Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:Ja miałam 80 % ale małpa jednak wygrała walkę ale u ciebie ja małpę zabrałam to pewnie wygra fasol:) :*
Ja sie tym w ogole nie sugeruje, samo sie nalicza na podstawie danych jakie tam wklepujemy
chce widziec dwie kreski a nie jakies tam punktykierzynka, hiacynta99, matylda08, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Albo krasula; )
Nie mam krasuli koło domu żadnego zwierzaka nie mambyła Świnka morska to odtransportowałam ją do teściowej i mieszka teraz z królami w klatce
tesciowa ma wszystko na ogrodzie nawet byczkakierzynka, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wy to wykończyć potraficie... Nadrabianie Was po robocie to jak drugi etat
I tysiąc rzeczy chciałam napisać, ale zapomniałam
Edii gratulacjeeeeeeee!!!
Tysia rozumiem Cię że chcesz czekać z testem, ale przyznam że też się doczekać nie mogłam czy zrobisz czy nieAle nie nakręcam Cię, żeby nie było
Nie możemy się nakręcać, bo to nam nie pomaga.
Hiacynta naćpałaś się? Bo Cię dziś normlanie nosiiiikierzynka, hiacynta99, Bree, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
Kari i APS witajcie! To jest wspaniale forum! Sama trafilam tu niedawno i zagladam codziennie, kilka razy dziennie. Bo my tu babeczki wszystkie sie wspieramy, motywujemy i taka kopalnia wiedzy!
Co do staran, kazdy lekarz inne zdanie. Musicie byc troche tez swoim lekarzem i same zadecydowac.
Pierwszy raz poronilam w listopadzie w 7 tyg z zabiegiem. Jeden lekarz mowil ok, po pierwszej @ inny 6 miesiecy.
Udalo mi sie miesiac temu, ale na krotko, bo na 5 tyg i poronienie samoistne. Gdyby nie kalendarz i wyczekiwanie, nigdy nie wiedzialabym ze to byla ciąża. Dwoch lekarzy powiedzialo dzialac od razu, trzeci czekac pol roku.
Dzialalam od razu. A teraz zobaczymy czy slusznie.
Dziekuje wszytskim za gratsy, teraz bardzo prosze wszystkie do roboty i zycze zieloności.
Zrobilam sobie dzisiaj nawet drzemke w trakcie dnia dla zdrowotnosci.
A wczoraj zobaczylam ze jest nowy Reds gruszkowy z chili. Pyyycha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 17:52
tysiaa93, hiacynta99, Bree, Toxey, kierzynka, anjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyE co ja tam mogłam wąchać chyba tygodniowe skarpetki zająca które znalazłam dzis w szufladzie gdzie trzymam moją bieliznę
Zatuke kurw go .. Wszystko mi teraz śmierdzi a ja sie zastanawiałam co tak jedzie ...tysiaa93, Bree, Toxey, Lenka87 lubią tę wiadomość