Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja stara baba jestem to lubie takich tatuskowatych
Zmiatam do kuchni poimprowizowac a pozniej przenosze wszystko do pokoju bo jutro fachowcy beda ukladac moja szachownice na ziemiciekawe jak to wyjdzie, zawsze chcialam miec kuchnie a'la lata 50te na styl amerykanski
nie mam tam za wiele miejsca ale moze uda sie cos z tego zrobic
buziaki dziewczyny, milego dnia
PS Martwie sie o Tysie, pewnie nienajlepiej sie czuje po tym tescieja bym sie wcurvila bez 2 zdan... szlag by to! Ale wszystko co najlepsze jeszcze przed nia i pewnie sie wkrotce uda tak jak nam wszystkim!!! Bo komu jak nie nam!!!
uciekam trzymajcie sie i nie piszcie tyle co jaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 13:05
Lenka87, hiacynta99, Monkey, matylda08, kierzynka, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree pochwal się później tą podłogą. Na na dr housa jestem najarana, szkoda, że serial już się skończył
Jak starszy facet to właśnie taki, trochę siwy z tym czymś o oku
haha
Bree, hiacynta99, Monkey, matylda08, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:Ja tez mam lenia
Ale od dluzszego czasu
Pewnie to wina depresji...
Co do psow to uwielbiam ogromneTak jak duze samochody, czym wiekszy tym lepszy, i najbardziej lubie klasyki a nie przepadam za sportowymi, wolalabym zdecydowanie RR od porsche
Wrzuce Wam jeszcze jeden moj typ faceta bo kocham starszych szpakowatych
I jeszcze blondynow z kwadratowymi szczekami taki typ nordycki
To taki moj znajomy model jestmonika_89, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Jezzzu Bree Ten jest obłęd wizualnie
wiedzialam
Mam jednego takiego oblednego w pracy ze kiedys na sciane wlazlam tak sie na niego zapatrzalamNo chodzacy sex
matylda08, kierzynka, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Ja nigdzie nie ide do lekarza hmm i tak mój gin w środę przyjmuje .. Plamie na brązowo fee;S co ma być to będzie i tyle
Testy sa do bani i tyle sie wypowiem na ten temat
tez mam nesquick w gaciach3 dzien.... w sumie to go nawet w gaciach nie ma tylko tam w srodku siedzi
do bani....
matylda08, Lenka87, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny