Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBree dokładnie.
Ja dopóki nie wrócę do odczuwania mojego ciała tak jak je czułam przed poronieniem to nie zajdę...
Tak sobie mysle że głupia byłam że dałam się urobić na zabieg, mi usg ciążę wskazywało na 5 tydzień 5 dzień, a byłam na początku 9 tygodnia. W pasku mam 7 tc - bo wyśrodkowałam sobie. Lekarzem nie jestem, ale jedno wiem, moje cykle nie są nawet podobne do tych co miałam, są INNEMonkey, Bree, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Bree dokładnie.
Ja dopóki nie wrócę do odczuwania mojego ciała tak jak je czułam przed poronieniem to nie zajdę...
Tak sobie mysle że głupia byłam że dałam się urobić na zabieg, mi usg ciążę wskazywało na 5 tydzień 5 dzień, a byłam na początku 9 tygodnia. W pasku mam 7 tc - bo wyśrodkowałam sobie. Lekarzem nie jestem, ale jedno wiem, moje cykle nie są nawet podobne do tych co miałam, są INNEunadarcy, Bree, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
Ja sie obawiam ze u mnie juz nigdy nie bedzie jak poprzednio, poza tym na ile czekania mozna sobie pozwolic w moim wieku? Jak tu kazdy miesiac pozniej to wieksze prawdopodobienstwo wystapienia wielu chorob genetycznych
Co do zabiegu to widzisz jedne laseczki po zabiegu szybko zachodza a inne po samoistnym sie dlugo staraja... taki nasz los
Fajnie by bylo wrocic do normy i zajsc najszybciej jak sie da, i byc w zdrowej bajkowej ciazy
...ach marzeniaunadarcy, hiacynta99, kierzynka, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:No to witajcie w klubie
wujowaty to klub
"cza" go zmienic!!!!!
Unadarcy wiesz ze ja o tym winku to tak z mysla o reszcie ekipy, my sobie browcem bedziemy odbudowtwac to i tamtounadarcy, Toxey, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Hellou dziewuszki
Ja dopiero z leksza robotę ogarnęłam i mogłam tu zajrzeć. Doczytałam tylko że Tysia jeszcze nie zrobiła tesciora... ale grzecznie poczekam bo czuje u niej Fasoline jak traaa laaa laaa!
Bree, Toxey, unadarcy, Lenka87, hiacynta99, kierzynka, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:wujowaty to klub
"cza" go zmienic!!!!!
Unadarcy wiesz ze ja o tym winku to tak z mysla o reszcie ekipy, my sobie browcem bedziemy odbudowtwac to i tamto
Uffff już myślałam, że będę musiała wlewać w szyje niegazowanego i cierpkiego winiacza
A powiem Wam, że daliśmy się ponieść i zamiast mieszkania w mieście, wybraliśmy mieszkanie w miasteczku zdrojowymMam nadzieje że podziała na naszą ciążę jak sanatorium
Toxey, Bree, hiacynta99, tysiaa93, anjaaa, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wróciłam z targu, kupiłam jeszcze szparagi na jutro... Aaaa szkoda, że są tylko przez miesiąc w roku, uwielbiam!! Jestem na tym L4 i tak sobie myślę, że gdybym poszła na 9-miesięczne to nie nudziłoby mi się
Ale w sobotę trzeba wracać do pracy.
Nas od czerwca też czeka przeprowadzka, ale najpierw wielkie remonty... Więc może do końca wakacji się uda już być na swoim. Mam nadzieję, że będziemy mieli możliwość zrobienia też za jakiś czas pokoiku dla maluszka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 10:44
unadarcy, Bree, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyunadarcy, my obydwoje pochodzimy w małych miasteczek, teraz nas wywiało na kilka lat za pracą do większego, ale wracamy na pobocza, pola, las, stawy... mmm już chcę siąść z kawą na ogródku, bo teraz to nawet balkonu nie mam, ale już niedługo
unadarcy, Bree, Lenka87, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToxey my te wielkie remonty będziemy przeprowadząc w trakcie mieszkania! Także zazdroszczę Ci że masz możliwość wprowadzenia się "już po" remoncie...
Też mysleliśmy o pokoju dla dzieciaczka, ale jednogłośnie stwierdziliśmy że wolimy biuro zrobić, wrazie czego 3 dni a biuro wypada, wpada pokoik dziecięcy...No problem...
Zresztą pokoik dziecięcy to będziemy w 9 miesiącu ciązy urządzać, tak będzie dla nas najlepiej...
Bree, hiacynta99, tysiaa93, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToxey wrote:unadarcy, my obydwoje pochodzimy w małych miasteczek, teraz nas wywiało na kilka lat za pracą do większego, ale wracamy na pobocza, pola, las, stawy... mmm już chcę siąść z kawą na ogródku, bo teraz to nawet balkonu nie mam, ale już niedługo
Toxey mi też się marzy kawa (czyt.browar) w ogrodzie, z widokiem na lasy i łąki, ale póki co to mamy tylko działkę, nie do końca spłaconą zresztą
Może na stare lata... kto wie... pomału pomału, a do celu...Bree, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Uffff już myślałam, że będę musiała wlewać w szyje niegazowanego i cierpkiego winiacza
A powiem Wam, że daliśmy się ponieść i zamiast mieszkania w mieście, wybraliśmy mieszkanie w miasteczku zdrojowymMam nadzieje że podziała na naszą ciążę jak sanatorium
SUPER! mam nadzieje ze nie omieszkasz i uraczysz nas jakas dokumentacja zdjeciowa z tegoz przedsiewzieciahiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Toxey wrote:Ja wróciłam z targu, kupiłam jeszcze szparagi na jutro... Aaaa szkoda, że są tylko przez miesiąc w roku, uwielbiam!! Jestem na tym L4 i tak sobie myślę, że gdybym poszła na 9-miesięczne to nie nudziłoby mi się
Ale w sobotę trzeba wracać do pracy.
Nas od czerwca też czeka przeprowadzka, ale najpierw wielkie remonty... Więc może do końca wakacji się uda już być na swoim. Mam nadzieję, że będziemy mieli możliwość zrobienia też za jakiś czas pokoiku dla maluszka...
To ja Ci moge dosylac te szparagi bo u nas sa caly rok w dodatku kto ma dzialke ten ma szparagi, jakas moda na nie jest
Co do remontow to jeden dom mam do generalki a w drugi wymaga stuningowania
Tylko mi sil brakW dodatku ciezko remontowac w PL jak sie mieszka w UK a do Pl sie w ogole nie lata nawet na odwiedziny...sa tacy co spedzaja na remontach urlop ale ja wole w czasi urlopu wypoczywac a nie zapierdzielac, tymbardziej ze dom stoi pusty i nikt raczej w nim szybko nie zamieszka, no ale nie moze tak stac i sie marnowac to chcemy wyremontowac i moze komus wynajmiemy
hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jednak nie pojechałam jeszcze. Babka pojechała na zakupy i kluczy nie wzięła więc muszę na nią zaczekać z godzinkę.
Unadarcy miło Cię widziećunadarcy, Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:To ja Ci moge dosylac te szparagi bo u nas sa caly rok w dodatku kto ma dzialke ten ma szparagi, jakas moda na nie jest
Co do remontow to jeden dom mam do generalki a w drugi wymaga stuningowania
Tylko mi sil brakW dodatku ciezko remontowac w PL jak sie mieszka w UK a do Pl sie w ogole nie lata nawet na odwiedziny...sa tacy co spedzaja na remontach urlop ale ja wole w czasi urlopu wypoczywac a nie zapierdzielac, tymbardziej ze dom stoi pusty i nikt raczej w nim szybko nie zamieszka, no ale nie moze tak stac i sie marnowac to chcemy wyremontowac i moze komus wynajmiemy
Super pomysł, szkoda żeby niszczał...Bree, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree też kiedyś chcieliśmy wylecieć do UK, ale mężu znalazł w miarę pracę i zostaliśmy, teraz zdarza nam się od czasu do czasu rozmyślać o tym i nieraz żałujemy... No ale widocznie tak miało być, jakoś wszystko się tutaj w miarę układa, co prawda mieszkając w UK nie musiałabym brać kredytu na 30 lat, ale nie ma co narzekać, przynajmniej jestem z rodziną.
Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość