Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam się dziewczyny
od rana przeglądam belly i widzę, że już nawet sporo styczniówek jest
oj jak ja bym chciała być w lutowych mamusiach 
a u mnie dziś spokojnie, pogoda mało zachęca do wyjścia, więc siedzę na razie w domciu i przeglądam forum
miłego dzionka, mam nadzieję że w końcu zjawi się słoneczko
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
fuksja wrote:U mnie plamienie, czyli @ sie jutro rozkreci...
Kurcze, przed zabiegiem byla normalna @, teraz zaczyna sie od plamienia i jak ja mam to liczyc? Jako pierwszy dzien @?
Ja juz mam 4 dzien plamienia i nic mi sie nie rozkreca... @ mam dostac jutro, ciekawe czy bedzie... cos mi sie to nie podoba bo pierwsza @ po poronieniu mialam normalna a teraz takie cuda.... w ogole nie czuje sie ani na @ ani na ciaze...
hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Anjaaa tule mocno

Karo super wiadomosc
Tysia a Ty jak sie czujesz?
Monika jaki dlugi post
Prawie jak ja kiedys 
kohietki ja dzisiaj z doskoku bo czekam na tych magikow od podlogi, w domu mam burdel, wszystkie rzeczy z kuchni i lazienki stoja w jadalni i salonie, na srodku salonu mam lodowke
jak pomysle o tym sprzataniu i ustawianiu tych rzeczy to mi sie plakac chce bo nienawidze takich zajec 
Do sklikania jak cos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 10:05
asioczek86, tysiaa93, monika_89, Toxey lubią tę wiadomość
-
Karo86 wrote:Anja a pecherzyk rośnie prawidłowo, tylko nie ma zarodka?
Pecherzyk też za słaby. Gin na podstawie wielkości nie jest w stanie stwierdzić tyg ciąży bo jeszcze nie chwyta mimo że ma super sprzęt.rośnie o parę mm ale jeśli nawet jest pusty do końca to on rośnie przez jakiś czas i staje.
Bree lubi tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015
-
Ech anjaaa wspolczuje
teraz moze wysle cie gin na badania jakies,co?
Ja marze o przejsciu na belly do marcowek,baaardzo!
A ze mna niech idzie kazda ktora chce
a niektorym to zycze przejscie natychmiast na belly do styczniowek!
Juz maj! Super! Jestem nauczycielka wiec teraz najciezszy dla mnie okres bo dzien mamy i taty, potem pozegnanie pieciolatkow wiec sie urobimy z kolezanka po pachy. Przeciez to nie same dzieci tak pieknie na akademiach wystepuja
to ciezka charówa pani i uczenie wszystkiego hehe a do tego dochodzi stos biurokracji do wypelnienia
ale czerwiec bedzie moj! Jak Opatrznosc pozwoli (i lekarz tez) to chcialabym w ciazy pracowac pare miesiecy. Ale to narazie tylko marzenia...
milego dnia!
Bree, asioczek86, tysiaa93, monika_89 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt

-
Nie dałam rady Was nadrobić
Przebiłyście już wczoraj same siebie 
Edii super przyrost, gratuluję i zazdroszczę
Anjaa przykro mi, tak było u mnie, kiepski przyrost, mały pęcherzyk
Tysia nie chcę Cię znowu nakręcać, ale wiesz, cały czas jest szansa na pozytywa
A mi dziś mija 30 dni od poronienia, a @ nie widać, nie słychać i nie czuć, nie wiem co o tym myśleć?
A wczoraj badałam tsh i pierwszy raz od kilku miesięcy sukces! 1, 60
A i zostałam wczoraj ciocią
Lenka87, tysiaa93, monika_89, Bree lubią tę wiadomość
-
Paola gratulacje ciociu

No i ładnego wyniku
Ja 21 mam wizytę i będę musiała przed nią zrobić jeszcze ft3 i ft4. Oby było dobrze...
A dziś mam 22 dc. Dwa poprzednie cykle trwały 21.
Trzymajcie kciuki aby w końcu cykl mi się unormował i @ póki co jeszcze nie przychodziła
Idę po kawę...
tysiaa93, monika_89, Bree lubią tę wiadomość

ek + 09.05.2014 (9tc)

-
Coś mi się wydaje, że u ciebie @ przyjdzie za jakieś 9 miesięcy dopieroMonkey wrote:Paola gratulacje ciociu

No i ładnego wyniku
Ja 21 mam wizytę i będę musiała przed nią zrobić jeszcze ft3 i ft4. Oby było dobrze...
Trzymajcie kciuki aby w końcu cykl mi się unormował i @ póki co jeszcze nie przychodziła
Idę po kawę...
Monkey, tysiaa93, hiacynta99, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
No ja ft4 przy normie do 1, 58 mam 1, 48, więc mogłoby być trochę większe, endo mówiła zawsze, że ten wynik jest dla mnie ważniejszy. Będę we wtorek do niej dzwonić, zobaczymy co powie.Monkey wrote:Paola gratulacje ciociu

No i ładnego wyniku
Idę po kawę...
Monkey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
No nie no! Tyle skrobią codziennie, że oczy mi puchną, a jak sie człowiek pyta o coś to olewka! No kto mi powie co z tą moją @, no kto się pytam? Jak mi nikt nie odpisze to się obrażę i nie będę wchodzić na forum przez caluśkie 5 minut! Ot, taki protest.
hiacynta99, Monkey, tysiaa93, monika_89, Bree lubią tę wiadomość