Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lenka87 wrote:Ja też nie narzekam
Mój może nie jest wysoki i zabójczo przystojny, ale za to pracowity, opiekuńczy, romantyczny, zaradny i wierny
matylda08, kierzynka, hiacynta99, Lenka87, Bree lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Mam doła. Im więcej badań się robi, tym więcej człowiekowi wychodzi... po pracy dziś jestem zmordowana. Dobrze, że weekend.
Teraz weekend to odpoczniesz trochę i odetchniesz, korzystaj i nie martw sięhiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
Lili30 wrote:A co tam wyszło w wynikach Mysz?
dziesięciokrotnie podwyższone niedojrzałe granulocyty. Ponadto mam wynik wirusa zapalenia wątroby typu B i każdy mówi mi coś innego. Jedni, że to dobrze, inni ze niedobrze... a ja znalazłam info, że jak ktoś był szczepionki, to powinien mieć dodatnie. A ja mam właśnie dodatnie.hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
Karo86 wrote:Lenka mój też modelem nie jest, ale mi się mega podoba i to najważniejsze
a co najlepsze pracuje w kwiaciarni chociaż nikt by nie powiedział patrząc na niego hehe
tysiaa93, hiacynta99, Karo86, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:dziesięciokrotnie podwyższone niedojrzałe granulocyty. Ponadto mam wynik wirusa zapalenia wątroby typu B i każdy mówi mi coś innego. Jedni, że to dobrze, inni ze niedobrze... a ja znalazłam info, że jak ktoś był szczepionki, to powinien mieć dodatnie. A ja mam właśnie dodatnie.
hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
kierzynka wrote:a mój dla mnie jest najj
a co najlepsze pracuje w kwiaciarni chociaż nikt by nie powiedział patrząc na niego hehe
kierzynka, hiacynta99, Lenka87, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:A moj po godzinach wypruwa ludziom flaki
albo sklada te flaki do kupy
A na codzien menadzeruje i nawet mi wyslal maila ze wlasnie dostal podwyzke
Jestem z niego bardzo dumna....a i nadmienie ze jest 6 lat mlodszy ode mnie ale doroslejszy umyslowo
Bardzo go kocham bo jest madry, przystojny i zawsze o wszystkim moge z nim pogadac i jeszcze jest strasznie wrazliwy i utalentowany
Ma wlosy do pasa i namalowal mi wczoraj akwarele mojego przystojniaka
Dobrze ze tego nie przeczyta bo by mu sie w dupie poprzewracalo z tego szczesciatysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Wiecie co jest najgorsze? Nie wiem czy mogę się w sobotę alkoholizować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 16:39
tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Skoro takie fajne babeczki jak my wszystkie zakochały się bez pamięci w swoich facetach, to ci faceci muszą coś w sobie mieć...
mój jak zawsze mu powtarzam ma w sobie coś takiego czego nie potrafię określić a od zawsze mnie do niego ciągnęło
tzw TO COŚ
tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
MYSIA
Moje wyniki w ciąży
Antygen HBs- ujemny
Inne badanie to Wirus zapalenia wątroby typ B - przeciwciała anty-HBs
poniżej 10 mIU/ml – niezabezpieczający poziom przeciwciał
10-100 mIU/ml – niski poziom przeciwciał
powyżej 100 mIU/ml – wysoki poziom przeciwciał
Mój wynik to : 234 IU/l i to właśnie oznacza, że mam przeciwciała wytworzone przez podanie szczepionki
Są to dwa różne badania i dwa różne wyniki, mówiące o czym innym.
Co do morfologii jeden zmieniony parametr nie musi świadczyc o chorobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 16:49
Bree lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie