Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:E co ja tam mogłam wąchać chyba tygodniowe skarpetki zająca które znalazłam dzis w szufladzie gdzie trzymam moją bieliznę
Zatuke kurw go .. Wszystko mi teraz śmierdzi a ja sie zastanawiałam co tak jedzie ...hiacynta99, paola87, Bree, Toxey, Lenka87, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie, obserwuję inne forum bo lubię czytać co tam dziewczyny piszą i dzisiaj jednej wyszedł pozytywny test ciążowy ale z bladą kreską, pobiegła od razu na betę i okazało się, że tej ciąży nie ma... Masakra, jak te testy potrafią naściemniać.
hiacynta99, Bree, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Słuchajcie, obserwuję inne forum bo lubię czytać co tam dziewczyny piszą i dzisiaj jednej wyszedł pozytywny test ciążowy ale z bladą kreską, pobiegła od razu na betę i okazało się, że tej ciąży nie ma... Masakra, jak te testy potrafią naściemniać.
hiacynta99, tysiaa93, Bree, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Słuchajcie, obserwuję inne forum bo lubię czytać co tam dziewczyny piszą i dzisiaj jednej wyszedł pozytywny test ciążowy ale z bladą kreską, pobiegła od razu na betę i okazało się, że tej ciąży nie ma... Masakra, jak te testy potrafią naściemniać.
Ja pierwszą zrobiłam bete a później poleciałam po test bo myślałam ze w laboratorium pomylili wyniki ale nie pomylili bo była druga krecha nie taka ciemna ale widoczna
tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Słuchajcie, obserwuję inne forum bo lubię czytać co tam dziewczyny piszą i dzisiaj jednej wyszedł pozytywny test ciążowy ale z bladą kreską, pobiegła od razu na betę i okazało się, że tej ciąży nie ma... Masakra, jak te testy potrafią naściemniać.
Straszne to jest, bo lekarze mowią ze dzisiejsze testy sa super czule i raczej nie wychodza pozytywne kiedy nie ma ciazy. W druga strone tak, ze jest ciaza a wychodzi negatyw zdarza sie.
Przynajmniej ja slyszalam taka opinie.
Ale robisz test i widzisz dwie kreski i juz ryj sie cieszy, a potem taka lipa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 18:06
hiacynta99, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Ediii wrote:Straszne to jest, bo lekarze mowią ze dzisiejsze testy sa super zule i raczej nie wychodza pozytywne kiedy nie ma ciazy. W druga strone tak, ze jest ciaza a wychodzi negatyw zdarza sie.
Ale robisz test i widzisz dwie kreski i juz ryj sie cieszy, a potem taka lipa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 18:07
Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Dokładnie... Dlatego jednak te testy lepiej robić po terminie miesiączki bo jest szansa, że spóźnia się akurat z powodu ciąży. Znając moje szczęście to może test by wyszedł pozytywny a ciąży by i tak nie było
Tysia, nie przeginaj pały
Wszystkie tu czekamy na twój test a ty to sobie tak przekładasz z dnia na dzień.
A my tu stresówa.hiacynta99, tysiaa93, Bree, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Ciekawe co się dzieje z unadracy ? pewnie już na melanżu jest i popija mamrota pod sklepem
razem z Bree się ugadały
a ja sama
OTWIERAM WINO ZE SWOJĄ DZIEWCZYNĄ ( @ ) AL LA LAhiacynta99, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdiii wrote:Straszne to jest, bo lekarze mowią ze dzisiejsze testy sa super czule i raczej nie wychodza pozytywne kiedy nie ma ciazy. W druga strone tak, ze jest ciaza a wychodzi negatyw zdarza sie.
Ale robisz test i widzisz dwie kreski i juz ryj sie cieszy, a potem taka lipa?
lASECZKA Z MOJEGO WĄTKU ENDOMETRIOZY WCZORAJ NAPISAŁA ZE CIĄŻA SIĘ ŹLE ROZWIJA I ŻE CZEKA NA NAJGORSZE TEZ JEST STRASZNIE ZAŁAMANA PISAŁAM ŻEBY DO NAS PRZYSZŁABree, matylda08, Toxey, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
Ediii wrote:Tysia, nie przeginaj pały
Wszystkie tu czekamy na twój test a ty to sobie tak przekładasz z dnia na dzień.
A my tu stresówa.hiacynta99, Bree, matylda08, Toxey, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:lASECZKA Z MOJEGO WĄTKU ENDOMETRIOZY WCZORAJ NAPISAŁA ZE CIĄŻA SIĘ ŹLE ROZWIJA I ŻE CZEKA NA NAJGORSZE TEZ JEST STRASZNIE ZAŁAMANA PISAŁAM ŻEBY DO NAS PRZYSZŁA
Ale oczywiście zapraszamy.hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
Ediii wrote:Straszne to jest, bo lekarze mowią ze dzisiejsze testy sa super czule i raczej nie wychodza pozytywne kiedy nie ma ciazy. W druga strone tak, ze jest ciaza a wychodzi negatyw zdarza sie.
Ale robisz test i widzisz dwie kreski i juz ryj sie cieszy, a potem taka lipa?Gdyby wtedy beta była 0 to bym się tam chyba rozpadła... No ale co z tego wszystkiego, jak koniec był jaki był
tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość