarcy, monika_89, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:A wracając do mojej@ przyszła może nie jakas fala tsunami. Ale sa juz mocniejsze plamie ia taz ze jutro pewnie nowy cykl i starania jupiii
A ja sie zastanawiam jak to jest na OF czy cykl rozpoczynac nalezy od plamien czy dopiero jak se bardziej rozkreci tzn jak na gaciach jest ewidentnie krew? Zawsze sie nad tym zastanawiam ale mysle ze od krwawienia a nie od plamienia, a Wy jak myslicie?
Hiacynta moje gratulacje oczywiscie - masz co chcialasMonkey, unadarcy, Toxey, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Nie mówmy juz o mnie
@ ma cały dzień na przyjście... A pisałam już ze wolę zobaczyć okres niż jedną kreche.
Jestem na 591 stronie, akcja wartka, Tysia trzma w napieciu, jest adrenalina, mam nadzieje ze kilka postow pozniej przeczytam ze zrobila test bo jak nie to szlag mnie jasny trafiMonkey, unadarcy, kierzynka, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Toxey wrote:Lenka siemię obojętnie kiedy zaczniesz. Ja zaczęłam od początku cyklu i już jest efekt, nie musisz go odstawiać, możesz pić cały cykl, niektóre dziewczyny czekały trochę dłużej nim zacznie działać, ale tak jak już pisałam, całych ziarenek nie polecam, tylko zmielone zalane wrzątkiem
Ediii!!!!! Cudne nowiny, ależ jesteście płodne, ja też chce
anjaaa bardzo mocno ściskam, z całego serducha!! :*
tysia @ nie będzie!
Lenka jak masz niezmielone to zrob tak:
nalej do garnuszka szklanke - poltora wody, wsyp 2 lyzki siemia lnianego niemielonego, pogotuj to na malym ogniu 10 - 15 minut az pusci glutka, sama zobaczysz zrobi sie z tego taki kisielek i bedzie mial olejowy zapach, do tego mozesz dodac sobie koncentrat jakiegos soku i bedzie jak prawdziwy kisiel. ja tak czesto robie, ewentualnie do wody wrzuc torebke herbaty owocowej, tak zeby mialo jakis smak bo takie samo siemie nie kazdemu smakuje, ja to odcedzam przez sitko, a czasami zjadam z ziarenkami, ale najwazniejszy jest ten glutek wlasnieA jakie wlosy sa zajebiste po plukance z tego, do wody dolewam troche takiego glutka, do ostatniego plukania wlosow, sa takie proste, mocne i lsniace po tym
Slyszalam ze po siemieniu rosna laskom baby hair i w ogole jest dobre na cere i paznokcie
Ja je pije teraz caly czas
Lenka87, unadarcy, Monkey, Toxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Toxey wrote:Ja od następnego cyklu spróbuję jeszcze z octem jabłkowym, dziewczyny niby też sobie chwalą.
Ja pilam dlugo ocet jablkowy przy odchudzaniu i cwiczeniach Chodakowskiej, schudlam wtedy prawie 10 kg
1 - 2 lyzki stolowe przed kazdym posilkiemoczywiscie z woda, mozna tez z woda z sokiem, Smakuje jak zwietrzaly cider
unadarcy, Monkey, Toxey, Szalona CZARNA, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Where are you Bree????
Ja sie budze o 7 ale u Was juz 8 wtedydzien zaczynam od wyspiarskiego sniadania i prasowania koszulki, pozniej juz jestem tutaj
Lenka87, unadarcy, Monkey, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHoł Hoł Hoł.
Babskie ploty w toku widzę! i SUPER!Ahhhh jak ja bym chciała się wypowiedzieć na temat ciąży, czekac na ovulkę i wogóle... wiecie o co mi chodzi, eh.
Ja tymczasem w trakcie zmiany mieszkania, weekend majowy chyba na malowaniu się zakończy. Potem nowe meble i wicie gniazdka, a to wszystko po godzinach pracy, 0 urlopu i soboty też zapowiadają się pracowiteTakże na walizkach mysle że conajmniej 2 miechy mnie czekają....
Nawet nie mam czasu tsh sobie zrobić, zeby sprawdzić czy spada. Widziałam Monkey że Tobie się udało zbić, SUPER!
Wiem że moje zmiany to zmiany na lepsze, mimo to boję się tych zmian! Lepsze znane piekło niż nieznane niebo... chyba się sprawdza to u mnie!
No nic, nie pitole, co ma być to będzie.
Ale pokażecie mi chociąż fotki Waszych szkrabów? co?
My jak tylko ogarniemy się z tym wszystkim w tym finansowo, to za rok ruszamy ze staraniami, będę musiała jakiegoś Gina dobrego znalezc w moim nowym miejscu
Widzę że mój też smutny chodzi i też mu zależy na dziecku. Wow nie spodziewałam się tego po nim. Nigdy nic nie powie, ale kurde ja oczy mam i widzę po nim.... FACECI!Bree, Szalona CZARNA, monika_89, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey no niestety, cyki mam jak przekwitle tulipany a w ciazy mialam jak dwie dorodne dynie, ciazowo sie nie czuje absolutnie, temp poszla minimalnie bo o jedna kreske do gory, pewnie to takie ostatnie jej podrygi, mi spada dopiero jak @ sie konczy albo dobrze rozkreci... plamienie mam takie dziwne jakby brazowa woda a nie krew i to nie wyplywa tylko w srodku siedzi (widze dopiero na papierku po wizycie w bibelku). Ale:
Ja nigdy nie plamie i nie krwawie, ani przy owulce, ani implantacji, ani w ciazy NIGDY. poprostu jak zachodze do sie krew we wszelakim wymiarze i forie konczy na cale 9 m-cy. Pojawila mi sie tylko raz - jak bylo poronienie. Wiec teraz nie wierze ze moge byc w ciazy a plamie od tak - just for fun
poprostu mam przebrzydla, obrzydliwa @
No nic, trzeba kumulowac sily na nastepne bara bara....
Szczerze - myslalam ze zajde szybciej skoro poprzednio udalo mi sie przy pierwszych starankach a po poronieniu podobnoz zachodzi sie jeszcze szybciej niz normalnie...
W nastepnych staraniach zmieniam hrabstwo na Derbyshire, a jak to pomoze to bede sikac po nogach ze smiechu
W ogole to Ksiezna Kate juz jest chyba 5 dni po terminie i wszyscy czekaja na narodziny Royal Babyunadarcy, Monkey, Toxey, Szalona CZARNA, tysiaa93, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co? ja cały czas mam przekonanie że dopoki mnie cycki nie zaczną boleć przed okresem jakieś 7 dni, to nie zajdę...
Po poronieniu wogóle ich nie czuję... coś się poprzestawiało ale mam nadzieje że do roku wróci wszystko do normy...
Cyce dajcie się poczuć....Bree, Toxey, Lenka87, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Bree ja w obie ciąże zaszłam w drugich cyklach a teraz...
Szkoda gadać
Undarcy brakuje tu Ciebie!!!!!
Wrócę na pewno, mam zamiar starać się z Wami, a nie tylko z moimNo też tam jakiś udział będzie mieć
ale co babskie wsparcie to babskie wsparcie, nie do przebicia
Trzymam za was kciuki, wpadam często na wykresy polukać... no ale niestety na forum nie mam dużo czasu, zresztą forum WCIAGA! Poźniej oderwać się nie można, a żegnac żalBree, Toxey, hiacynta99, kierzynka, tysiaa93, anjaaa, matylda08 lubią tę wiadomość
-
mnie wczesniej strasznie pacha rwala lewa przed okresem ze reka nie mogla ruszac, wkurzalam sie i chcialam zeby przeszlo, ale wtedy zaszlam, a teraz tego nie mam i nie zachodze, poprzestawialo mi sie chyba tez cos... no i taki krotki cykl? 24 dni? Oby tylko jeden i niech wszystko wraca do normy...i to szybko bo ja nie mam czasu czekac
Unadarcy wracajunadarcy, Toxey, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Unadarcy ale rok czasu to dużo
Szkoda, że tak się to potoczyło
Obys teraz się sprawnie uwinęła z tą przeprowadzką!
No i wbijamy na parapetoweBedziemy wspolnie odbudowywac endometrium!
Monkey, unadarcy, Toxey, Lenka87, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość