X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    U mnie sie jeszcze nie zczela... brudze - bo nawet plamieniem to nazwac nie mozna - juz 3 dzien :/ tempka w gorze, ciazowo sie nie czuje, malpowo tez nie.... @ byc w sobote, mam nadzieje ze sie rozkreci do tego czasu ale w takim razie co ma oznaczac to brudzenie 5 dni wczesniej???
    Bree mi gin ostatnio powiedział że mam maleńkie torbiele pojawiają się w jednym mies a potem znikaja i od takich torbieli też można brudzić ale już sama nie wiem wszystko mam popierdolone

Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree nasz muchomorku :)

Bree, Lenka87, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda ja takie brudzenia mam od okolo roku chociaz na krotko przed ciaza mi przeszly. U gina w ciagu ostatnich m-cy bylam wiele razy w sumie u 3 roznych lekarzy i nikt tam niczego nie znalazl ani na badaniu usg ani w zaden inny sposob. nie wiem co to ale meczy mnie chodzenie 2 tyg z podpaska, w sumie to bardziej psychicznie bo nie wiem co to jest niz fizycznie...

Ciagle tylko slysze ze wszystko mam wnormie... :P Fajna mi norma :P

A jak tam u Ciebie przygotowania do wyjazdu?

hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czytałam że ten glut najlepszy i żeby nie mielić

Lenka87, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jeszcze tylko spakować dla siebie coś i powiedział zając że o 18 wyruszamy ale znając jego i jego wiertełka to może być i 20 :(

hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Test negatywny.
    Bardzo mi smutno :(
    Teraz czekam na @

Szlak by to trafił:'( strasznie mi przykro trzymaj się !!!!! W cyklu kolejnym wszystkie zajdziemy wraz *♡*

Bree, asioczek86, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda a na dlugo jedziecie?

Ja strasznie zawsze chcialam pojechac na plaze nudystow ale zawsze bylo cos ze na nia nie trafilam :)

W ogole to pamietam jak brat mojego ojca mieszkajacy od zawsze w Niemczech wybral sie na taka plaze wraz ze swoja zona. Oboje byli wtedy po 50tce, ale bardzo zadbani i wogole ludzie z kulturka. I on na tej plazy spotkal swojego szefa wraz z zona a oboje jchali tam pierwszy raz i z czala pewnoscia nie zalezalo im na tym spotkaniu :D

niezly szok przezyli :D ale z tego co opowiadal wujek, jakos udalo mu sie wybrnac z tej sytuacji, a najlepsze ze i jeda para i druga to takie wielkopanskie maniery, co to bulke przez bibulke a spotkali sie prywatnie w takich okolicznosciach :D

Lenka87, Toxey, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • APS Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fuksja wrote:
    Z tego co wiem:

Toksoplazmoza IGG < 3 = niereaktywny
    Toksoplazmoza IGM < 8 = niereaktywny
    Różyczka IGG < 10 = niereaktywny
    Różyczka IGM < 0,8 = niereaktywny

CMV robię dopiero jutro, więc nie wiem jakie są normy :)

I napłodziłyście dzisiaj stron, że ho ho. Czytałam, ale napisać kiedy nie było, ot koniec miesiaca w pracy...

Słodkich snów, kochane ;)

dziekuje!

Ja mam podane normy kiedy sa reaktywne a kiedy nie tylko nie wiem co to znaczy i czy jak jest reaktywne to się martwic albo czy sa na to jakies leki... wiesz cos może na ten temat?

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
    Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
    Tęsknię za Wami moje Skarby :***
    22.7.16 IUI :(
    Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
    4% prawidłowych plemników
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam ten test a tak dla świętego spokoju no i to samo wyszło. Hyy

ja odrazu jajnik prawy boli na bank pozamaciczna :'(

Albo hormon jak u Matyldy pozostałości z poronienia :P oby

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree do niedzieli tylko ale dobre i to przed urlopem :)
    Co do plaży to chyba pogody nie będzie na rozbieranie ale swoją drogą chciałabym zobaczyć swojego dyrektora ... ha ha ha juz go widzę o Boże bidulek pewnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja załatwiam po cichu endokrynologa marnie idzie:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Zrobiłam ten test a tak dla świętego spokoju no i to samo wyszło. Hyy

ja odrazu jajnik prawy boli na bank pozamaciczna :'(

Albo hormon jak u Matyldy pozostałości z poronienia :P oby
    Pozamaciczna to bys z bólu się posrała za przeproszeniem i w ciągu kilku godzin jeżeli by Cię nie zoperowano to byłoby krucho - wiec nie wkręcaj tylko pomaszeruj do gin lub zrób bhcg dwukrotnie aby zobaczyć czy spada

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to jak cos to by byl początek dopiero odrazu nie kroją ...pewnie to samo mam co u ciebie zaraziłaś mnie :P

Wkuwałam sie bo dzwonilam do endokr i chciała mnie zapisać na grudzień heh chyba jaja se robia

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo mnie po poronieniu też pryszcze wylazły, teraz już wszystko wróciło do normy i buzia znowu gładka, także może potrzeba jeszcze trochę czasu.

Karo86, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree co do mojego wykresu, to ostatnio coś mi się cykle poprzesuwały, trochę nerwówki też miałam, więc liczę, że jutro będzie wielki skok i się jeszcze uda w tym miesiącu.

matylda08, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• impossible Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ BREE :)

Ja po pierwszym poronieniu zaczęłam miewać takie plamienia na jakieś 2 tygodnie przed okresem. Też się wkurzałam, bo ile można chodzić z pampersem między nogami, a to jeszcze było lato.

Do tego byłam ciągle zmierzła i nie do życia.
    Po 3 miesiącach poszłam w końcu do gina i dostałam duphaston. Tak się akurat złożyło, że zaszłam wtedy w ciążę, więc spokojnie się da :)

Toxey, matylda08, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Nasze Aniołki [*] 25.04.2014

f2w3dqk3drdfpwmi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Ale to jak cos to by byl początek dopiero odrazu nie kroją ...pewnie to samo mam co u ciebie zaraziłaś mnie :P

Wkuwałam sie bo dzwonilam do endokr i chciała mnie zapisać na grudzień heh chyba jaja se robia
    Ból jest okropny i nieustający więc powiedziałam ci że aby się uspokoić do lekarza marsz !!!

• Karo86 Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    Karo mnie po poronieniu też pryszcze wylazły, teraz już wszystko wróciło do normy i buzia znowu gładka, także może potrzeba jeszcze trochę czasu.

Toxey pocieszyłaś mnie, może w tym cyklu zacznie się już normować...

matylda08, Toxey, Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

20.03.2015 - Aniołek (9 tc)

f2w3dqk3sc0bu44c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey a Ty gdzie ?

Toxey, Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam wątek, jak szybko dziewczynom udało się zajść w ciążę po zabiegu i powiem Wam, że napawa nadzieją, aż teraz sobie myślę, że może za długo czekałam...

Bree, matylda08, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

‹‹ 613 614 615 616 617 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ