Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba bede miec wczasy do konca zycia bo mi sie nie spieszy do pracy wracac i sobie mysle ze bede zajmowac sie domem a moj niech pracuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 17:56
matylda08, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:przeca pisze kur..a że zrób teraz bo po mogło się popierdolić
Tyle ze te badania mnie kosztuja ponad tysiac zlotych to mnie tak srednio stac co dwa miesiacematylda08, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Ja chyba bede miec wczasy do konca zycia bo mi sie nie spieszy do pracy wracac i sobie mysle ze bede zajmowac sie domem a moj niech pracuje
Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:OOOO to to dobra myśl ale ja chyba wróce w mundur bo zwariuje tak siedzac i myśląc
a to ja nie lubie siedziec i myslec bo to destrukcyjne jest na dluzsza metematylda08, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Tyle ze te badania mnie kosztuja ponad tysiac zlotych to mnie tak srednio stac co dwa miesiace
to idź na żywioł musi być dobrze itej myśli się trzymaj bo słyszałam że tarczyca to himeryczna bardzo jest franca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:No... ja mam 3 guzy na tarczycy
franca jest, moja babcia na to chorowala cale zycie
spadam juz bo zajac już skonczył i jedziemy buziaki kochane odezwe sie juz wieczorkiem pa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam właśnie od lekarza- wszystko ok, jajniki bardzo ładnie pracują, macica ok. Mamy czekać jeszcze ten cykl, tak profilaktycznie, a potem do dzieła
Anja trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomości!!matylda08, hiacynta99, tysiaa93, Toxey, monika_89, Bree lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)