Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Toxey wrote:Ale naskrobałyście
Mnie jakieś refleksje aniołkowe też naszły i ryczeć mi się chce! Za dwa miesiące miałabym moje maleństwo już na rękach
A złe dni się zdarzają. Wypłacz się, to pomaga.Toxey, hiacynta99, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMężu tak się wczuwa, po
dzisiaj kazał mi nogi do góry podnieść
A mi tu na razie na owulkę się nie zapowiada
Nie chce go w to wszystko zbyt szczegółowo wprowadzać, żeby się nie czuł jak koń rozpłodowy, ale nie chce go zawieść
tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
Toxey wrote:Mężu tak się wczuwa, po
Nie chce go w to wszystko zbyt szczegółowo wprowadzać, żeby się nie czuł jak koń rozpłodowy, ale nie chce go zawieść
Uda się!Toxey, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Niczym go nie zawiedziesz... Pomyśl, że jeśli się nie uda to równie dobrze on może czuć, że zawiódł ciebie. To nie na tym polega. Nie każdy ma farta i nie każdy zaciąża za pierwszym razem.
Uda się!tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
Toxey wrote:No wiem, masz racje... Mam chwilowego doła, gadam głupoty, ale on jest przekonany, że jak wtedy się szybko udało, to i teraz się uda
hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyToxey wrote:Mężu tak się wczuwa, po
Cieszcie się sobą !!!! ja tez nie wtajemniczam męza w owulacje itp nawet jak prowadziłam obserwacje w cyklu co zaszłam a po owulacji podejrzewałam ze chyba się udało nikomu nic nie pisnełam dopiero jak beta była 46 to powiedziałam męzowiToxey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Faceci... Mój był zdziwiony, ze za pierwszym razem się nie udało
Kopara mu opadłamyślał że to takie proste ze odrazu zmajstruje !!!!
mój tez mi mówi ze będzie na koniec maja a ja wiem ze to nie jest takie proste on nie ma pojęcia o niczym i niech tak zostanie bo jak mu zaczne tłumaczyć to się chłop załamie on wie ze mam endometrioze a co to to już nawet nie wie
tysiaa93, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Kopara mu opadła
myślał że to takie proste ze odrazu zmajstruje !!!!
mój tez mi mówi ze będzie na koniec maja a ja wiem ze to nie jest takie proste on nie ma pojęcia o niczym i niech tak zostanie bo jak mu zaczne tłumaczyć to się chłop załamie on wie ze mam endometrioze a co to to już nawet nie wiehiacynta99, kierzynka, matylda08, Bree, Toxey, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:W poniedziałek zamawiam blachę w kształcie serca i blachę na babeczki, już jestem podekscytowana
,ooo widze ze na pępkowe juz szykujesz impreze
spokojnie wystarczy ze będzie % to będzie gittysiaa93, matylda08, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak tak skalpel dziala ale trzeba robic regularnie . Ja do slubu ladnie wyrzezbilam cialo dzieki niemu i dzieki regularnemu jedzenu. Bo ja niby mam 170cm ale waze 68 i mam duzo tluszczyku na brzucbu
nie wiem gdzie i kiedy taki wyhodowalam. Dlatego cwiczenia mi troche pomagaja. Najgorzej to w ogole zaczac i byc systematycznym. W niedziele obchodzimy 1rocznice slubu!
ale teraz sie pogniewalam na mezula bo powiedzial, ze brudas jestem. Swinia jedna
bo jakiens pieprzonej scierki nie odlozylam na miejsce. To jak szedl biegac to mu buzi nie dalam bo powiedzialam, ze skoro nestem brudas to usta tez mam brudne. Swinia jedna
tysiaa93, kierzynka, matylda08, Bree, Lenka87 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
hiacynta99 wrote:,ooo widze ze na pępkowe juz szykujesz impreze
spokojnie wystarczy ze będzie % to będzie git
Mój Jacek ma pod koniec maja urodziny i będę próbowała piechiacynta99, matylda08, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Mój nic nie wiedział że jest możliwość dni płodnych. Nic mu nie mowilam bo wcześniej stwierdził że chce poczekać że trzy miesiące bo się boi. On myślał że czeka a ja perfidnie dzialalam:)
tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Bree, Toxey, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:Mój nic nie wiedział że jest możliwość dni płodnych. Nic mu nie mowilam bo wcześniej stwierdził że chce poczekać że trzy miesiące bo się boi. On myślał że czeka a ja perfidnie dzialalam:)
hiacynta99, matylda08, kierzynka, Bree, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak ze toxey spokojnie nic mu nie mów kiedy co i jak no chyba że bedzie musiał przyjechać no to jakos tam pokombinuj
Ja powiem tak siora mojego męza ewka nie trawie jej taka picza wredna nikt jej nie chciał i trafiła na barana nawet ok gosciu i sobie tak uknuła ze jak skończy studia machnie sobie dziecko no i tak się stało
wpadka hmm.... ciekawe przy cyklach jak w zegarku ?? wierzycie ??bo ja nie dobrze wiedziała kiedy ma owulacje a jemu powiedziała że ma dni nie płodnych.... tak bidny chlop w niezłe gówno wpadł
tysiaa93, matylda08, kierzynka, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny