Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie co? ja w tym pierwszym cyklu to chyba zaszłam dlatego że sobie wmówiłam że przecież w pierwszym mi sie nie uda, a nawet myślałam że to potrwa dłużej tak jak poprzednio więc w ogóle na nic się nie nastawiałam
u mnie chyba blokadą zawsze jest psycha
Bree, hiacynta99, Toxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Matko Kierzynka jak to szybko zlecialo.... na kiedy masz termin?
APS przykro mi z powodu Twojej straty, najlepiej zeby lekarz Cie monitorowal i powie Ci kiedy mozesz zaczac starania bo co poronienie to inna historia...hiacynta99, Toxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Matko Kierzynka jak to szybko zlecialo.... na kiedy masz termin?
APS przykro mi z powodu Twojej straty, najlepiej zeby lekarz Cie monitorowal i powie Ci kiedy mozesz zaczac starania bo co poronienie to inna historia...
RACJA RACJA
KIERZYNKA U MNIE CHYBA TEZ JEST COS TAKIEGO JAK BLOKADA
BO OSTATNIO JAK ZASZŁAM TO JA WOGÓLE NIE MYSLAŁAM O CIĄŻY TYLKO ZEBY DOSTAĆ @
PO LECZENIU VISSANE TAK BYŁO USTALONE Z LEKARZEM ZE DOSTANE OKRES I DOPIERO ZACZNIEMY STARANIA I TEN CYKL BYŁ TAKI LUZ BLUES NO I CIACH CIĄŻA :ptysiaa93, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAPS - ja musiałam odczekać przynajmniej 3 miesiące, za radą i lekarza i położnej... Ale też byłam po zabiegu.
hiacynta masz potwierdzoną endometriozę? u mnie są pewne podejrzenia, ale laparoskopii nie miałam, więc nic pewnego... jak zaszłam w ciążę miałam 5cm torbieljak poszłam do kontroli po miesiącu to już jej nie było, ale nie wiadomo czy to od tego...
Bree, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Śledzę Was od kilku dni i trochę zazdroszczę, że tak się fajnie wspieraciejest tu miejsce na jeszcze jedną 'staraczkę' po przejściach?
Ja poroniłam w 9 tygodniu, miałam pusty pęcherzyk. Poronienie zaczęło się samo, ale nie oczyściłam się do końca, więc miałam zabieg. Właśnie kończy mi się pierwszy okres po poronieniu i jutro idę na kontrolę do lekarza, żeby sprawdzić czy wszystko ładnie się pogoiło.
Trzymam za Was (i za siebie też) kciuki, żeby każda miała niedługo swojego Maluszka na rękach
Toxey, Bree, tysiaa93, Monkey, Szalona CZARNA, matylda08, Lenka87, PrimaSort lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karo86 wrote:Cześć Dziewczyny
Śledzę Was od kilku dni i trochę zazdroszczę, że tak się fajnie wspieraciejest tu miejsce na jeszcze jedną 'staraczkę' po przejściach?
Ja poroniłam w 9 tygodniu, miałam pusty pęcherzyk. Poronienie zaczęło się samo, ale nie oczyściłam się do końca, więc miałam zabieg. Właśnie kończy mi się pierwszy okres po poronieniu i jutro idę na kontrolę do lekarza, żeby sprawdzić czy wszystko ładnie się pogoiło.
Trzymam za Was (i za siebie też) kciuki, żeby każda miała niedługo swojego Maluszka na rękach
Powodzenia!!! Przykro mi z powodu Twojej straty ale wierze ze juz wkrotce zobaczysz dwie krecki na ciazowym tescieMonkey, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Karo86 wrote:Cześć Dziewczyny
Pewnie, że miejsce się znajdzie
Ale musisz się wkupić jakimś winkiem albo browarem, nie ma tak łatwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 15:13
Monkey, hiacynta99, Bree, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
Toxey, szczególnie w takiej kupie, która rozumie przez co się przeszło... Bo jednak nawet najwspanialszy Mąż, rodzinka i znajomi - mimo wielkich starań - nie do końca potrafią zrozumieć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 15:29
Monkey, tysiaa93, Toxey, hiacynta99, Szalona CZARNA, Bree, matylda08, Lenka87 lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)