Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:Bo ja kocham pomagać innym honorowo oddaje krew tzn oddawałam bo teraz jestem zawieszona w obowiązkach od roku ;/
Jestem dawcą szpiku tzn zarejestrowana no i dawcą organów co ja jeszcze bym mogła oddać ??a Ty gdzie ??
Bree, hiacynta99, tysiaa93, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Obiecuję wam i sobie ze jak @nie przyjdzie to jutro rano zrobię test
NIE NO TO NIE NA MOJE NERWY !!!!! CAŁĄ NOC CZEKAŁAM I JUZ RANO MYŚLAŁAM A TA SOBIE TESTU NIE ZROBIŁA PO PROSTU HMMMMM A OBIECAŁA !!!!! grrrrrtysiaa93, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:NIE NO TO NIE NA MOJE NERWY !!!!! CAŁĄ NOC CZEKAŁAM I JUZ RANO MYŚLAŁAM A TA SOBIE TESTU NIE ZROBIŁA PO PROSTU HMMMMM A OBIECAŁA !!!!! grrrrr
hiacynta99, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tysia ja Ci dupsko zleje jak Grey
Hiacynta brawo!
kurde lasencje ja nie wiem o co kaman, u mnie nadal takie lekkie plamienie chociaz mocniejsze niz wczoraj, tempka do gory, szyjka zamknieta, sutki mnie swedza a test ujemny, kurde balans, po tym poronieniu to mam wszystko pozamieniane i musze sie uczyc swojego ciala na nowo
Toxey, tysiaa93, hiacynta99, Monkey, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeśli nie macie konta na zalukaj.tv polecam
http://zalukaj.tv/polecony,1121692/ tam są same nowe filmy i wszytskie seriale
mozna za darmo ogladać też
To tak mówie z doskoku
hiacynta99, Bree, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Jeśli nie macie konta na zalukaj.tv polecam
http://zalukaj.tv/polecony,1121692/ tam są same nowe filmy i wszytskie seriale
mozna za darmo ogladać też
To tak mówie z doskoku
JA OSTATNIO WYKUPIŁAM KONTO NA KASĘ MI ZABRAŁO A KONTO DALEJ NIEAKTYWNE ALE SIĘ WKURW......Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:JA OSTATNIO WYKUPIŁAM KONTO NA KASĘ MI ZABRAŁO A KONTO DALEJ NIEAKTYWNE ALE SIĘ WKURW......
A zrobiłaś wyloguj i zaloguj ponownie? Bo jesli nie to nie widać tego od razu.hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:A zrobiłaś wyloguj i zaloguj ponownie? Bo jesli nie to nie widać tego od razu.
kilka razy to robiłam ee kase mi zjadło a konto mam juz 3 lata i pierwszy raz mi się takie cos przydarzyło a tamto tylko 3 zeta + groszeBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość