Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Bree znowu z Unadarcy pod sklepem ?
Ja spakowana niech ta pieprzona @ sie juz konczy bo plany pokrzyżuje
Dołączylabys, mamy jeszcze troche miejsca przed sklepem wsrod tej smietanki zulanteryjnejtysiaa93, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Piękne mój zając tak ma a jakie imieniny cała Polska chleje
Czasem walnie takim tekstem, że nie wiadomo gdzie oczy podziać
Z tymi imieninami to akurat prawdahiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Ale bym zjadła pyzy z dużą ilością tłuszczyku i ze skwarkami, mniaaam, aż mam ślinotok jak o tym pomyślę
ktos tu ma smaki
niech no pomysle o czym to moze swiadczyctysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny płacze
strata dziecka to dramat straszny ale moja koleżanka z ovu dzis sie do mnie odezwała po roku czasu
wkleje wam jej odpowiedz :
a u mnie hmmm szkoda mówić, nie jestem na ovu bo to już mnie nie dotyczy, miesiąc temu miałam operację usunięcia macicy i jajowodów ze względu na nowotwór złośliwy który postanowił właśnie w macicy zamieszkać i zniszczyć mi nadzieje na dziecko, ale też spowodować strach o życie.
Teraz tylko nadzieja w tym, że będę zdrowa i kiedyś adoptujemy jakiegoś malucha.PrimaSort lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:dziewczyny płacze
strata dziecka to dramat straszny ale moja koleżanka z ovu dzis sie do mnie odezwała po roku czasu
a u mnie hmmm szkoda mówić, nie jestem na ovu bo to już mnie nie dotyczy, miesiąc temu miałam operację usunięcia macicy i jajowodów ze względu na nowotwór złośliwy który postanowił właśnie w macicy zamieszkać i zniszczyć mi nadzieje na dziecko, ale też spowodować strach o życie.
Teraz tylko nadzieja w tym, że będę zdrowa i kiedyś adoptujemy jakiegoś malucha.Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Jajnik kurw i .......strasznie prawy i brudze na brązowo tak jak kot napłakał
myślałam że mnie zaleje i 3-4 dni i bedzie spokój a tak to pewnie bedzie się ciagła z 2 tyg
Ty mi nawet nie mow bo ja tak brudze teraz jakby wcale, jakbym sie nie powycierala po sikaniu to bym nawet nie iedziala ze cos tam mama malpa miala byc w sobote, no to mi franca robi gre wstepna
czy te brudzenia sie liczy do @ czy nie?tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:dziewczyny płacze
Teraz tylko nadzieja w tym, że będę zdrowa i kiedyś adoptujemy jakiegoś malucha.
o curvanie mam slow...zycie jest w *uj brutlne
nie wyobrazam sobie siebie w takiej sytuacji
ile lat na Twoja kumpela?
hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:Dołączylabys, mamy jeszcze troche miejsca przed sklepem wsrod tej smietanki zulanteryjnej
a..... i jeszcze szkło żeby nie było że bez kurtury się pcham
Bree, hiacynta99, tysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość