Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam się dziewczyny
od rana przeglądam belly i widzę, że już nawet sporo styczniówek jest
oj jak ja bym chciała być w lutowych mamusiach
a u mnie dziś spokojnie, pogoda mało zachęca do wyjścia, więc siedzę na razie w domciu i przeglądam forummiłego dzionka, mam nadzieję że w końcu zjawi się słoneczko
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
fuksja wrote:U mnie plamienie, czyli @ sie jutro rozkreci...
Kurcze, przed zabiegiem byla normalna @, teraz zaczyna sie od plamienia i jak ja mam to liczyc? Jako pierwszy dzien @?
Ja juz mam 4 dzien plamienia i nic mi sie nie rozkreca... @ mam dostac jutro, ciekawe czy bedzie... cos mi sie to nie podoba bo pierwsza @ po poronieniu mialam normalna a teraz takie cuda.... w ogole nie czuje sie ani na @ ani na ciaze...hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Anjaaa tule mocno
Karo super wiadomosc
Tysia a Ty jak sie czujesz?
Monika jaki dlugi postPrawie jak ja kiedys
kohietki ja dzisiaj z doskoku bo czekam na tych magikow od podlogi, w domu mam burdel, wszystkie rzeczy z kuchni i lazienki stoja w jadalni i salonie, na srodku salonu mam lodowkejak pomysle o tym sprzataniu i ustawianiu tych rzeczy to mi sie plakac chce bo nienawidze takich zajec
Do sklikania jak cosWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 10:05
asioczek86, tysiaa93, monika_89, Toxey lubią tę wiadomość
-
Karo86 wrote:Anja a pecherzyk rośnie prawidłowo, tylko nie ma zarodka?
Pecherzyk też za słaby. Gin na podstawie wielkości nie jest w stanie stwierdzić tyg ciąży bo jeszcze nie chwyta mimo że ma super sprzęt.rośnie o parę mm ale jeśli nawet jest pusty do końca to on rośnie przez jakiś czas i staje.Bree lubi tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Ech anjaaa wspolczuje
teraz moze wysle cie gin na badania jakies,co?
Ja marze o przejsciu na belly do marcowek,baaardzo!
A ze mna niech idzie kazda ktora chcea niektorym to zycze przejscie natychmiast na belly do styczniowek!
Juz maj! Super! Jestem nauczycielka wiec teraz najciezszy dla mnie okres bo dzien mamy i taty, potem pozegnanie pieciolatkow wiec sie urobimy z kolezanka po pachy. Przeciez to nie same dzieci tak pieknie na akademiach wystepujato ciezka charówa pani i uczenie wszystkiego hehe a do tego dochodzi stos biurokracji do wypelnienia
ale czerwiec bedzie moj! Jak Opatrznosc pozwoli (i lekarz tez) to chcialabym w ciazy pracowac pare miesiecy. Ale to narazie tylko marzenia...
milego dnia!Bree, asioczek86, tysiaa93, monika_89 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Nie dałam rady Was nadrobić
Przebiłyście już wczoraj same siebie
Edii super przyrost, gratuluję i zazdroszczę
Anjaa przykro mi, tak było u mnie, kiepski przyrost, mały pęcherzyk
Tysia nie chcę Cię znowu nakręcać, ale wiesz, cały czas jest szansa na pozytywa
A mi dziś mija 30 dni od poronienia, a @ nie widać, nie słychać i nie czuć, nie wiem co o tym myśleć?
A wczoraj badałam tsh i pierwszy raz od kilku miesięcy sukces! 1, 60A i zostałam wczoraj ciocią
Lenka87, tysiaa93, monika_89, Bree lubią tę wiadomość
-
Paola gratulacje ciociu
No i ładnego wyniku
Ja 21 mam wizytę i będę musiała przed nią zrobić jeszcze ft3 i ft4. Oby było dobrze...
A dziś mam 22 dc. Dwa poprzednie cykle trwały 21.
Trzymajcie kciuki aby w końcu cykl mi się unormował i @ póki co jeszcze nie przychodziła
Idę po kawę...tysiaa93, monika_89, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Monkey wrote:Paola gratulacje ciociu
No i ładnego wyniku
Ja 21 mam wizytę i będę musiała przed nią zrobić jeszcze ft3 i ft4. Oby było dobrze...
Trzymajcie kciuki aby w końcu cykl mi się unormował i @ póki co jeszcze nie przychodziła
Idę po kawę...Monkey, tysiaa93, hiacynta99, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Paola gratulacje ciociu
No i ładnego wyniku
Idę po kawę...Monkey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
No nie no! Tyle skrobią codziennie, że oczy mi puchną, a jak sie człowiek pyta o coś to olewka! No kto mi powie co z tą moją @, no kto się pytam? Jak mi nikt nie odpisze to się obrażę i nie będę wchodzić na forum przez caluśkie 5 minut! Ot, taki protest.
hiacynta99, Monkey, tysiaa93, monika_89, Bree lubią tę wiadomość