Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie co? ja w tym pierwszym cyklu to chyba zaszłam dlatego że sobie wmówiłam że przecież w pierwszym mi sie nie uda, a nawet myślałam że to potrwa dłużej tak jak poprzednio więc w ogóle na nic się nie nastawiałam
u mnie chyba blokadą zawsze jest psycha
Bree, hiacynta99, Toxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Matko Kierzynka jak to szybko zlecialo.... na kiedy masz termin?
APS przykro mi z powodu Twojej straty, najlepiej zeby lekarz Cie monitorowal i powie Ci kiedy mozesz zaczac starania bo co poronienie to inna historia...
hiacynta99, Toxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Matko Kierzynka jak to szybko zlecialo.... na kiedy masz termin?
APS przykro mi z powodu Twojej straty, najlepiej zeby lekarz Cie monitorowal i powie Ci kiedy mozesz zaczac starania bo co poronienie to inna historia...
RACJA RACJA
KIERZYNKA U MNIE CHYBA TEZ JEST COS TAKIEGO JAK BLOKADA
BO OSTATNIO JAK ZASZŁAM TO JA WOGÓLE NIE MYSLAŁAM O CIĄŻY TYLKO ZEBY DOSTAĆ @
PO LECZENIU VISSANE TAK BYŁO USTALONE Z LEKARZEM ZE DOSTANE OKRES I DOPIERO ZACZNIEMY STARANIA I TEN CYKL BYŁ TAKI LUZ BLUES NO I CIACH CIĄŻA :p
tysiaa93, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAPS - ja musiałam odczekać przynajmniej 3 miesiące, za radą i lekarza i położnej... Ale też byłam po zabiegu.
hiacynta masz potwierdzoną endometriozę? u mnie są pewne podejrzenia, ale laparoskopii nie miałam, więc nic pewnego... jak zaszłam w ciążę miałam 5cm torbiel
jak poszłam do kontroli po miesiącu to już jej nie było, ale nie wiadomo czy to od tego...
Bree, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny

Śledzę Was od kilku dni i trochę zazdroszczę, że tak się fajnie wspieracie
jest tu miejsce na jeszcze jedną 'staraczkę' po przejściach? 
Ja poroniłam w 9 tygodniu, miałam pusty pęcherzyk. Poronienie zaczęło się samo, ale nie oczyściłam się do końca, więc miałam zabieg. Właśnie kończy mi się pierwszy okres po poronieniu i jutro idę na kontrolę do lekarza, żeby sprawdzić czy wszystko ładnie się pogoiło.
Trzymam za Was (i za siebie też
) kciuki, żeby każda miała niedługo swojego Maluszka na rękach 
Toxey, Bree, tysiaa93, Monkey, Szalona CZARNA, matylda08, Lenka87, PrimaSort lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karo86 wrote:Cześć Dziewczyny

Ja poroniłam w 9 tygodniu, miałam pusty pęcherzyk. Poronienie zaczęło się samo, ale nie oczyściłam się do końca, więc miałam zabieg. Właśnie kończy mi się pierwszy okres po poronieniu i jutro idę na kontrolę do lekarza, żeby sprawdzić czy wszystko ładnie się pogoiło.
Powodzenia!!! Przykro mi z powodu Twojej straty ale wierze ze juz wkrotce zobaczysz dwie krecki na ciazowym tescie
Monkey, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
WitajKaro86 wrote:Cześć Dziewczyny

Pewnie, że miejsce się znajdzie
Ale musisz się wkupić jakimś winkiem albo browarem, nie ma tak łatwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 15:13
Monkey, hiacynta99, Bree, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
Toxey, szczególnie w takiej kupie, która rozumie przez co się przeszło... Bo jednak nawet najwspanialszy Mąż, rodzinka i znajomi - mimo wielkich starań - nie do końca potrafią zrozumieć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 15:29
Monkey, tysiaa93, Toxey, hiacynta99, Szalona CZARNA, Bree, matylda08, Lenka87 lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)