Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTakie rzeczy niestety bardzo zmieniają i uczą. Ja mimo swojego wieku już niejedno przeszłam... Czuję się jakbym miała czterdziestkę na karku, śmieszą mnie ludzie, którzy są ode mnie starsi, a powtarzają "jesteś taka młoda, co Ty możesz wiedzieć o życiu"... a przeżyli 1/3 z tego co ja... No ale lepiej tego nie komentować, to co mam w sercu i w głowie tego już nikt mi nie odbierze.
Bree, Szalona CZARNA, hiacynta99, Monkey, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Tak wiem. Od kad tato zmarł ciesze się zyciem inaczej. Naprawdę. Jego śmierc mnie złamała a potem zrozumiałam że należy cieszyć sie kazdą sekudną! Bo życie ucieka nam przez palce.
Moj ojciec zmarl kilka lat temu ale nie mialam z nim latwego zycia...
A takie reflesje jak Ciebie naszly po smierci taty naszly mnie po smierci mojego ukochanego psa w ubieglym rokuhiacynta99, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Toxey wrote:Takie rzeczy niestety bardzo zmieniają i uczą. Ja mimo swojego wieku już niejedno przeszłam... Czuję się jakbym miała czterdziestkę na karku, śmieszą mnie ludzie, którzy są ode mnie starsi, a powtarzają "jesteś taka młoda, co Ty możesz wiedzieć o życiu"... a przeżyli 1/3 z tego co ja... No ale lepiej tego nie komentować, to co mam w sercu i w głowie tego już nikt mi nie odbierze.
Dokladnie tak... ja swoimi koszmarami i okropnymi przezyciami moglabym obdzielic 10 ludzi...
Nikt nam do glowy nie wejdzie, nie przezyje naszego zycia za nas, nie poczuje tych wszystkich trosk i smutkow wiec nikt nie ma prawa oceniac naszego zycia i naszych zyciowych doswiadczen.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 12:03
Toxey, hiacynta99, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Tyska gdzie jestes i co robisz?
Zostaw juz tego kebaba i wyskakuj z wiruskow bo stara ciotka Bree potrzebuje ich od cholery i ciut ciut!!!kierzynka, Monkey, Toxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mam węch wszystko mi śmierdzi wy tez tak macie ?, jak jest @ ...
Dziewczyna ale sie smucimy wieczorem chyba musimy otworzyc winko i poszalećja mam ochotę na to winko leży i leży i wola mnie wypij mnie
hih
Monkey, Toxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ja to durna jestem jak but z lewej nogi
W ogole dzisiaj co 5 min mam inna pore roku, najpierw byl deszcz, pozniej lato i slonko, pozniej grad, terz sie przejasnia, moze bedzie burza albo snieg?
A wszystko przez to ze pierwszy raz w zyciu kupilam sobie krotkie spodenki i to dodatku 3 pary
Slonko sie na mnie wyje*alo a chcialam przyszpanowac dziarahiacynta99, Monkey, tysiaa93, kierzynka, matylda08, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:Hiacynta ja tak nie mam w trakcie malpiszona
jedynie mi smierdzi jak fasol u mnie mieszka
no to ja nie wiem co u mnie nie tak i w dodatku ten jajnik prawy kuje cały czas ?torbiel by się pojawił ?
kurde wiecie jaką miałam temp rano 35,87 Boże umieram !!!
Nie umre bo u mnie tak zawsze hehehee ale dlaczego ??Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hiacynta ja Cie nie poznalam
Jaka profilowka
Co do tempki to ja jak mam 36,6 to u mnie stan podgoraczkowy
normalnie mam 36,1 itd a puls to miedzy 30 - 40 mialam ale ostatnio mi sie troche poprawil
Tysia no zaleglosci to masz troche do nadrabianianie powiem jakich
hiacynta99, Toxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Hiacynta ja Cie nie poznalam
Jaka profilowka
Co do tempki to ja jak mam 36,6 to u mnie stan podgoraczkowy
normalnie mam 36,1 itd a puls to miedzy 30 - 40 mialam ale ostatnio mi sie troche poprawil
Tysia no zaleglosci to masz troche do nadrabianianie powiem jakich
Bo ja kocham pomagać innym honorowo oddaje krew tzn oddawałam bo teraz jestem zawieszona w obowiązkach od roku ;/
Jestem dawcą szpiku tzn zarejestrowana no i dawcą organów co ja jeszcze bym mogła oddać ??Toxey, Szalona CZARNA, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość