Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBree wrote:o curva
nie mam slow...zycie jest w *uj brutlne
nie wyobrazam sobie siebie w takiej sytuacji
ile lat na Twoja kumpela?
wiesz co my się znamy z ovu starała się o dzidzie i tak kontaktowałyśmy się jak z wami moze nawet zadziej i jak brałam vissane znikłam z ovu i nie miałam kontaktu z niki no i teraz odezwałam się do niejnie wiem ile ma lat ale raczej młoda tylko ona miała trasznie długie @ nawet 2 tyg było i to w każdym cyklu tak długo paprała i pewnie to był powód
lekarze to konowały zanim się skapną co jest grane to wiadomo juz po ptokachBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Hiacynta wez mi nawet nie mow bo ja @ z plamieniami to mialam nawet po 10 dni
ale chodze do lekarzy i nic mi tam nie wynalezli.... to mam nadzieje ze nic tam zlego sie nie dzieje, chociaz mojej mamie wyciachali wszystko jak miala 38 lat
ci ciekawe zero objawow a wyszla jej diagnoza na badaniach okresowych w pracy
Szkoda mi bardzo Twojej psiapsioly, mam nadzieje ze kiedys zaadoptuje jakas kruszyne i bedzie prawdziwa kochajaca mamcia
Matylda a jaka jest geneza Twojej profilowki?hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Hiacynta wez mi nawet nie mow bo ja @ z plamieniami to mialam nawet po 10 dni
ale chodze do lekarzy i nic mi tam nie wynalezli.... to mam nadzieje ze nic tam zlego sie nie dzieje, chociaz mojej mamie wyciachali wszystko jak miala 38 lat
ci ciekawe zero objawow a wyszla jej diagnoza na badaniach okresowych w pracy
Szkoda mi bardzo Twojej psiapsioly, mam nadzieje ze kiedys zaadoptuje jakas kruszyne i bedzie prawdziwa kochajaca mamcia
Matylda a jaka jest geneza Twojej profilowki?
Zrób sobie badania genetyczne? moja matka biolog zmarła na raka płuc hm ale paliła jak choleraBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHiacynta moze nie wszyscy baby tez sa nieraz winne ostatnio mój gin opowiadał o dziewczynie która miała markery nowotworowe na górnej granicy normy tzw C125 i kazał jaj za góra 2 mies powtórzyć i się do niego zgłosić - zgłosiła sie za 2 lata bo pojechała do Anglii i juz było niestety za późno 2 tyg temu ja pochowali bo rozkroili i zaszyli raczysko było wszędzie ale oczywiście plotka jaka we wsi że lekarz sie nie poznał - sory ze ich bronię ale siedzę w tym gównie jaka jest nasza Ochrona Zdrowia bo Służby już dawno nie ma od 21 lat
Bree, hiacynta99, tysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree to rysunek mojej córki malowany lewą reką - to jestem Ja i Ona i nasz pies i motyle i słońce i trawa i kwiaty i ... Ona i Oni są moim światem KOCHAM MOJE DZIECI I JESTEM GŁUPIĄ MATKĄ
ale dobrze mi z Tym
Bree, hiacynta99, tysiaa93, anjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Bree to rysunek mojej córki malowany lewą reką - to jestem Ja i Ona i nasz pies i motyle i słońce i trawa i kwiaty i ... Ona i Oni są moim światem KOCHAM MOJE DZIECI I JESTEM GŁUPIĄ MATKĄ
ale dobrze mi z Tym
bardzo lubie takie obrazki
Jak Ty jestes glupia matka to ja jestem bardzo glupia - wiesz, czym starszy tym glupszymatylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki kochane czy Wy się orientujecie w normach przeciwciał? odebrałam wlasnie wyniki i mi wyszlo
Toksoplazmoza - p/c w kl. IgG <0,13
Toksoplazmoza - p/c w kl. IgM 0,262
Różyczka - p/c w kl. IgG 428,90
Różyczka - p/c w kl. IgM 0,25
Cytomegalovirus - p/c w kl. IgG 177,600
Cytomegalovirus - p/c w kl. IgM 0,453
powiem szczerze ze zglupialam, bo przy każdym badaniu sa normy na niereaktywne i na reaktywne i raz jestem w jednych widelkach a raz w innych i już nie wiem sama które wyniki sa dobre a które zle
Ktos cos wie?
wizyte u gina mam dopiero za 2 tygBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
matylda08 wrote:Bree ale co ty sobie wkręcasz tyś zdrów jak ryba i koniec kropka !!!!!
Polej lepiej - zdrowie Tyśki i kropka
Slyszalam ze takie rzeczy moga byc genetyczne wiec sie dlatego pytam, moja mama byla mlodsza o 4 lata niz ja teraz to juz miala wszystko wyciachanewolalabym tego nie przechodzic
wystarczy ze mam po niej zylaki
hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:APS w zyciu nie mialam takich badan to nic Ci madrego nie powiem
Dziewczyny ciekawe jak tam Anjaa, bo juz jest po wizycie u gina. Martwie sie o nia....
no ja też się martwię mam nadzieje ze wpadnie do nasBree, tysiaa93, anjaaa lubią tę wiadomość
-
Kobietki ja ide ogladac moj rewelacyjny serial "W labiryncie".
Jakbym juz tu nie padla przed spaniem to dobrej nocy. Musze sie wyspac porzadnie zeby rano z usmiechem na twarzy powitac wynik testu Tysihiacynta99, tysiaa93, anjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
APS wrote:Dziewczynki kochane czy Wy się orientujecie w normach przeciwciał? odebrałam wlasnie wyniki i mi wyszlo
Toksoplazmoza - p/c w kl. IgG <0,13
Toksoplazmoza - p/c w kl. IgM 0,262
Różyczka - p/c w kl. IgG 428,90
Różyczka - p/c w kl. IgM 0,25
Cytomegalovirus - p/c w kl. IgG 177,600
Cytomegalovirus - p/c w kl. IgM 0,453
powiem szczerze ze zglupialam, bo przy każdym badaniu sa normy na niereaktywne i na reaktywne i raz jestem w jednych widelkach a raz w innych i już nie wiem sama które wyniki sa dobre a które zle
Ktos cos wie?
wizyte u gina mam dopiero za 2 tyghiacynta99, Bree lubią tę wiadomość