Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Szalona CZARNA wrote:Karo
APS:) witajcie. Tak jak kierzynka pisze szkoda że w takich sytuacjach. Ale tutaj nabierzecie sił do dalszej drogi. Która będzie cudowna. Z takim wsparciem dziewczyn szybko Wam się uda dojść do siebie choć z grubsza że tak to określę. Tutaj każda ma podobne doświadczenia. Więc człowiek pyta ma odpowiedź i czuje się bezpieczniej
... i jeszcze sie przy nas rozpijeciehiacynta99, Karo86, matylda08, Szalona CZARNA, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:GDZIES TY SIĘ SZLAJAŁA :p? CO TO MA WOGÓLE BYĆ ??:p HIHI
ale czytalam jakie zwyczaje sa w innych krajach jesli chodzi o poronienie bo dla mnie to byla nowosc czekac 7 tyg z martwa fasolka w brzuchu myslalam ze zakazenie idze w kilka dni na caly organizm a sie okazuje ze nie... stad wspomnialam o Skandynawii
Oczywiscie wybor nalezal do mnie bo moglam miec i indukowane i zabieg, ale wolalam poczekac i nie zaluje
hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karo w tym szczęśliwym mam nadzieję teraz cyklu miałam biała kreskę na teście .... Nigdy czegoś takiego nie widziałam fakt że kilka dni przed @ ale potem z bety wyszło że to jednak ciąża
Pierwszy cykl nie był szczęśliwy po porodzie i zabiegu i bardzo płakałam. Ale to dało mi też oczyszczenie. Bo chyba do końca nie pogodziłam sie ze śmiercią Maluszka. I odpuściłam z głowy wszytsko. Co ma być to będzie. Wierzę, że teraz będzie dobrze. Wczoraj mój lekarz tak się ucieszył że od razu mi gratulowałRęke podwał i banan na twarzy
Baaardzo to było miłe. Powiedział już dość przeszliście teraz już tylko dobre Was czeka.
Bree, Karo86, hiacynta99, tysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Ale napisałyście!
Znowu zapomnialam co chcialam
Karo APS witajcieTu jest zawsze wesolo prawie wiec mysle ze Wam sie spodoba
Stres mnie zżera co do jutrzejszej wizyty, chyba od wczoraj wierze jeszcze bardziej ze bedzie dobrze...Bree, Karo86, hiacynta99, matylda08, tysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Szalona CZARNA wrote:Karo w tym szczęśliwym mam nadzieję teraz cyklu miałam biała kreskę na teście .... Nigdy czegoś takiego nie widziałam fakt że kilka dni przed @ ale potem z bety wyszło że to jednak ciąża
Pierwszy cykl nie był szczęśliwy po porodzie i zabiegu i bardzo płakałam. Ale to dało mi też oczyszczenie. Bo chyba do końca nie pogodziłam sie ze śmiercią Maluszka. I odpuściłam z głowy wszytsko. Co ma być to będzie. Wierzę, że teraz będzie dobrze. Wczoraj mój lekarz tak się ucieszył że od razu mi gratulowałRęke podwał i banan na twarzy
Baaardzo to było miłe. Powiedział już dość przeszliście teraz już tylko dobre Was czeka.
Szalona ja to podziwiam i Ciebie, i Kietrzynkę, bo ja się pocieszam ciągle myślą, że u mnie nie było zarodka, a u Was aż 16tc... Ale mocno wierzę, że po takiej tragedii już wszystko co złe za Wami i teraz na pewno będzie dobrze
Ja czekam na jutrzejszą wizytę, zobaczymy co lekarka mi powie. Ale nie spinam się, jak każe czekać 3miesiace, to zaczekam, jak da zielone światło, to też superhiacynta99, Szalona CZARNA, Bree, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
hehe no faktycznie gwarno i wesolo, na pewno nie bede sie tu nudzic
Monkey, hiacynta99, matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
nick nieaktualny
-
Hiacynta podoba mi się Twój dzisiejszy humorek
Tylko jakbys mogła przestać krzyczeć to lepiej by mi się Ciebie czytało
Ciotki, cioteczki ja też dziś z Wami winkuję
Karo co za meczyk dzisiaj leci?
ja uwielbiam siatkę i już nie moge się jej doczekaćToxey, hiacynta99, matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Bree wrote:Anjaaa te wizyte masz wieczorkiem prawda? bede myslami z Toba :*
Tak jak na zlosc wizyta o 19.15 ale wcale nie licze ze wejde o tej porze bo przede mna chyba na 18 babeczka na usg 4D. plus jakis poslizg czasowy gina i moze do 20 wejde. ale jednak maz idzie ze mna.hiacynta99, Monkey, matylda08, Toxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015