Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Ból jest okropny i nieustający więc powiedziałam ci że aby się uspokoić do lekarza marsz !!!
no spoko ale własnie prawy jajnik mnie boli
powinny siedzieć cicho przy małpie i się nie odzywać no ita małpa strasznie brązowa
a do endo nie mam szanskurw
musze w poniedziałek ubrać fartuch roboczy i po prostu na kocie oczy błagać na oddziale zeby mnie łaskawie kotś wczesniej przyjąłBree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie piwo z nudow pije, zostalo mi od wczoraj to co sie ma marnowac
Spiaca jestem jak jasna cholera, a tu trzeba z kuchni wszystko powyciagac bo jutro panowie podloge beda nowa robic, mam nadzieje ze jakies przystojniakiToxey, hiacynta99, matylda08, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak mysle o tym calym cyklu i wszystkich stresach jakie trzeba w zwiazku z zajsciem przechodzic to nasuwa mi sie wniosek ze strasznie to ktos spapral co to wymyslil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 12:05
hiacynta99, matylda08, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:jak mysle o tym calym cyklu i wszystkich stresach jakie trzeba w zwiazku z zajsciem przechodzic to nasuwa mi sie wniosek ze strasznie to ktos spapral co to wymyslil
Żebyś wiedziała, nasze matki, babcie zachodziły bez problemu w ciążę, a na ovu nie wchodziłyhiacynta99, Bree, matylda08, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Ovu zawsze może się przesunąć więc póki @ niema jest nadzieja
U niej jest ciężko stwierdzić bo nie temp szyjki i nawet sluzu ja patrzę na objawy o w notatkach ma zaznaczony ze krew w śluzie w tedy migla byc owulacja pęcherzyk pęk. I zagnieżdżenie. Tak pododawać to wszystko to test by nie pokazał nic jeszcze a owulke zaobserwowałam. 22 lub 23 dc
Ide do szkoły medycznej będę ginekologiem hehhhBree, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Kurde nawet jak tempka jest podwyzszona i test wyjdzie pozytyny to i tak nie ma pewnosci na 100 procent ze ovulka sie odbyla.... popieprzone to jest... szkoda ze nie mamy jakiegos przyciski on / off i by bylo po sprawie
a tak, jakies jajeczka, cialeczka, pecherzyki dupiki cuda na kiju... wolalabym znosic jajko a stary by siedzial na nim a ja piwo w garsc i seriale
hiacynta99, Toxey, matylda08, Karo86, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:Kurde nawet jak tempka jest podwyzszona i test wyjdzie pozytyny to i tak nie ma pewnosci na 100 procent ze ovulka sie odbyla.... popieprzone to jest... szkoda ze nie mamy jakiegos przyciski on / off i by bylo po sprawie
a tak, jakies jajeczka, cialeczka, pecherzyki dupiki cuda na kiju... wolalabym znosic jajko a stary by siedzial na nim a ja piwo w garsc i seriale
Ja bym staremu mię dala znosić jajek bo poszedł by w kurw i by zostawił jajka sameBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Ja bym staremu mię dala znosić jajek bo poszedł by w kurw i by zostawił jajka same
Nie moglby pojsc bo by je musial wysiadywac wiec siad plaski na dupie i ani mru mru!matylda08, hiacynta99, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Toxey wrote:Hahahhaha jajka Wam się zachciało znosić
Bree Twoja wyobraźnia mnie powala
Tak by bylo znacznie latwiej, poza tym jajka sa mniejsze i szybko by sie je znosilo nawet gdyby byly troche wieksze jak te kurzeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 12:19
matylda08, Toxey, hiacynta99, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Bree pomyśl sobie o jajku, w którym mieści się noworodek
Kury wcale nie mają tak łatwo, to jak rodzenie po kilka dzieci dziennie
Tylko kształt łatwiejszy
Obmyslilam to tak ze rodzilybysmy jedno jajko na dziewiec miesiecy, oczywiscie wtedy tylko jakby kogucik po nas poskakalMoglo by byc ciut wieksze od tego kurzego
Dogi niemieckie jaks ie rodza to sa takie malutkie ze sie mieszcza w filizance a jak sa dorosle to sa wieksze od czlowiekamatylda08, Toxey, hiacynta99, Karo86, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:Obmyslilam to tak ze rodzilybysmy jedno jajko na dziewiec miesiecy, oczywiscie wtedy tylko jakby kogucik po nas poskakal
Moglo by byc ciut wieksze od tego kurzego
Dogi niemieckie jaks ie rodza to sa takie malutkie ze sie mieszcza w filizance a jak sa dorosle to sa wieksze od czlowieka
hiacynta99, Toxey, Bree, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość