Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurna ja na Twoim miejscu to bym sie poczula jak dziecko ktore w jajku niespodziance znalazlo pusty ten plastikowy pojemnik, no zawiedziona i tyle... ja wiem ze czlowiek sie nie nakreca i na nic stara sie nie liczyc bo pozniej w razie "w" to tylko jest przykro ale...
...ale podswiadomosc robi swoje. Pozostaje sie cieszyc ze wszystkie tutaj mamy szanse na ciaze i wczesniej czy pozniej nam sie uda!!!tysiaa93, Toxey, Karo86, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Kurde ja to optymistka jestem bo wierze,ze w czerwcu strzelimy w 13,14 i15 dc i zajde...hehehe sie zdziwie jak tak nie bedzie
juz licze,ze jak by sie odrazu udalo to chyba bym sobie dzidziusiowy lrezent na 30urodziny zrobila.
Bree, tysiaa93, Karo86, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
tysiaa93 wrote:Wiecie co jest najgorsze? Nie wiem czy mogę się w sobotę alkoholizować
A czy Ty wiesz ze ja sie piwa w ciazy wlasnie nauczylam pic? Nigdy wczesniej mi nie smakowalo... mialam jeden wtedy smak, i to byl smak na piwo, i ja pilam piwo w ciazy i sie publicznie do tego przyznaje, nie uchlewalam sie na umor ale czasem sobie lyknelam dla smakunie podpuszczam Cie a tylko pisze co ja robilam
tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Kurde nawet jak tempka jest podwyzszona i test wyjdzie pozytyny to i tak nie ma pewnosci na 100 procent ze ovulka sie odbyla.... popieprzone to jest... szkoda ze nie mamy jakiegos przyciski on / off i by bylo po sprawie
a tak, jakies jajeczka, cialeczka, pecherzyki dupiki cuda na kiju... wolalabym znosic jajko a stary by siedzial na nim a ja piwo w garsc i seriale
Bree, Szalona CZARNA, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
pap86 wrote:Kurde ja to optymistka jestem bo wierze,ze w czerwcu strzelimy w 13,14 i15 dc i zajde...hehehe sie zdziwie jak tak nie bedzie
juz licze,ze jak by sie odrazu udalo to chyba bym sobie dzidziusiowy lrezent na 30urodziny zrobila.
U nas na wątku są takie szczęśliwe przypadki
Bree, Toxey, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bree wrote:A czy Ty wiesz ze ja sie piwa w ciazy wlasnie nauczylam pic? Nigdy wczesniej mi nie smakowalo... mialam jeden wtedy smak, i to byl smak na piwo, i ja pilam piwo w ciazy i sie publicznie do tego przyznaje, nie uchlewalam sie na umor ale czasem sobie lyknelam dla smaku
nie podpuszczam Cie a tylko pisze co ja robilam
Skoro test negatywny to nic się stanie jak walnę sobie dwa piwka dla animuszuNa koncercie plenerowym nie wytrzymam bez kropli alkoholu
Toxey, Bree, Karo86, hiacynta99, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie chcem ale muszem
ide dalej ogarniac graty, ale wybitnie mi sie nie chce... z niechcenia to bym dzisiaj mogla profesure robic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 15:48
hiacynta99, tysiaa93, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W szpitalu jak jeden doktorek mnie kwalifikowal ostatecznie na zabieg to jako jedyny powiedzial mi,ze srarania za 6mcy bo i tak cykl bedzie mi sie normowal i ze wczesniej sie prawdopodobnie nie da zajsc. Tysia moze i Tobie cykl sie jeszcze normuje bo skoro kiedys mialas rowne @ a teraz sie troche rozjezdzaja? U mnie ciaza od poczatku nie rozwinela sie prawidlowo w tym sensie,ze ja nawet nie mialam powiekszonej macicy wiec po zabiegu nie mialo co wracac za specjal ie do normy. Jesli teraz dostane @ po28dniach to znaczy, ze wsjo jest ok.
Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Toxey wrote:Bree wcale się nie zdziwię jak Ci z tych plamień jeszcze fasola wykiełkuje
Póki @ się nie rozkręci nie wszystko stracone
No niby tak ale ja w ogole ani jednego symptomu zaciazenia nie mam
Toxey, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny