Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
paola87 wrote:No ja najpierw zrobiłam test i była druga kreseczka, starałam się nie nakręcać, ale tyle razy w życiu robiłam testy i były negatywne, że podświadomie cieszyłam się już ciążą. Potem poszłam na betę i jak odbierałam wynik to miałam jakąś taką pewność, że będzie wysoka
Gdyby wtedy beta była 0 to bym się tam chyba rozpadła... No ale co z tego wszystkiego, jak koniec był jaki był
Będziesz obcierała dupę małemu zasrańcowiBree, matylda08, Toxey, kierzynka, anjaaa lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Słuchajcie, obserwuję inne forum bo lubię czytać co tam dziewczyny piszą i dzisiaj jednej wyszedł pozytywny test ciążowy ale z bladą kreską, pobiegła od razu na betę i okazało się, że tej ciąży nie ma... Masakra, jak te testy potrafią naściemniać.
Czytalam kiedys ze gosciu jeden tak dla jaj sobie zrobil test ciazowy i wyszly mu dwie kreski, najpierw byl polew a pozniej sie okazalo ze ma cos nie tak z prostata i doszli do tego ze te testy jak wychodza pozytywne u facetow to potwierdzaja zaburzenia pracy prostaty a u kobiet nawet jakies guzy, moga tez wyjsc pozytywne jak sie je antydepresanty i cos tam jeszczeale tej lasce to wspolczuje bo czhyba szlag by mnie trafil
tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Dobra, a teraz trzeba się Hiacyncie do dupska dobrać... Byłaś z wynikami u lekarza w końcu? No i czy zapisałaś się w końcu do endokrynologa???
hiacynta99, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Ciekawe co się dzieje z unadracy ? pewnie już na melanżu jest i popija mamrota pod sklepem
razem z Bree się ugadały
a ja sama
OTWIERAM WINO ZE SWOJĄ DZIEWCZYNĄ ( @ ) AL LA LA
napilabym sie mamrota ale u nas nie ma gdzie tegio kupic, zawsze pozostaje mi tani ciderhiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Czytalam kiedys ze gosciu jeden tak dla jaj sobie zrobil test ciazowy i wyszly mu dwie kreski, najpierw byl polew a pozniej sie okazalo ze ma cos nie tak z prostata i doszli do tego ze te testy jak wychodza pozytywne u facetow to potwierdzaja zaburzenia pracy prostaty a u kobiet nawet jakies guzy, moga tez wyjsc pozytywne jak sie je antydepresanty i cos tam jeszcze
ale tej lasce to wspolczuje bo czhyba szlag by mnie trafil
Prosze o alkomat zraz zbadamy twój poziom %jakiego mamrota z unadracy piłaś pod sklepem ???
tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Hm wyniki w miare lekarz powiedział ze jak się leukocyty podniosą to wtedy będziemy się martwić
u mnie w szpitalu termin do endokrynologa jest na przyszły rok ;/ tak mi kolega powiedział ;/hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Hm wyniki w miare lekarz powiedział ze jak się leukocyty podniosą to wtedy będziemy się martwić
u mnie w szpitalu termin do endokrynologa jest na przyszły rok ;/ tak mi kolega powiedział ;/
A podwyższone leukocyty świadczą o bakteriach w moczu, kup sobie żurawit i zeżryj całe opakowanie tak jak na pudełku napisane, powinno pomóc, mi tak gin kazał. Kupiłam też provag doustny i gin mówił żeby brać w czasie miesiączki aby zmniejszyć ryzyko infekcji intymnych.Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny