X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Ból jest okropny i nieustający więc powiedziałam ci że aby się uspokoić do lekarza marsz !!!

no spoko ale własnie prawy jajnik mnie boli
    powinny siedzieć cicho przy małpie i się nie odzywać no ita małpa strasznie brązowa
    a do endo nie mam szans :/ kurw

musze w poniedziałek ubrać fartuch roboczy i po prostu na kocie oczy błagać na oddziale zeby mnie łaskawie kotś wczesniej przyjął

Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a kuknijcie na TYski wykres ja tak patrzałam i mi się wydaje ze owulka była później ???

matylda08, Toxey, Toxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Monkey a Ty gdzie ?

Zaznaczyła wykres z temp idącą do góry i z szczęścia uciekła :)

Bree, Toxey, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie piwo z nudow pije, zostalo mi od wczoraj to co sie ma marnowac :)

Spiaca jestem jak jasna cholera, a tu trzeba z kuchni wszystko powyciagac bo jutro panowie podloge beda nowa robic, mam nadzieje ze jakies przystojniaki :D

Toxey, hiacynta99, matylda08, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu zawsze może się przesunąć więc póki @ niema jest nadzieja :)

Toxey, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co się nakręcać i tyśki też nie, bo oszaleje...

Ja mam zamiar dzisiaj siknąć na test ovu i zobaczyć wreszcie pozytywa!

hiacynta99, Bree, matylda08, monika_89, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak mysle o tym calym cyklu i wszystkich stresach jakie trzeba w zwiazku z zajsciem przechodzic to nasuwa mi sie wniosek ze strasznie to ktos spapral co to wymyslil :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 12:05

hiacynta99, matylda08, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    jak mysle o tym calym cyklu i wszystkich stresach jakie trzeba w zwiazku z zajsciem przechodzic to nasuwa mi sie wniosek ze strasznie to ktos spapral co to wymyslil :P

Żebyś wiedziała, nasze matki, babcie zachodziły bez problemu w ciążę, a na ovu nie wchodziły :D

hiacynta99, Bree, matylda08, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Ovu zawsze może się przesunąć więc póki @ niema jest nadzieja :)

U niej jest ciężko stwierdzić bo nie temp szyjki i nawet sluzu ja patrzę na objawy o w notatkach ma zaznaczony ze krew w śluzie w tedy migla byc owulacja pęcherzyk pęk. I zagnieżdżenie. Tak pododawać to wszystko to test by nie pokazał nic jeszcze a owulke zaobserwowałam. 22 lub 23 dc :P
    Ide do szkoły medycznej będę ginekologiem hehhh

Bree, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nawet jak tempka jest podwyzszona i test wyjdzie pozytyny to i tak nie ma pewnosci na 100 procent ze ovulka sie odbyla.... popieprzone to jest... szkoda ze nie mamy jakiegos przyciski on / off i by bylo po sprawie :D a tak, jakies jajeczka, cialeczka, pecherzyki dupiki cuda na kiju... wolalabym znosic jajko a stary by siedzial na nim a ja piwo w garsc i seriale :D

hiacynta99, Toxey, matylda08, Karo86, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę u mnie zawsze nadzieja umiera ostatnia .. Zawsze wyszykuje sie czegos co zaprzeczy temu co się dzieje złego lub może nadejść

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Kurde nawet jak tempka jest podwyzszona i test wyjdzie pozytyny to i tak nie ma pewnosci na 100 procent ze ovulka sie odbyla.... popieprzone to jest... szkoda ze nie mamy jakiegos przyciski on / off i by bylo po sprawie :D a tak, jakies jajeczka, cialeczka, pecherzyki dupiki cuda na kiju... wolalabym znosic jajko a stary by siedzial na nim a ja piwo w garsc i seriale :D

Ja bym staremu mię dala znosić jajek bo poszedł by w kurw i by zostawił jajka same :P

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahhaha jajka Wam się zachciało znosić :D Bree Twoja wyobraźnia mnie powala :D

Bree, matylda08, Karo86, hiacynta99, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Ja bym staremu mię dala znosić jajek bo poszedł by w kurw i by zostawił jajka same :P

Nie moglby pojsc bo by je musial wysiadywac wiec siad plaski na dupie i ani mru mru!

matylda08, hiacynta99, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    Hahahhaha jajka Wam się zachciało znosić :D Bree Twoja wyobraźnia mnie powala :D

Tak by bylo znacznie latwiej, poza tym jajka sa mniejsze i szybko by sie je znosilo nawet gdyby byly troche wieksze jak te kurze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 12:19

matylda08, Toxey, hiacynta99, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja temp nie mierzę szyjkę sprawdza zając ;) i dla niego zawsze super żadnych obserwacji tylko czochranie i oczekiwanie :)

hiacynta99, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree pomyśl sobie o jajku, w którym mieści się noworodek :D Kury wcale nie mają tak łatwo, to jak rodzenie po kilka dzieci dziennie :D Tylko kształt łatwiejszy :D

Bree, hiacynta99, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    Bree pomyśl sobie o jajku, w którym mieści się noworodek :D Kury wcale nie mają tak łatwo, to jak rodzenie po kilka dzieci dziennie :D Tylko kształt łatwiejszy :D

Obmyslilam to tak ze rodzilybysmy jedno jajko na dziewiec miesiecy, oczywiscie wtedy tylko jakby kogucik po nas poskakal :D Moglo by byc ciut wieksze od tego kurzego :D

Dogi niemieckie jaks ie rodza to sa takie malutkie ze sie mieszcza w filizance a jak sa dorosle to sa wieksze od czlowieka :D

matylda08, Toxey, hiacynta99, Karo86, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah Bree widzę, że pomyślałaś o wszystkim :D

hiacynta99, Bree, Lenka87, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Obmyslilam to tak ze rodzilybysmy jedno jajko na dziewiec miesiecy, oczywiscie wtedy tylko jakby kogucik po nas poskakal :D Moglo by byc ciut wieksze od tego kurzego :D

Dogi niemieckie jaks ie rodza to sa takie malutkie ze sie mieszcza w filizance a jak sa dorosle to sa wieksze od czlowieka :D
    Ja tego dziobania bym nie zniesła wole czochranie

hiacynta99, Toxey, Bree, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

‹‹ 614 615 616 617 618 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ