Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam u mnie pogoda kijowa słońca nie ma ;/ u mnie ten jajnik oszalał chyba zaraz wózek inwalidzki sobie sprawie ledwie chodzę z bólu
jak ja do roboty jutro pójde ?? mam nadzieje że jutro nie mają operacji planowych bo nie dam rady .....;/tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:No nie no! Tyle skrobią codziennie, że oczy mi puchną, a jak sie człowiek pyta o coś to olewka! No kto mi powie co z tą moją @, no kto się pytam? Jak mi nikt nie odpisze to się obrażę i nie będę wchodzić na forum przez caluśkie 5 minut! Ot, taki protest.
jabym ta nie czekała na cud kiedy przyjdzie czy w 33 dc czy 40 dc tylko lutkę wziełaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 11:25
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Paola ja dostalam @ 35dni po. Wczesniej rowno 15dni zauwazylam rozciagliwy sluz ktory oznaczal pewnie owulacje. Na @ statystycznie czeka sie od 4do6tyg. Czytalam, ze jedna dziewczyna baaardzo dlugo bo cos kolo50dni nie miala @ po zabiegu i u gin okazalo sie, ze zle ja wyczyscili
hiacynta99, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Hiacynta cos chyba musi być nie halo wez ty jedz na jakiś ostry dyzur
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paola87 wrote:Anjaa a ostatnio jak miałaś? Problemy z przyrostem też były?
Pierwsze poronienie przez to ze serduszko przestało bić. Od początku pracowało za wolnohiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualnyWitajcie znad Bałtyku pogoda butelkowa ale jest meeega super . Ja pierwszą @po dostałam po 54 dniach ale ja nie miałam zabiegu samo wszystko wraca do normy
Pierwsza @ może być bardzo bardzo obfita to normalne
Tysiula trzymaM
Anja tulę strasznie przykrotysiaa93, hiacynta99, kierzynka, Toxey, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Ja dostałam pierwsza @ tez jakoś po 34 dniach także niedługo powinnaś ją dostać Papola
Przed snem otworzyłam okno bo było mi za gorąco a teraz obudziłam się z zapchanym nosem, pięknie haha
@ nie mamatylda08, hiacynta99, monika_89, Lenka87, Toxey, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:A ja zmartwiona caly lewy bok napieprza jak chodzę bo jak siedzę czy leze to jest ok boje sie ze to jakiś torbiel i cza będzie iść na stol operac. I moje Marzena o fasolce pójdą. W las:/
Bree lubi tę wiadomość
-
anjaaa wrote:Pecherzyk też za słaby. Gin na podstawie wielkości nie jest w stanie stwierdzić tyg ciąży bo jeszcze nie chwyta mimo że ma super sprzęt.rośnie o parę mm ale jeśli nawet jest pusty do końca to on rośnie przez jakiś czas i staje.
Anja pytam o to, bo sama dużo o tym czytałam i szukałam pocieszenia... Jest szansa, że zarodek się pojawi nawet w 9 tygodniu dopiero, ale tylko wtedy, gdy sam pecherzyk rośnie prawidłowo. Więc jeśli rośnie, to dobry znak. Nie poddawaj sięWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 12:41
tysiaa93, hiacynta99, Lenka87, Bree lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
hiacytnta może jedź na ip jednak
anja kochana tak bardzo mi przykro, tulę mocno
tysia mam nadzieję, że maj będzie szczęśliwy. Dla mnie zawsze byył, w tym miesiącu mamy 2 rocznicę ślubu. jak sytuacja u Ciebie?
toxey mnie przed samą owulką tempka zawsze spada bardziej niż zawsze i zaraz potem odbija. Zrób owu test może dlaej jest pozytywny i jesteś jeszcze przed owu
asioczek a ja marzę żeby się dostać na styczniówki
papola ja dostałam @ po 32 dniach. NIe krzycz mi tu! :pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 12:51
hiacynta99, tysiaa93, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.