Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się w swoim zakochałam po pierwszym wspólnym sprzątaniu
pierwszy wspólny weekend w moim mieszkaniu, miałam ogarnąć, on chciał pomóc - takie sprzątanie mi urządził, że aż mi wstyd było, a ja raczej jestem z tych pedantycznych
A poza sprzątaniem, to ogólnie pracowity, potrafi wszystko ogarnąć w domu, ugotuje, upierze...
No i najlepsze jest to, że potrafimy w sobotni wieczór usiąść tylko we dwoje z 0,7 wódeczki, wypić całą, przegadać o wszystkim i o niczym, i dobrze nam razemLenka87, matylda08, hiacynta99, Bree, Szalona CZARNA, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
Ja też nie narzekam
Mój może nie jest wysoki i zabójczo przystojny, ale za to pracowity, opiekuńczy, romantyczny, zaradny i wierny
matylda08, Karo86, hiacynta99, Bree, Toxey, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Test negatywny.
Bardzo mi smutno
Teraz czekam na @
Proszę na necie znaleźć sobie termometr microlife z dwoma miejscami po przecinku i wraz z ustaniem okresu (jeśli w ogóle przyjdzie bo podobno ostatnim razem kilka dni po terminie @ wyszedłpozytywny;)) mierz codziennie o tej samej porze temp. Sprawdzimy którego dnia cyklu masz prawdopodobnie owulację!hiacynta99, Bree, Toxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyOla jeżeli sie pojawisz zmień mi daty [email protected] kolejna której sobie nie życzę 22.05
hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Też nie jestem za krótką smyczą, ale wyznaje zasasę ograniczonego zaufania. Nigdy nie można byc za kogos w 100% pewnym, nawet za siebie
Mój mąż dla mnie jest mega przystojny, wysoki, ma swoje pasje, świetnie gotuje, a jeszcze lepiej piecze ciastaNie jest ani romantyczny ani wylewny, nie jest typem złotej rączki ale jak musi to zrobi praktycznie wszystko w domu. U nas w związku to on stąpa teardo po ziemi
matylda08, Karo86, Lenka87, hiacynta99, Bree, Toxey, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:Mój ma zajebiście umięśnione ramiona
jak sie na niego wkurw. To nosi mnie na rękach i zanosi do sypialni i przeprasza
hehe lubię sie na niego obrażać bo koniec jest najlepsi
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Rano było mi tak smutno, że poszłam spać i ten smutek przespałam
Muszę teraz czekać na samoistne rozwiązanie sytuacjiBree, tysiaa93, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
matylda08 wrote:Monika a Ty jak ze staraniami bo widzę że podobnie straciłysmy nasze maleństwa
Czekam na owu. Miała być w przyszłym tyg ale chyba przez infolic będzie szybciej, powli robi mi się kisielmąż miał jutro iśc na nockę ale w obecnej sytuacji chyba każę mu się zamienić
Bree, Karo86, Toxey, hiacynta99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
tysiaa93 wrote:Rano było mi tak smutno, że poszłam spać i ten smutek przespałam
Muszę teraz czekać na samoistne rozwiązanie sytuacjiBree, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
A moj po godzinach wypruwa ludziom flaki
albo sklada te flaki do kupy
A na codzien menadzeruje i nawet mi wyslal maila ze wlasnie dostal podwyzke
Jestem z niego bardzo dumna....a i nadmienie ze jest 6 lat mlodszy ode mnie ale doroslejszy umyslowo
Bardzo go kocham bo jest madry, przystojny i zawsze o wszystkim moge z nim pogadac i jeszcze jest strasznie wrazliwy i utalentowany
Ma wlosy do pasa i namalowal mi wczoraj akwarele mojego przystojniaka
Dobrze ze tego nie przeczyta bo by mu sie w dupie poprzewracalo z tego szczesciatysiaa93, Karo86, hiacynta99, matylda08, monika_89, kierzynka lubią tę wiadomość
-
pap86 wrote:Tysia widze na wykresie,ze duzo serduszkowaliscie. Jakiej dlugosci masz cykle? Mssz jakies plamienia srodokresowe czy cos?
Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Tysia chcialabym wierzyc ze zrobilas ten test za wczesnie i wszystko sie jeszcze wyjasni i zakonczy happy endem
Ale co nam pozostaje... Teraz tylko czekanieBree, Toxey, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość