Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Bree Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna ja na Twoim miejscu to bym sie poczula jak dziecko ktore w jajku niespodziance znalazlo pusty ten plastikowy pojemnik, no zawiedziona i tyle... ja wiem ze czlowiek sie nie nakreca i na nic stara sie nie liczyc bo pozniej w razie "w" to tylko jest przykro ale...

...ale podswiadomosc robi swoje. Pozostaje sie cieszyc ze wszystkie tutaj mamy szanse na ciaze i wczesniej czy pozniej nam sie uda!!! <3

tysiaa93, nick nieaktualny, Karo86, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap86 wrote:
    Kazdej z nas sie nalezy fasolka ale Tysi to w tym momencie najbardziej! Teraz jej kolej! <3

a ja jestem najstarsza to mi najszybciej ;)

:P :P :P :D

tysiaa93, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co jest najgorsze? Nie wiem czy mogę się w sobotę alkoholizować :D

Bree, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja to optymistka jestem bo wierze,ze w czerwcu strzelimy w 13,14 i15 dc i zajde...hehehe sie zdziwie jak tak nie bedzie ;) juz licze,ze jak by sie odrazu udalo to chyba bym sobie dzidziusiowy lrezent na 30urodziny zrobila.

Bree, tysiaa93, Karo86, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Wiecie co jest najgorsze? Nie wiem czy mogę się w sobotę alkoholizować :D

A czy Ty wiesz ze ja sie piwa w ciazy wlasnie nauczylam pic? Nigdy wczesniej mi nie smakowalo... mialam jeden wtedy smak, i to byl smak na piwo, i ja pilam piwo w ciazy i sie publicznie do tego przyznaje, nie uchlewalam sie na umor ale czasem sobie lyknelam dla smaku ;) nie podpuszczam Cie a tylko pisze co ja robilam ;)

tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Kurde nawet jak tempka jest podwyzszona i test wyjdzie pozytyny to i tak nie ma pewnosci na 100 procent ze ovulka sie odbyla.... popieprzone to jest... szkoda ze nie mamy jakiegos przyciski on / off i by bylo po sprawie :D a tak, jakies jajeczka, cialeczka, pecherzyki dupiki cuda na kiju... wolalabym znosic jajko a stary by siedzial na nim a ja piwo w garsc i seriale :D
    Hahahaha, jesteś niesamowita :D <3

Bree, Szalona CZARNA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree ladny masz wykresik ale te plamienia to chyba o zblizajacej sie @ swiadcza bo chyba jutro 28dc.

Bree, nick nieaktualny, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • tysiaa93 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap86 wrote:
    Kurde ja to optymistka jestem bo wierze,ze w czerwcu strzelimy w 13,14 i15 dc i zajde...hehehe sie zdziwie jak tak nie bedzie ;) juz licze,ze jak by sie odrazu udalo to chyba bym sobie dzidziusiowy lrezent na 30urodziny zrobila.
    Pap akurat jest możliwe, że zaskoczysz w pierwszym cyklu staran ;D U nas na wątku są takie szczęśliwe przypadki ;D

Bree, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bree Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Hahahaha, jesteś niesamowita :D <3
    e tam wcale nie :P czasami mi tylko odpier*ala :D

nick nieaktualny, tysiaa93, nick nieaktualny, kierzynka lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dość, że mi się cykle wydłużyły, to jeszcze mnie cycki bolą, a nigdy nie miałam z nimi problemu...

Bree, nick nieaktualny, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    A czy Ty wiesz ze ja sie piwa w ciazy wlasnie nauczylam pic? Nigdy wczesniej mi nie smakowalo... mialam jeden wtedy smak, i to byl smak na piwo, i ja pilam piwo w ciazy i sie publicznie do tego przyznaje, nie uchlewalam sie na umor ale czasem sobie lyknelam dla smaku ;) nie podpuszczam Cie a tylko pisze co ja robilam ;)
    Za późno, już mnie podpuściłaś... :D
    Skoro test negatywny to nic się stanie jak walnę sobie dwa piwka dla animuszu :D Na koncercie plenerowym nie wytrzymam bez kropli alkoholu :P

nick nieaktualny, Bree, Karo86, nick nieaktualny, Lenka87 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysia skoro kobiety upijają się do nieprzytomności całą ciążę, to nikomu dwa piwa nie zaszkodzą ;) na zdrowie! ;) :D

• Bree Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pap no ladny mam ten wykres ale fasola nie zakielkowala :P moze next time ;)

Toxey no a mnie teraz bimbaly bola na okres podobnie jak na ciaze a wczesniej tak nie mialam :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napij sie spokojnie, stres Ci wiecej zaszkodzi niz te dwa piwa ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, tysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcem ale muszem :P ide dalej ogarniac graty, ale wybitnie mi sie nie chce... z niechcenia to bym dzisiaj mogla profesure robic :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 15:48

nick nieaktualny, tysiaa93, nick nieaktualny, kierzynka lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wcale się nie zdziwię jak Ci z tych plamień jeszcze fasola wykiełkuje ;) Póki @ się nie rozkręci nie wszystko stracone :P

Bree, nick nieaktualny, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• pap86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W szpitalu jak jeden doktorek mnie kwalifikowal ostatecznie na zabieg to jako jedyny powiedzial mi,ze srarania za 6mcy bo i tak cykl bedzie mi sie normowal i ze wczesniej sie prawdopodobnie nie da zajsc. Tysia moze i Tobie cykl sie jeszcze normuje bo skoro kiedys mialas rowne @ a teraz sie troche rozjezdzaja? U mnie ciaza od poczatku nie rozwinela sie prawidlowo w tym sensie,ze ja nawet nie mialam powiekszonej macicy wiec po zabiegu nie mialo co wracac za specjal ie do normy. Jesli teraz dostane @ po28dniach to znaczy, ze wsjo jest ok.

f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    Bree wcale się nie zdziwię jak Ci z tych plamień jeszcze fasola wykiełkuje ;) Póki @ się nie rozkręci nie wszystko stracone :P

No niby tak ale ja w ogole ani jednego symptomu zaciazenia nie mam :P

nick nieaktualny, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki jadę po męża do pracy. Dziś wyjątkowo bo wypłata :D :D i pędzimy na zakupy. Całuję Was mocno :*

nick nieaktualny, tysiaa93, nick nieaktualny, kierzynka, nick nieaktualny, Bree lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia ja dalej wierze w Ciebie . <3 nie martw się będzie dobrze

nick nieaktualny, tysiaa93, nick nieaktualny, Bree lubią tę wiadomość

‹‹ 620 621 622 623 624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ