Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:Test negatywny.
Bardzo mi smutno
Teraz czekam na @
nie wierze, chyba jakis zje*any ten testkurde nie wiem co powiedziec...
Smutno mi bo sie cieszylam i wierzylam ze bede ciotka
tak to jest z fasolkami i dzidziami ze nigdy nie wiadomo co im do glowy przyjdzie, mowisz takiemu przyjdz za godzine na obiad a przychodzi za trzy...
Tysiu masz uparta fasolke ale ona do Ciebie wroci tylko sie jeszcze bawi z kolezankami i kolegamiTrzymaj sie slonko
Toxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Toxey wrote:Tysia
hiacynta a Ty wstawaj i też sikaj!
ja liczyłam, że wreszcie będzie skok tempki i II faza, a tu lipa, kolejny spadek
Tak patrzalam na Twoj wykres i nie wiem co myslec, ja wczesniej mialam widoczne spadki przy ovu a teraz jako tako spadku nie mam tylko rosnie mi temp w lutealnej fazie... nic innego nie pozostaje niestety jak obserwowac..matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:U mnie sie jeszcze nie zczela... brudze - bo nawet plamieniem to nazwac nie mozna - juz 3 dzien
tempka w gorze, ciazowo sie nie czuje, malpowo tez nie.... @ byc w sobote, mam nadzieje ze sie rozkreci do tego czasu ale w takim razie co ma oznaczac to brudzenie 5 dni wczesniej???
Bree a może to plamienie implantacyjne? To chyba może trwać kilka dni...Bree, matylda08, Toxey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
też nie lubię jak mi się @ spóźnia. ja od nowego cyklu będę pić siemię i spróbuję z ziołami nr 3. gdzieś też mam pozostałości po castagnusie więc zużyję do końca.
nie ma dnia żebym nie myślała o maleństwie, wiem że bym radę dała.Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Kupiłam wczoraj to siemie lniane mielone, 400 g za 3,50
Z sokiem owocowym to nawet smaczne jest
Tylko teraz pytanie, na ile mi taka ilość wystarczy?
Ja pije raz dziennie niemielone 2 duze lyzki na szklane albo poltora szklanki wody. Gotuje je 15 - 20 min na malym ogniu az pusci glucik, dolewam soku i zjadam razem z pestkami ktore lubie rozgryzacO mielonym czytalam ze jak sie chce pic to lepiej mielic bezposrednio przed spozyciem bo po procesie mielenia wiele czegos tam dobrego sie utlenia.
Tutaj mozesz o tym poczytac
http://www.akademiawitalnosci.pl/jak-stosowac-siemie-lniane/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 10:11
Lenka87, APS, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Karo86 wrote:Bree a może to plamienie implantacyjne? To chyba może trwać kilka dni...
fajnie by bylo ale chyba raczej nie
musze sie skupic na nastepnym cyklu, niech sie tylko @ rozkrecimatylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
piłam siemie to miałam świetny śluz, dodatkowo flegamina dla mnie i m. w tabletkach na rozrzedzenie i to był nasz szczęśliwy cykl
wtedy jeszcze bromergon brałam, ale ostatnie wyniki mam w normie, więc nie przypisano mi go.
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Fuksja no ja tez mam miec planowo w sobote, kto wie czy nie bede tak plamic do soboty, tylko dlaczego? Wkurzam sie bo lekarz mi mowi ze tak moze byc... no chyba mi nikt nie powie ze tygodniowe plamienie prze @ jest normalne....pozniej @ i po @ jeszcze plamie przez kilka dni, w sumie sie tego uzbiera z poltora tygodnia...
Karo86 ja ci nie pomoge bo w moim ieku to juz nie mam pryszczy a za to pajaczki i przebarwienia na skorze sie zaczynajaa i jeszcze plamy rubinowe, tego niestety chyba nie ma jak sie pozbyc a obsypalo mnie w ciagu kilku miesiecy
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karo polecam siemie i oczywiście picie drożdży
ja używam kremu isana urea5% i skóra mi się polepszyła. pogarsza mi sie czasem w czasie cyklu, ale obecnie nie narzekam
Karo86, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Bree ja zawsze myślałam, że w moim wieku pryszcze też nie będą mnie już dotyczyć
jak miałam 19 lat to zaczęłam brać tabsy na wyregulowanie hormonów, a dzięki nim cerę miałam idealną i przez lata się przyzwyczaiłam do gładkiej buzi... Po odstawieniu było średnio, ale ostatni miesiąc to już w ogóle katastrofa
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
Bree wrote:Ja pije raz dziennie niemielone 2 duze lyzki na szklane albo poltora szklanki wody. Gotuje je 15 - 20 min na malym ogniu az pusci glucik, dolewam soku i zjadam razem z pestkami ktore lubie rozgryzac
O mielonym czytalam ze jak sie chce pic to lepiej mielic bezposrednio przed spozyciem bo po procesie mielenia wiele czegos tam dobrego sie utlenia.
Tutaj mozesz o tym poczytac
http://www.akademiawitalnosci.pl/jak-stosowac-siemie-lniane/Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
kupić ten krem można w rossmanie, jest tani a wg mnie lepszy niż niejeden za kupę kasy....
co do drożdży to ja naprawdę lubię je pićsą bardzo zdrowe, a przecież staraczki powinny się zdrowo odżywiać. poczytaj też o tym
dodatkowo na porost włosów itp
co do włosów to niedawno byłam u fryzjera i zrobiła mi boba na kręconych włosachzmusiłam ją i taką fryzurkę mam. fajnie fajnie, ale czekam aż mi odrosną
-
nick nieaktualnyTysiuka przytulam mocno ale jest jeszcze nadzieja pamiętaj.
Bree przy mięśniakach tylko lekarz Ci je stwierdzi na podstawie badania i usg .
Ja wczoraj do 4 książkę czytałam i dziś nieprzytomna jestem .
Ale zaraz kawka i do robotyBree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Moja przyjaciółka wczoraj urodziła...
W życiu się tak nie czułam. Siedze i płacze ze szcześcia i tęsknoty za razem... Ciesze się że Szymek cały i zdrorwy i Ewcia też. 41 godzin trwał poród biedna... A zaraz potem ogarnia mnie rozpacz bo moje maleństwo też już by było ze mną... Tesknie za nim. Wiem że mam nową fasolkę. Ale ten czas jest teraz okropny.. To tak cholernie trudneBree, hiacynta99, Toxey, monika_89, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Dlatego ja pije niemielone
Wygotowane, bo z tego co slyszalam nie o nasionka chodzi a o ten glutek wlasnie ktore te nasionka podczas gotowania puszczaja
wczoraj zrobilam mojemu kisiel z tego i nawet sie nie zorientowal ze to siemie jest bo odcedzilam wczesniej ziarenka. A on ma dluzsze wlosy 3 razy ode mnie to zobaczymy jak mojemu to zadziala na wlosy i cere
Co do drozdzy to tez pilamale krotko wiec nie widzialam efektow. Podobno efekty dopiero sa jaks ie pije dziennie 50 gram drozdzy, czyli pol duzej kostki. Nalezy pamietac aby ja zalac wrzatkiem zeby zabic drozdze a wypijac tylko potzrebne witaminki. niezalane wrzatkiem drozdze moga sie przyczynic do drozdzycy przewodu pokarmowego i zoladka. Dobra jest tez herbatka z pokrzywy i skrzypu oraz maseczki z niej
Karo86 ja pisalam o wieku ze nie spodziewams ie pryszczy bo koncze 42 lata w listopadzie i moim obecnym utrapieniem sa pajaczki na policzkachi male czerwone krostki na tulowiu, jeszcze troche to bede wygladac jak muchomor
Lenka87, matylda08, hiacynta99, asioczek86, tysiaa93 lubią tę wiadomość