Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyToxey wrote:oo hiacynta to ja nie lubię takich pindrzących się facetów
Bree ostatnia fota typowo Greyowa
Mój mąż lata jak kot po duchach jest. Dekarzem tak ze chlop orobi sie strasznie juz jej opalony .. Ja przy nim jak sciana Martwię sie o niego bo jest narwany i zrobi sobie kiedys krzywdęBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój m. pracuje na ulicy
hehe w geodezji, więc mierzy drogi i budynki, wytycza. też się strasznie opali, ale tylko na twarzy, bo reszta zakryta przez kamizelkę odblaskową itp.
ja się pohamować nie mogę i stwierdzam, że jednak głodówka nawet jednodniowa nie dla mnie. jak tylko mąż wróci to zjem z nim razem obiad....hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
głodówka miała służyć oczyszczeniu. mąż też powiedział, żebym zaczęła jeść bo muszę mieć siły na wieczór... wypościłam go to teraz będę mieć hmmm jakbym się długo nie odezwała do was, to znaczy że już mnie dopadł
hiacynta99, Lenka87, matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to mi sie chyba trafil dobry maz
wysoki przystojny brunet, zdolny jak cholera (po budownictwie, ale ogarnia elektronike i wszystko inne), pedant, wiec nie balagani i jak to mawia, na obce baby nie ma czasu
Tylko malo wylewny jest...Toxey, matylda08, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Ja tam też na swojego nie narzekam, zaradny, pracowity, wszystko potrafi załatwić, przystojny, wysoki
Trochę mało romantyczny, ale wszystkiego mieć nie można
ale jakos mi tego romantyzmu nie brak
hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-