Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBree wrote:nie mialam pojecia o takich badaniach... jacy lekarze je robia? Ile to kosztuje? w ogole to sie robi pod jakims szczegolnym katem (nowotworem) czy ogolnie?
tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisz do was napisac tak sobie wzięłam ten tez co robiłam wczoraj rano i jak sie tak wpatrzyłam lepiej jest cień cienia druga krechą ja pierdl... Wczoraj jak siknęłam później kuknęłam niema nic no to jeblam do szafki i więcej nie patrzyłam... A teraz widze ledwie ale widzę krechę druga nawet latarką. Sobie przyświeciłam i jest
Widocznie po zabiegu hromom pozostaltysiaa93, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Misz do was napisac tak sobie wzięłam ten tez co robiłam wczoraj rano i jak sie tak wpatrzyłam lepiej jest cień cienia druga krechą ja pierdl... Wczoraj jak siknęłam później kuknęłam niema nic no to jeblam do szafki i więcej nie patrzyłam... A teraz widze ledwie ale widzę krechę druga nawet latarką. Sobie przyświeciłam i jest
Widocznie po zabiegu hromom pozostalhiacynta99, anjaaa, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:A może beta tobie nie opadła tak jak mi do zera
nie mogłam tego nawet wczoraj widzieć bo ledwie widac
.tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:APS w zyciu nie mialam takich badan to nic Ci madrego nie powiem
Dziewczyny ciekawe jak tam Anjaa, bo juz jest po wizycie u gina. Martwie sie o nia....
Słońce wizyta jutro o 19. 15...a czas sie dluzy...tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
hiacynta99 wrote:Misz do was napisac tak sobie wzięłam ten tez co robiłam wczoraj rano i jak sie tak wpatrzyłam lepiej jest cień cienia druga krechą ja pierdl... Wczoraj jak siknęłam później kuknęłam niema nic no to jeblam do szafki i więcej nie patrzyłam... A teraz widze ledwie ale widzę krechę druga nawet latarką. Sobie przyświeciłam i jest
Widocznie po zabiegu hromom pozostal
Nie mozna odczytywac testu po wiecej niz 10 minutach czasami po 5 to zalezy od testu. ja tez mialam po czasie kreski. najlepiej zrob test jutro i odczekaj tyle ile maks mozesz.hiacynta99, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualnyanjaaa wrote:Nie mozna odczytywac testu po wiecej niz 10 minutach czasami po 5 to zalezy od testu. ja tez mialam po czasie kreski. najlepiej zrob test jutro i odczekaj tyle ile maks mozesz.
Ostatnio miałam z tej samej firmy nic mi się nie zmieniło w nim nawet po tyg:-)
Tylko ja tlumacze wczoraj tez bym tego nie zobaczyła bo to ledwie widac a ja wtedy kuknelam może sekundkę z daleka i poszłam spać dalej
to dzis tak namiętnie patrzyłam na ten test i sie ledwie a to ledwie dopatrzyłam....
Kurwa ide spać nie będę się nakręcać na pewno hormon do konca nie spadł do zera i git
tak to jest z babami nakręcają sie szkoda ze wczoraj nie sprawdziłam tego testu dokladnie tylko tak zbylam i jeblam do szufladyagulka0629, tysiaa93, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny