Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBree wrote:U mnie sie jeszcze nie zczela... brudze - bo nawet plamieniem to nazwac nie mozna - juz 3 dzien
tempka w gorze, ciazowo sie nie czuje, malpowo tez nie.... @ byc w sobote, mam nadzieje ze sie rozkreci do tego czasu ale w takim razie co ma oznaczac to brudzenie 5 dni wczesniej???
Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matylda ja takie brudzenia mam od okolo roku chociaz na krotko przed ciaza mi przeszly. U gina w ciagu ostatnich m-cy bylam wiele razy w sumie u 3 roznych lekarzy i nikt tam niczego nie znalazl ani na badaniu usg ani w zaden inny sposob. nie wiem co to ale meczy mnie chodzenie 2 tyg z podpaska, w sumie to bardziej psychicznie bo nie wiem co to jest niz fizycznie...
Ciagle tylko slysze ze wszystko mam wnormie...Fajna mi norma
A jak tam u Ciebie przygotowania do wyjazdu?hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matylda a na dlugo jedziecie?
Ja strasznie zawsze chcialam pojechac na plaze nudystow ale zawsze bylo cos ze na nia nie trafilam
W ogole to pamietam jak brat mojego ojca mieszkajacy od zawsze w Niemczech wybral sie na taka plaze wraz ze swoja zona. Oboje byli wtedy po 50tce, ale bardzo zadbani i wogole ludzie z kulturka. I on na tej plazy spotkal swojego szefa wraz z zona a oboje jchali tam pierwszy raz i z czala pewnoscia nie zalezalo im na tym spotkaniu
niezly szok przezyliale z tego co opowiadal wujek, jakos udalo mu sie wybrnac z tej sytuacji, a najlepsze ze i jeda para i druga to takie wielkopanskie maniery, co to bulke przez bibulke a spotkali sie prywatnie w takich okolicznosciach
Lenka87, Toxey, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
fuksja wrote:Z tego co wiem:
Toksoplazmoza IGG < 3 = niereaktywny
Toksoplazmoza IGM < 8 = niereaktywny
Różyczka IGG < 10 = niereaktywny
Różyczka IGM < 0,8 = niereaktywny
CMV robię dopiero jutro, więc nie wiem jakie są normy
I napłodziłyście dzisiaj stron, że ho ho. Czytałam, ale napisać kiedy nie było, ot koniec miesiaca w pracy...
Słodkich snów, kochane
dziekuje!
Ja mam podane normy kiedy sa reaktywne a kiedy nie tylko nie wiem co to znaczy i czy jak jest reaktywne to się martwic albo czy sa na to jakies leki... wiesz cos może na ten temat?Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree do niedzieli tylko ale dobre i to przed urlopem
Co do plaży to chyba pogody nie będzie na rozbieranie ale swoją drogą chciałabym zobaczyć swojego dyrektora ... ha ha ha juz go widzę o Boże bidulek pewniehiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Zrobiłam ten test a tak dla świętego spokoju no i to samo wyszło. Hyy
ja odrazu jajnik prawy boli na bank pozamaciczna :'(
Albo hormon jak u Matyldy pozostałości z poronieniaoby
hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HEJ BREE
Ja po pierwszym poronieniu zaczęłam miewać takie plamienia na jakieś 2 tygodnie przed okresem. Też się wkurzałam, bo ile można chodzić z pampersem między nogami, a to jeszcze było lato.
Do tego byłam ciągle zmierzła i nie do życia.
Po 3 miesiącach poszłam w końcu do gina i dostałam duphaston. Tak się akurat złożyło, że zaszłam wtedy w ciążę, więc spokojnie się daToxey, matylda08, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Ale to jak cos to by byl początek dopiero odrazu nie kroją ...pewnie to samo mam co u ciebie zaraziłaś mnie
Wkuwałam sie bo dzwonilam do endokr i chciała mnie zapisać na grudzień heh chyba jaja se robiahiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Toxey wrote:Karo mnie po poronieniu też pryszcze wylazły, teraz już wszystko wróciło do normy i buzia znowu gładka, także może potrzeba jeszcze trochę czasu.
Toxey pocieszyłaś mnie, może w tym cyklu zacznie się już normować...matylda08, Toxey, Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny