Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:a żurawit co to ? na recepte ?
hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zrobilam sobie wreszcie pedixa bo stopy to wolaly o pomste do nieba. I pomalowalam na jakis wykurwiscie pomaranczowo-czerwonawy kolor haha. Kurde malowanie paznokci to nie jest moj konik. Ale juz niedlugo zrobi sie cieplusio na sandalki wiec trzeba doprowadzic stopy do uzytecznosci. A wiecie? Od jakiegos miesiaca cwicze ten skalpel chodakowskiej po 5-6razy w tyg i fajnie sie sadelko wyprostowalo. Na wadze sukcesu jeszcze nie widac
ale pare cm spadlo. Musze jeszcze cwiczyc bo domek dla maluszka musi byc odpowiednio przygotowany!
hiacynta99, matylda08, Bree, tysiaa93, Toxey, kierzynka lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Ja tez nie mam konta premium
mialam w styczniu jak zaszlam i smialismy sie z meze co to za glupoty pokazuje ze jakies procenty i punkty liczy.a jak zaznaczalam ze zgage mialam to mi dodawalo dhzo punktow hehehe i co?i jam zrobilam tesciora w dniu miesiaczki, ktora powinna byla w nocy przyjsc to sie zdziwilam. Wiecie co? Tesknie. Tesknie do tej fasolki, ktorej nie bylo dane przywitac sie z rodzicsmi
ale spoko spoko.. suwaczek codziennie przesuwa sie w dobra strone
Jasne, juz blizej niz dalej!
Coraz blizej swieta, coraz blizej swietahiacynta99, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Przeczytaj mój post na stronie 604 albo 605, do Ciebie, ostatni był na stronie. Ten żurawit to skoncentrowana żurawina, pomaga na bakterie w moczu, gin mi kazał zeżreć na zwiększone leukocyty.
u mnie mocz w porządku tez robiłam
chodzi o morfologie leukocyty i limfocyty z tym mam problemBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypap86 wrote:Zrobilam sobie wreszcie pedixa bo stopy to wolaly o pomste do nieba. I pomalowalam na jakis wykurwiscie pomaranczowo-czerwonawy kolor haha. Kurde malowanie paznokci to nie jest moj konik. Ale juz niedlugo zrobi sie cieplusio na sandalki wiec trzeba doprowadzic stopy do uzytecznosci. A wiecie? Od jakiegos miesiaca cwicze ten skalpel chodakowskiej po 5-6razy w tyg i fajnie sie sadelko wyprostowalo. Na wadze sukcesu jeszcze nie widac
ale pare cm spadlo. Musze jeszcze cwiczyc bo domek dla maluszka musi byc odpowiednio przygotowany!
Maluszek każdy domek pokocha :*Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:To moze bedziemy robic zaklady?
Stawiam dobrego winiacza za to ze jestes
A tak serio to jak test jutro będzie negatywny a @ nie przyjdzie to muszę zrobić ich zapashiacynta99, matylda08, Toxey, Bree, anjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Nie musi być dobry, może być jabol hahaha
A tak serio to jak test jutro będzie negatywny a @ nie przyjdzie to muszę zrobić ich zapas
ja też obstawiam na fasolkę
ale ona marudzi żadnych plamień nie ma i jeszcze jej źle przecież jak sie zbliza to zawsze wczesiej jest troszke krwi w śluzie a nie przypominam żebys się żaliła :Phihitysiaa93, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:ja też obstawiam na fasolkę
ale ona marudzi żadnych plamień nie ma i jeszcze jej źle przecież jak sie zbliza to zawsze wczesiej jest troszke krwi w śluzie a nie przypominam żebys się żaliła :PhihiAle wolę się negatywnie nastawić
hiacynta99, Toxey, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:No na razie żadnych śladów @ nie ma a co chwilę latam do klopa bo mi mokro
Ale wolę się negatywnie nastawić
No ja z takiej małpy to nie jestem usatysfakcjonowana
bardzo skąpo w tym cyklu na jednej podpasce tak trochę i to brązowe ...
co to ma być ???
miała któraś z was taką @ mało co i na brązowo ?tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:No ja z takiej małpy to nie jestem usatysfakcjonowana
bardzo skąpo w tym cyklu na jednej podpasce tak trochę i to brązowe ...
co to ma być ???
miała któraś z was taką @ mało co i na brązowo ?
Ta moja pierwsza miesiączka była strasznie obfita, ze skrzepami, fujka.
Ciesz się, że jest delikatnie.hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zarzućcie pomysł jak brzucha trochę zrzucić, bo mi taki wywalił, od browara chyba
Wszystko inne ok, ale ten brzuch... no wyglądam jakbym była jakoś w 5 miesiącu ciąży, wszystko szczupłe, a tu brzuch jeb!
tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Dziewczyny zarzućcie pomysł jak brzucha trochę zrzucić, bo mi taki wywalił, od browara chyba
Wszystko inne ok, ale ten brzuch... no wyglądam jakbym była jakoś w 5 miesiącu ciąży, wszystko szczupłe, a tu brzuch jeb!
Ogólnie jestem szczupła a bebzon wielki
Pap wyżej pisała, że ćwiczy skalpel Chodakowskiej i że widzi efektyhiacynta99, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny