Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu zostawiam was na 3godziny a wy juz 5str nastukalyscie? Masakra!
Witam nowe kolezanki. Kolezanka Karo nie dosc,ze moj rocznik to i na pilce noznej sie zna!
Ja tez czekam na tesciora Tysi ale wytrzymam. Pamietaj Tysia jak by co to otwieramy z Toba wino i czekamy nastepne 14dni na meczenie zajaca hehe aaale zycze ze bedzie u ciebie fajnie! Pochwal sie Tysia ile ty masz punktow i %tysiaa93, hiacynta99, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Jezu zostawiam was na 3godziny a wy juz 5str nastukalyscie? Masakra!
Witam nowe kolezanki. Kolezanka Karo nie dosc,ze moj rocznik to i na pilce noznej sie zna!
Ja tez czekam na tesciora Tysi ale wytrzymam. Pamietaj Tysia jak by co to otwieramy z Toba wino i czekamy nastepne 14dni na meczenie zajaca hehe aaale zycze ze bedzie u ciebie fajnie! Pochwal sie Tysia ile ty masz punktow i %
Ja nie mam żadnych punktów ani % bo nie mam konta premiumhiacynta99, Bree, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypap86 wrote:Jezu zostawiam was na 3godziny a wy juz 5str nastukalyscie? Masakra!
Ja tez czekam na tesciora Tysi ale wytrzymam. Pamietaj Tysia jak by co to otwieramy z Toba wino i czekamy nastepne 14dni na meczenie zajaca hehe aaale zycze ze bedzie u ciebie fajnie! Pochwal sie Tysia ile ty masz punktow i %
sorki to moja wina dzis nakręcam wątektysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Napisałam jej teraz SMS a prywatnie to ciekawe jak szybko się dostanę ?
oj czuje emocje u mnie opadają
A no i kup ten żurawit.tysiaa93, hiacynta99, Bree, anjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Bo z nas są szybkie dziewczyny
Ja nie mam żadnych punktów ani % bo nie mam konta premium
o kuźwa to ciąża będzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja też zaszłam bez konta premium i też nic mi tam nie pokazywało :*
tysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:o kuźwa to ciąża będzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja też zaszłam bez konta premium i też nic mi tam nie pokazywało :*
Jakby co to pamiętaj, że cię znajdę!hiacynta99, Bree, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Hiacynta jakbyś już teraz zaczęła się leczyć, to do owulacji może by już się trochę polepszyło, u niektórych osób jak jest tylko niedoczynność i to mała, to czasem szybko spada. Ale nie możesz tego tak zostawić, wiesz że jakbyś zaszła w ciążę to mogłabyś skrzywdzić dzieciaczka? Pomijając już możliwe trudności z zajściem. Serio, Hiacynta poczytaj trochę o tym. Podesłałabym Ci kilka linków, ale na tablecie mam problem z zaznaczaniem, zwyczajnie nie ogarniam
A no i kup ten żurawit.
a żurawit co to ? na recepte ?tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Jesteś dziś po prostu bardzo nakręcona
Ktoś ci coś dosypał do herbatki
od soboty zaczynam prace i nie bedzie mnie juz tak często
Pewnie się cieszycie odpoczniecie ode mnietysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja tez nie mam konta premium
mialam w styczniu jak zaszlam i smialismy sie z meze co to za glupoty pokazuje ze jakies procenty i punkty liczy.a jak zaznaczalam ze zgage mialam to mi dodawalo dhzo punktow hehehe i co?i jam zrobilam tesciora w dniu miesiaczki, ktora powinna byla w nocy przyjsc to sie zdziwilam. Wiecie co? Tesknie. Tesknie do tej fasolki, ktorej nie bylo dane przywitac sie z rodzicsmi
ale spoko spoko.. suwaczek codziennie przesuwa sie w dobra strone
tysiaa93, hiacynta99, Bree, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Ja tez nie mam konta premium
mialam w styczniu jak zaszlam i smialismy sie z meze co to za glupoty pokazuje ze jakies procenty i punkty liczy.a jak zaznaczalam ze zgage mialam to mi dodawalo dhzo punktow hehehe i co?i jam zrobilam tesciora w dniu miesiaczki, ktora powinna byla w nocy przyjsc to sie zdziwilam. Wiecie co? Tesknie. Tesknie do tej fasolki, ktorej nie bylo dane przywitac sie z rodzicsmi
ale spoko spoko.. suwaczek codziennie przesuwa sie w dobra strone
hiacynta99, Bree, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Wszystkie tęsknimy za swoimi maluchami i jest to normalne. Jeszcze nie raz za nimi zapłaczemy i nigdy o nich nie zapomnimy bo się po prostu nie da, to nasze kochane aniołki. Ale jeszcze doczekamy maluchów, które będziemy mogły trzymać w ramionach, wierzę w to
Ja wierze że ten maluszek nie odszedł ze wróci do mnietysiaa93, Bree, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny