Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Mnie juz to wszystko przerasta poronienie lazenie do tych lekarzy badania wyniki takie owakie srakie
Nie MARUDZ!!!! Najlepiej to usiąść i browara wypić... Nie ma!!Pomalutku, bez presji i będzie GIT!
Bree, hiacynta99, tysiaa93, matylda08, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
Hiacynta zrobisz co chcesz ale z takim tsh może być ciężko zajść w ciążę albo ją utrzymać...
Zresztą ja się mądrzę a sama nie wiem jakie aktualnie mam tsh.
Jak byłam w ciąży to było ładne, ciekawe jak teraz.
unadarcy, Bree, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili30 wrote:Ja nie gdybam bo ja wiem, że WZW nie mam, pisze tylko Myszy jak to jest z tymi badaniami i wynikami... Także nie jestem zwolennikiem szukania informacji w internecie, ale jak, że trochę się orientuję czasem coś podpowiem
unadarcy, Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam takiego dola ze zyc mi się nie chce ledwie chodzę przez tego jajnika tak boli ze go zaraz sama wydrę zrobię sobie laparotomie osobiście mąż kupił ostatnio noże... Jakiś cewnik w domu jest i będę leżeć plackiem
Bree, unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Brawo Unadarcy, a ja sie araz poloze, nie wiem co mi jest ale jestem strasznie slaba i spiaca tak ze nie wysiedze nawet z bronkiem
a jutro remont a ja sama z fachowcami, nie wiem jak dam rade .... zasypiam na stojaco
hiacynta99, unadarcy, tysiaa93, matylda08, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Mam takiego dola ze zyc mi się nie chce ledwie chodzę przez tego jajnika tak boli ze go zaraz sama wydrę zrobię sobie laparotomie osobiście mąż kupił ostatnio noże... Jakiś cewnik w domu jest i będę leżeć plackiem
hiacynta99, Bree, tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Hiacynta wiesz, że musisz szukać prywatnie? Z takim tsh szanse na ciąże są niestety zerowe
Ja na wiz. prywatną i tak muszę długo czekać bo aż ponad miesiąc.
Dobijcie mnie, please!tysiaa93, hiacynta99, unadarcy lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Mam takiego dola ze zyc mi się nie chce ledwie chodzę przez tego jajnika tak boli ze go zaraz sama wydrę zrobię sobie laparotomie osobiście mąż kupił ostatnio noże... Jakiś cewnik w domu jest i będę leżeć plackiem
masz hustawke nastrojow, wczoraj adhd i dzisiaj dołhmmmm... niech pomysle
hiacynta99, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Brawo Unadarcy, a ja sie araz poloze, nie wiem co mi jest ale jestem strasznie slaba i spiaca tak ze nie wysiedze nawet z bronkiem
a jutro remont a ja sama z fachowcami, nie wiem jak dam rade .... zasypiam na stojaco
Ty i oni sami w domu uhuhu co to będzieBree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny