X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuu jaka śpiąca teraz jestem .... Normalnie łeb do poduszki i kima. Ale moi kierowcy nie daja mi spać.. Dziś mam ich 11 więc mam co robić. Jak pomyślę że w poprzedniej firmie dziennie 36 obsługiwałam to dziś nie wiem jakim cudem wytrzymywałam ten stres...

unadarcy, Bree, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey nie ma co żałować. Uważam że nasze życie w pewnej części zależy od nas a w pewnej mamy coś zaplanowane z góry. I tak naprzemiennie te sfery sie krzyżują. Widocznie po coś mieliście tutaj zostać.

My z mężem przed weselem rok pojechaliśmy do Holadnii w lipcu w moje urodziny wyjeżdżaliśmy mieliśmy umowę na rok.. a w październiku mielismy zjechac na 25 lecie slubu moich rodziców.. i los niestety tak pokierował naszym zyciem ze zmarł mój tato we wrzesniu nie doczekał sie godów srebrnych z mama a my musielismy wrócic. Nie moglismy zostawic mojej mamy z bratem bo miał on wtedy 19 lat ja 22... Do dziś powtarzam sobie że gdybym widziała mojego tate lezacego na ziemi w wieku 45 lat (rozległy zawał) to bym umarła razem z nim. Tylko dzieki temu ze mnie tu nie było mialam sile pomoc mamie i bratu. Wtedy umarła czesc mnie. Tato był najważniejszym mężczyzną w moim życiu. Bardzo za nim tęsknie... To już 5 lat we wrzesniu bedzie. A jakby wczoraj.Przepraszam że tak weszła na ten temat. ALe chodzi mi o to ze nic nie dzieje się bez powodu. Nie ma nas w pewnych miejscach po cos. I w pewnych jesteśmy tez po coś...Warto życ pełna piersia pomimo wszytsko kochać swiat ludzi i Boga.

Bree, Toxey, hiacynta99, unadarcy, Lenka87, tysiaa93, anjaaa, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    Bree też kiedyś chcieliśmy wylecieć do UK, ale mężu znalazł w miarę pracę i zostaliśmy, teraz zdarza nam się od czasu do czasu rozmyślać o tym i nieraz żałujemy... No ale widocznie tak miało być, jakoś wszystko się tutaj w miarę układa, co prawda mieszkając w UK nie musiałabym brać kredytu na 30 lat, ale nie ma co narzekać, przynajmniej jestem z rodziną.

ja tu jestem od 6 lat, moja corka tez, ale ona dojechala pozniej :) mieszkamy na polnocy chociaz wiekszosc ludzi zakotwicza sie w londynie ale ja nie lubie duzych miast, tu gdzie mieszkam mam fajnie, domki i plotki z kamienia, owce i parki narodowe, blisko do morza i pelno pieknych iejsc do zwiedzania, a do pracy blisko bo moge isc z buta :) Lubie York chociaz mieszkam na obrzezach. Rodziny jako tako w PL nie mam tylko daleka, (nie liczac mojej mamy). Wyjazdu nie zaluje absolutnie... jedynie czego zaluje to tego ze wyjechalismy tak pozno... Moj Konrad jest magistrem inzynierem chemii i tutaj dopiero pracuje w swoim zawodzie za godziwe pieniadze... w PL to szkoda gadac... mielismy tez jakis czas swoja firme, to jak nam dobrze szlo to ludzie na nas donosili do US ze mielismy po 3 kontrole w roku :P

A teraz wreszcie zyjemy w miare pelnia zycia ;) Moze kiedys pojedziemy do USA bo tam miesza tesc ale ja nie chce, to raczej mojemu by sie tam podobalo ;)

ja tam lubie moje male kamienne domki, kamienne plotki i wszedobylskie barany ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:13

hiacynta99, Toxey, unadarcy, tysiaa93, anjaaa lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szalona coś w tym jest... ja mam teraz bardzo chorą mamę i nie wyobrażam sobie, żeby mnie przy niej nie było...

hiacynta99, Bree, unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona CZARNA wspolczuje z powodu smierci ojca... byl tylko 3 lata starszy ode mnie :/

unadarcy, tysiaa93, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree kto wie, może kiedyś jeszcze wyjedziemy jak nic nas w PL już nie będzie trzymać...

hiacynta99, unadarcy, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem bo prawie z krzyża zeszłam ...

oo W Mordę pierwsza @ po zabiegu okropna nie ma jej wiele ale doznania niesamowite :P

Toxey razem wracamy do pracy :P

Lenka razem zaczynamy nowy cykl :P

A tysia Gdzie ??

Dzien dobry moje Panie :)

Przyjeb jestem dzis -- czuje sie jak bym z jakiejś ustawki wróciła

Toxey, unadarcy, Lenka87, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia uciekła, bo na forum za duża presja i by nie wytrzymała, żeby nie zatestować. Albo już coś wie i świętuje :D

unadarcy, monika_89, hiacynta99, Lenka87, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona podziwiam za pozytywne podejście do życia i tą siłę która w Tobie jest...

Bree zazdroszczę tego poczucia własnego miejsca na ziemi.. mnie takie jeszcze nie naszło... póki co czuję sie zagubiona na tym świecie, bez swojego adresu... Mam nadzieje że ta przeprowadzka to zmieni, bo cięzko tak się żyje, bez azylu... :/

Toxey, hiacynta99, Szalona CZARNA, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta to może razem wylądujemy też na brzuchatkach ;D

Toxey, hiacynta99, unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to dziś wino otworzę !!!!!!!!!!!!!!!! nie mam z kim pić to namówię babcie :P
    tak myślicie a że ja się ciesze że małpe dostałam

no ale powiedzcie po co mam w tym cyklu kisić bezowulacyjnym chyba szkoda czasu na niewypał no nie lepiej zacząć nowy i nowe nadzieje ;P

Lenka87, unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87 wrote:
    Hiacynta to może razem wylądujemy też na brzuchatkach ;D

No ja myśle będziemy się trzymać przez cały cykl za ręce i nie puścimy aż do porodu :P

unadarcy, Lenka87, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Szalona podziwiam za pozytywne podejście do życia i tą siłę która w Tobie jest...

Bree zazdroszczę tego poczucia własnego miejsca na ziemi.. mnie takie jeszcze nie naszło... póki co czuję sie zagubiona na tym świecie, bez swojego adresu... Mam nadzieje że ta przeprowadzka to zmieni, bo cięzko tak się żyje, bez azylu... :/

A ja podziwiam takich ludzi którzy szukają miejsca na ziemi i nie poddawają się tylko brną do celu !!!!
    Ja sama mam swój dom i nie wyobrażam sobie żebym ja musiała szykać dachu pod głową !!!

unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unadracy powiem tak jesteś twarda Babka z charakterem :* !!!!!!!

Ja to ciepłe kluchy przyznam się bez bicia ;p

unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    Tysia uciekła, bo na forum za duża presja i by nie wytrzymała, żeby nie zatestować. Albo już coś wie i świętuje :D

Pewnie to drugie ;)

Toxey, Lenka87, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:

kto wie czy wlasnie po przeprowadzce sie nie zakotwiczysz ;) Zycze Ci tego z calego serca <3

unadarcy, Toxey, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny, moj cel to zapuścić korzenie, a potem juz tylko jedno... zdrowy pachnący rózowy bobas! :)

Toxey, Lenka87, monika_89, hiacynta99, Bree, tysiaa93, anjaaa, matylda08 lubią tę wiadomość

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Szalona CZARNA wspolczuje z powodu smierci ojca... byl tylko 3 lata starszy ode mnie :/
    Tak wiem. Od kad tato zmarł ciesze się zyciem inaczej. Naprawdę. Jego śmierc mnie złamała a potem zrozumiałam że należy cieszyć sie kazdą sekudną! Bo życie ucieka nam przez palce.

hiacynta99, unadarcy, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona CZARNA wrote:
    Tak wiem. Od kad tato zmarł ciesze się zyciem inaczej. Naprawdę. Jego śmierc mnie złamała a potem zrozumiałam że należy cieszyć sie kazdą sekudną! Bo życie ucieka nam przez palce.

Podziwiam !!!!!!!!!!!!

ja nie wiem jak ja zniosę śmierć bliskiej osoby z ojcem nie jestem az tak blisko ale z matką poprostu nie chce nawet słyszeć zę ona kiedys odejdzie !!!! Jestesmy jak przyjaciółki !!!!! Jak ją strace prawdopodobnie popadne w depresje wiem to na pewno bo jak sobie tylko o tym pomyśle to odrazu cos mi się dzieje w środku

unadarcy, Bree, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    A ja podziwiam takich ludzi którzy szukają miejsca na ziemi i nie poddawają się tylko brną do celu !!!!
    Ja sama mam swój dom i nie wyobrażam sobie żebym ja musiała szykać dachu pod głową !!!

Ja mialam 3 domy :P a teraz moze kupie sobie czwarty, dla mnie budynek nie jest wyznacznikiem miesca w ktorym mam zyc, ja musze to miesce poczuc, taka juz jestem dziwna :P

A najlepiej sie czuje w pewnym miejscu ktore nie jest do sprzedania a nawet jakby bylo to mnie na nie nigdy nie bedzie stac :P Ale moze sobie kupie cos w poblizu ;)

hiacynta99, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
‹‹ 592 593 594 595 596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ