Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanjaaa wrote:Tak jak na zlosc wizyta o 19.15 ale wcale nie licze ze wejde o tej porze bo przede mna chyba na 18 babeczka na usg 4D. plus jakis poslizg czasowy gina i moze do 20 wejde. ale jednak maz idzie ze mna.
TRZYMAM MOCNO KCIUKI ABY OKAZAŁA SIĘ JAKAŚ POMYŁKA :*
DZIŚ WYPIJE ZDROWIE ZA WSZYSTKIE ZASMUCONE ABY SIĘ ROZCHMURZYŁY
NO CO PRZYSZŁY NOWE LASKI NA FORUM ROBIE DOBRY NASTRÓJ :p ABY CZUŁY SIĘ JAK W DOMU TYLKO NIE ODBIERAJCIE MNIE ZA JAKĄŚ MAŁPKĘ Z CYRKU :pMonkey, anjaaa, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam i nadrobiłam zając nakarmiony - bedzie miły
Witam nowe koleżanki
Monkey dosiadam się do winka
Anja trzymam kciuki
Hiacynta na bank ma dziś ADHD
Tysia poczekam ale tylko do jutra pamietaj
Bree ja poprzednią@ tez miałam taką bylejaką coś brązowego hu. wie co ale ta jest git i od piątku zasiade na zającajutro wyruszamy i po Chałupach na golasa
anjaaa, Toxey, Monkey, Bree, hiacynta99, tysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anjaaa wrote:Tak jak na zlosc wizyta o 19.15 ale wcale nie licze ze wejde o tej porze bo przede mna chyba na 18 babeczka na usg 4D. plus jakis poslizg czasowy gina i moze do 20 wejde. ale jednak maz idzie ze mna.
Anja bedzie dobrze ! KU pocieszeniu godzinowemu ja wizyte kolejna mam 09.05 o uwagaaa... 21.20. Dobrze że mąż idzie z Tobą. Będziesz spokojniesza. Ściskam cię mocno kochana.Toxey, matylda08, anjaaa, Monkey, Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Anja ja również trzymam kciuki, bo poniekąd rozumiem przez co przechodzisz... Ta niepewność, czy zarodek się pojawi jest straszna
Ale trzymam mocno kciuki, żeby u Ciebie skończyło się inaczej niż u mnieanjaaa, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Hiacynta podoba mi się Twój dzisiejszy humorek
Tylko jakbys mogła przestać krzyczeć to lepiej by mi się Ciebie czytało
Ciotki, cioteczki ja też dziś z Wami winkuję
Karo co za meczyk dzisiaj leci?
ja uwielbiam siatkę i już nie moge się jej doczekać
a jakie winko stawiasz ?? ja nie mam wytrawnego tylko pół słodkie i to jeszcze nie moje tylko mojej mamyBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Wróciłam i nadrobiłam zając nakarmiony - bedzie miły
Witam nowe koleżanki
Monkey dosiadam się do winka
Anja trzymam kciuki
Hiacynta na bank ma dziś ADHD
Tysia poczekam ale tylko do jutra pamietaj
Bree ja poprzednią@ tez miałam taką bylejaką coś brązowego hu. wie co ale ta jest git i od piątku zasiade na zającajutro wyruszamy i po Chałupach na golasa
Ja pierwsza po poronieniu mialam normalna a ta teraz to niewiadomo czy jest czy jej nie ma... powinna dopiero byc w sobote a narazie to mam jakis nesquickw sladowych ilosciach
a tej plazy na golasa to Ci zazdroszczematylda08, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:ja tez dawniej uwielbiałam grać w piłkę ręczną byłam bardzo dobra
A ja uwielbiam golfa i polo
kiedys Wam tu wrzuce mojego ulubionego kapitana
Taki material genetyczny ze hu huhiacynta99, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość