Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysz86 wrote:Dostałam wynik badania genetycznego kosmówki. Byłaby dziewczynka. Zdrowa.
To że mną jest coś nie tak. Nie mam dziś nastroju...
Mysz bardzo mi przykro, domyślam się jak bardzo Ci źle i ciężko... Ale nie poddawaj się! O szczęście trzeba walczyć i musimy próbować do skutku! Wierzę, że nam wszystkim się uda :*tysiaa93, hiacynta99, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
nick nieaktualny
-
Powiem tak dupa wielka. Nadal pusty pecherzyk. Poprosiłam gina żeby powiedział co myśli szczerze i wg niego to nie ma nadziei na zdrowa ciążę. Wg niego nie rozwinie się nic.póki co będę chodzić do niego co środę i sprawdzac czy nie ma cudu a tak serio to czekam na samoistne poronienie.
hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualnyfuksja wrote:No to czekam na malpe
A teraz mam tsunami.
A sutki i cycki ojc dramat w zyciu mnie tak nie bolały przy@ cos się pokręciło po zabiegutysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anjaaa wrote:Powiem tak dupa wielka. Nadal pusty pecherzyk. Poprosiłam gina żeby powiedział co myśli szczerze i wg niego to nie ma nadziei na zdrowa ciążę. Wg niego nie rozwinie się nic.póki co będę chodzić do niego co środę i sprawdzac czy nie ma cudu a tak serio to czekam na samoistne poronienie.
Nic więcej nie napiszę...
hiacynta99, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanjaaa wrote:Powiem tak dupa wielka. Nadal pusty pecherzyk. Poprosiłam gina żeby powiedział co myśli szczerze i wg niego to nie ma nadziei na zdrowa ciążę. Wg niego nie rozwinie się nic.póki co będę chodzić do niego co środę i sprawdzac czy nie ma cudu a tak serio to czekam na samoistne poronienie.
Przykro mi :'( trzymaj się jakos !!!!!tysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anjaaa wrote:Powiem tak dupa wielka. Nadal pusty pecherzyk. Poprosiłam gina żeby powiedział co myśli szczerze i wg niego to nie ma nadziei na zdrowa ciążę. Wg niego nie rozwinie się nic.póki co będę chodzić do niego co środę i sprawdzac czy nie ma cudu a tak serio to czekam na samoistne poronienie.
tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
Hiacynta pierwsza @ po zabiegu moze byc ciezka. Tysia opowiadala ,ze jej @ pierwsza tez byla silna. Obserwuj co i jak, jak by cos sie dzialo to miej reke na pulsie. Ja to ciekawa jestem czy piersi wroca do normalnego stanu
zawsze mialam tak,ze one mi puchly przed okresem a teraz nic a nic sie nie zmieniaja. Takie tam podle flaczki.
Bree, Monkey, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
U mnie się rozkręciła @.
W sumie pierwsza po zabiegu też taka była, dzien plamienia i zaraz następnego dnia @.
Jakby nie było, bardzo dobrze, że przyszła w terminie - mam nadzieję, że to już ostatnia...
Pap, mam tak samo...Bree, hiacynta99, tysiaa93, monika_89 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień