Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
APS wrote:Dziewczynki kochane czy Wy się orientujecie w normach przeciwciał? odebrałam wlasnie wyniki i mi wyszlo
Toksoplazmoza - p/c w kl. IgG <0,13
Toksoplazmoza - p/c w kl. IgM 0,262
Różyczka - p/c w kl. IgG 428,90
Różyczka - p/c w kl. IgM 0,25
Cytomegalovirus - p/c w kl. IgG 177,600
Cytomegalovirus - p/c w kl. IgM 0,453
powiem szczerze ze zglupialam, bo przy każdym badaniu sa normy na niereaktywne i na reaktywne i raz jestem w jednych widelkach a raz w innych i już nie wiem sama które wyniki sa dobre a które zle
Ktos cos wie?
wizyte u gina mam dopiero za 2 tyg
Z tego co wiem:
Toksoplazmoza IGG < 3 = niereaktywny
Toksoplazmoza IGM < 8 = niereaktywny
Różyczka IGG < 10 = niereaktywny
Różyczka IGM < 0,8 = niereaktywny
CMV robię dopiero jutro, więc nie wiem jakie są normy
I napłodziłyście dzisiaj stron, że ho ho. Czytałam, ale napisać kiedy nie było, ot koniec miesiaca w pracy...
Słodkich snów, kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 23:07
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się z bólem głowy. Wczoraj jak wróciłam z miasta to dopadła mnie taka migrena że nie byłam w stanie napisać. Nastąpiła zmiana planów, P jednak przyjedzie 11 maja a nie 6. wypadło mu pilne zlecenie a kasa potrzebna bo mieszkanie trzeba zapłacić. Czyli pewnie ten cykl jeszcze idzie na straty.
Tysia może jest jeszcze za wcześnie na test? Nie ma @ jest nadziejaToxey, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Tysia a wiesz, kiedy miałaś owu? Bo może za wcześnie jeszcze na testowanie... Ja testowałam chyba w 45dc i wyszedł negatyw, dopiero 3 dni później wyszła mi blada druga kreseczka.
Kawka zrobiona i biorę się za nadrabianie zaległości z wczorajszego wieczoru, bo mecz był zbyt nerwowy, żebym mogła jeszcze czytać forum... I chyba mam kaca od tego wina, łepek boli...Toxey, Lenka87, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
Kupiłam wczoraj to siemie lniane mielone, 400 g za 3,50
Z sokiem owocowym to nawet smaczne jest
Tylko teraz pytanie, na ile mi taka ilość wystarczy?
Szalona CZARNA, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
witam się i ja
od rana na detoksie, tzn mam dziś wytrzymać i przez cały dzień pić zieloną herbatę, wodę z cytryną i jeść jabłka. 3majcie za mnie kciuki, bo już od rana myślę o jedzeniu...Szalona CZARNA, Bree, Toxey, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Bree w PL jeżeli jesteś z ryzyka a jak piszesz o mamie - choć mogła mieć mięśniaki nie koniecznie od razu nowotwór to ginekolog skierowanie daje na Ca125 i jeżeli jest powyzej normy robi dalszą diagnostykę
No moja mama miesniaki miala wlasnie, najlepsze ze ic ja nie bolalo i nic jej sie nie dzialo i to wszystko wyszlo na badaniach okresowych w pracy, jeszcze lekarka jej powiedziala ze gdyby przyszla pare tygodni pozniej to nawet operacja by nic ne dalamatylda08 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:My kobitki to mamy przesrane u mnie @ jak by się skończyła nie ma mu
U mnie sie jeszcze nie zczela... brudze - bo nawet plamieniem to nazwac nie mozna - juz 3 dzientempka w gorze, ciazowo sie nie czuje, malpowo tez nie.... @ byc w sobote, mam nadzieje ze sie rozkreci do tego czasu ale w takim razie co ma oznaczac to brudzenie 5 dni wczesniej???
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Misz do was napisac tak sobie wzięłam ten tez co robiłam wczoraj rano i jak sie tak wpatrzyłam lepiej jest cień cienia druga krechą ja pierdl... Wczoraj jak siknęłam później kuknęłam niema nic no to jeblam do szafki i więcej nie patrzyłam... A teraz widze ledwie ale widzę krechę druga nawet latarką. Sobie przyświeciłam i jest
Widocznie po zabiegu hromom pozostal
a moze nie po zabiegu a po.....P
tysiaa93 lubi tę wiadomość