Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:No ja z takiej małpy to nie jestem usatysfakcjonowana
bardzo skąpo w tym cyklu na jednej podpasce tak trochę i to brązowe ...
co to ma być ???
miała któraś z was taką @ mało co i na brązowo ?
Ja tak kiedys mialam przed ciaza, ze brazowe plamienia i koniectysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Tak ze toxey spokojnie nic mu nie mów kiedy co i jak no chyba że bedzie musiał przyjechać no to jakos tam pokombinuj
Ja powiem tak siora mojego męza ewka nie trawie jej taka picza wredna nikt jej nie chciał i trafiła na barana nawet ok gosciu i sobie tak uknuła ze jak skończy studia machnie sobie dziecko no i tak się stało
wpadka hmm.... ciekawe przy cyklach jak w zegarku ?? wierzycie ??bo ja nie dobrze wiedziała kiedy ma owulacje a jemu powiedziała że ma dni nie płodnych.... tak bidny chlop w niezłe gówno wpadłtysiaa93, hiacynta99, Bree, anjaaa, Toxey lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Dziewczyny zarzućcie pomysł jak brzucha trochę zrzucić, bo mi taki wywalił, od browara chyba
Wszystko inne ok, ale ten brzuch... no wyglądam jakbym była jakoś w 5 miesiącu ciąży, wszystko szczupłe, a tu brzuch jeb!
Mam tak samo
najlepsze to jest to ze ja prawie malo co jem a brzuch mam jak pilka a cala reszta chudatysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Hiacynta jak nie chciał mieć dziecka to mógł się zabezpieczać, jego problem
ale to taki pantoflarz że szok robi co ona mu każe jak karze stać tam to on będzie stał ;/
szkoda mo chłopa ale sam sobie winien po co się pakował w taki związektysiaa93, matylda08, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:ale to taki pantoflarz że szok robi co ona mu każe jak karze stać tam to on będzie stał ;/
szkoda mo chłopa ale sam sobie winien po co się pakował w taki związekmatylda08, hiacynta99, Bree, anjaaa, Toxey, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Mam dokładnie tak samo
Ogólnie jestem szczupła a bebzon wielki
Pap wyżej pisała, że ćwiczy skalpel Chodakowskiej i że widzi efekty
Ja po skalpelu schudlam prawie 10 kg ale bylam tez wtedy na diecie, tyle ze schudlo mi wszystko a nie sam brzuchmatylda08, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Tysiulka przespałaś ? przeca pisałam ze do Chałup jadę latać na golasa
O Bree się znalazła
Chyba dziś popije a co zdrowie przyszłych i obecnych mamOdpoczniesz sobie
matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny