Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie ter gra mam wysoko ale jeszcze w miarę nie martw się na zapas Lili idź do lek z wynikam nie gdybaj!!!
Ja tez z moja morfologia szukalam porównani to nawet na białaczkę natrafilam i nie spalam w nocy dopiero jak poszłam do lek lekarz mnie uspokoił. Ze nie jest źle.
Tobie tez radze nie. Szukaj odpowiedzi w necie ani jedna ani druga zadna od tego sa lekarzetysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie gdybam bo ja wiem, że WZW nie mam, pisze tylko Myszy jak to jest z tymi badaniami i wynikami... Także nie jestem zwolennikiem szukania informacji w internecie, ale jak, że trochę się orientuję czasem coś podpowiem
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z małopolski polecam dr Renata Stępień Dutka z Krakowa. Jeśli prywatnie to TYLKO ona
bierze teraz około 130 zł za wizytę, ale babka jest rewelacyjna, dokładna, skuteczna i LUDZKA
z resztą odsyłam do znanegolekarza
tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Hiacynta wiesz, że musisz szukać prywatnie? Z takim tsh szanse na ciąże są niestety zerowe
Ja na wiz. prywatną i tak muszę długo czekać bo aż ponad miesiąc.
Dobijcie mnie, please!hiacynta99, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysz86 wrote:HB Antygen. Mam dodatni. Jako dziecko byłam szczepionka przeciw żółtaczce typu B.
Mysz przerabiałam to.
Jeśli wynik ANTYGEN HBs jest dodatni, to oznacza że przebyło się WZB typu B i jest się nosicielem tego wirusa.
A wynik ANTY HBs jest liczbą, nie + czy -, im większa ta liczba to znaczy że jest dużo przeciwciał wypracowanych dzięki szczepionce na WZW B.
Bardzo podobne nazwy badania a znaczą zupełnie coś innego, sprawdz dokładnie....hiacynta99, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Ja także dojeżdzam do niej specjalnie ponad 80 kilometrów, ale jak mam się leczyć u jakiegoś pacana konowała to wolę sobie w kolano strzelić. Przez takiego pacana właśnie straciłam rok leczenie i być może przyczyniały się moje problemy do poronień.
hiacynta99, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Hiacynta wiesz, że musisz szukać prywatnie? Z takim tsh szanse na ciąże są niestety zerowe
Ja na wiz. prywatną i tak muszę długo czekać bo aż ponad miesiąc.
Dobijcie mnie, please!
E no przed zajściem miałam 4,00 udalo sie zajść koleżanka tez z takim tsh urodziła dziecko różnie to bywaBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robienie badań to koszmar, czekanie na wyniki... Ale czasem pewnych rzeczy nie da się przskoczyć, a badania daja pewnośc jednak. U mnie gdyby nie rzetelna diagnostyka to byłoby bardzo bardzo kiepsko
hiacynta99, unadarcy, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie