Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam u mnie pogoda kijowa słońca nie ma ;/ u mnie ten jajnik oszalał chyba zaraz wózek inwalidzki sobie sprawie ledwie chodzę z bólu
jak ja do roboty jutro pójde ?? mam nadzieje że jutro nie mają operacji planowych bo nie dam rady .....;/
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:No nie no! Tyle skrobią codziennie, że oczy mi puchną, a jak sie człowiek pyta o coś to olewka! No kto mi powie co z tą moją @, no kto się pytam? Jak mi nikt nie odpisze to się obrażę i nie będę wchodzić na forum przez caluśkie 5 minut! Ot, taki protest.
jabym ta nie czekała na cud kiedy przyjdzie czy w 33 dc czy 40 dc tylko lutkę wziełaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 11:25
-
Paola ja dostalam @ 35dni po. Wczesniej rowno 15dni zauwazylam rozciagliwy sluz ktory oznaczal pewnie owulacje. Na @ statystycznie czeka sie od 4do6tyg. Czytalam, ze jedna dziewczyna baaardzo dlugo bo cos kolo50dni nie miala @ po zabiegu i u gin okazalo sie, ze zle ja wyczyscili
hiacynta99, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt

-
nick nieaktualnyTzn ? Co u mnie się może dziać? Ja do szpitala ide jaj juz nie mam wyboru nienawidzę szpitali jutro mam zmianę jak sie będę konczyc to podejdę na sor albo zadzwoni żeby podeszli po mnie hihikierzynka wrote:Hiacynta cos chyba musi być nie halo wez ty jedz na jakiś ostry dyzur
-
nick nieaktualny
-
paola87 wrote:Anjaa a ostatnio jak miałaś? Problemy z przyrostem też były?
Pierwsze poronienie przez to ze serduszko przestało bić. Od początku pracowało za wolno
hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015
-
nick nieaktualnyWitajcie znad Bałtyku pogoda butelkowa ale jest meeega super . Ja pierwszą @po dostałam po 54 dniach ale ja nie miałam zabiegu samo wszystko wraca do normy
Pierwsza @ może być bardzo bardzo obfita to normalne
Tysiula trzymaM
Anja tulę strasznie przykro
tysiaa93, hiacynta99, kierzynka, Toxey, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Ja dostałam pierwsza @ tez jakoś po 34 dniach także niedługo powinnaś ją dostać Papola

Przed snem otworzyłam okno bo było mi za gorąco a teraz obudziłam się z zapchanym nosem, pięknie haha
@ nie ma
matylda08, hiacynta99, monika_89, Lenka87, Toxey, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje ze u ciebie to nic groźnego :*hiacynta99 wrote:A ja zmartwiona caly lewy bok napieprza jak chodzę bo jak siedzę czy leze to jest ok boje sie ze to jakiś torbiel i cza będzie iść na stol operac. I moje Marzena o fasolce pójdą. W las:/
Bree lubi tę wiadomość
-
anjaaa wrote:Pecherzyk też za słaby. Gin na podstawie wielkości nie jest w stanie stwierdzić tyg ciąży bo jeszcze nie chwyta mimo że ma super sprzęt.rośnie o parę mm ale jeśli nawet jest pusty do końca to on rośnie przez jakiś czas i staje.
Anja pytam o to, bo sama dużo o tym czytałam i szukałam pocieszenia... Jest szansa, że zarodek się pojawi nawet w 9 tygodniu dopiero, ale tylko wtedy, gdy sam pecherzyk rośnie prawidłowo. Więc jeśli rośnie, to dobry znak. Nie poddawaj się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 12:41
tysiaa93, hiacynta99, Lenka87, Bree lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)

-
hiacytnta może jedź na ip jednak
anja kochana tak bardzo mi przykro, tulę mocno
tysia mam nadzieję, że maj będzie szczęśliwy. Dla mnie zawsze byył, w tym miesiącu mamy 2 rocznicę ślubu. jak sytuacja u Ciebie?
toxey mnie przed samą owulką tempka zawsze spada bardziej niż zawsze i zaraz potem odbija. Zrób owu test może dlaej jest pozytywny i jesteś jeszcze przed owu
asioczek a ja marzę żeby się dostać na styczniówki
papola ja dostałam @ po 32 dniach. NIe krzycz mi tu! :pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 12:51
hiacynta99, tysiaa93, Toxey, Bree lubią tę wiadomość

Na zawsze w naszych sercach