Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaro86 wrote:Wróciłam właśnie od lekarza- wszystko ok, jajniki bardzo ładnie pracują, macica ok. Mamy czekać jeszcze ten cykl, tak profilaktycznie, a potem do dzieła
Anja trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomości!!
Eleganckoto teraz tylko smarować ręce i do roboty
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka,
Oczywiscie nie wytrzymalam i powtorzylam dzisiaj bete.
Jest 254 wiec rosnie chyba dobrze.
A w poniedzialek ide do gina po zwolnionko!
Lenka87, Toxey, tysiaa93, hiacynta99, monika_89, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
U mnie plamienie, czyli @ sie jutro rozkreci...
Kurcze, przed zabiegiem byla normalna @, teraz zaczyna sie od plamienia i jak ja mam to liczyc? Jako pierwszy dzien @?hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
fuksja wrote:U mnie plamienie, czyli @ sie jutro rozkreci...
Kurcze, przed zabiegiem byla normalna @, teraz zaczyna sie od plamienia i jak ja mam to liczyc? Jako pierwszy dzien @?hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Fuksja a ty się starałaś w tym cyklu czy czekałaś na @ ?
tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Szit. Nie da rady być na bieżąco z Wami. :p
Nadrabiam, przynajmniej tak ogólnieu mnie chyba idzie ovu, od 3 dni widoczna druga blada kreska na.
Fajnie by było jak by przyszła szybciej np. w weekend majowy bo potem maż pracuje na popołudniową zmianę i ciężko będzie się wstrzelić z
na ovu.
Widzę wątek serialowy więc i ja się wypowiem – mój nr 1 Przyjaciele. A dalej HIMYM, służące, gotowe na wszystko, chirurdzy, słodkie małe kłamstewka, teoria wielkiego podrywu, 2 i pół, plotkara, 90210, californication, pępek świata, kości, sex w wielkim, mieście, house i to chyba tyleczęść już skończona ale z resztą jestem na bieżąco. Czaję się na dextera i grę o tron. Ja oglądam na kinomanie albo ściągam z torentów
Poza tym muszę się pochwalić, że w końcu montują nam okna w naszym domu
Ja też oddaję krew, jestem zarejestrowana jako dawca narządów, a mężem w DKMS. W ogóle zaraz po rejestracji dzwonili do mojego męża żeby przeszedł dalsze badania i ewentualnie oddał szpik, ale znaleźli kogoś innego, bardziej pasującego niż mój chłop
Bree ale mieliście furę! My skromnie c klasawidzę że obie teraz mamy fordy, też lubię duże auta. Ja też sobie sprawdzam takie rzeczy typu kiedy bym rodziła więc nie jesteś sama świrnięta w tym gronie
może to plamienie implantacyjne dopiero? Może być przecież nawet w 10dpo
Monkey jak tam córa? Już lepiej? Nie wiedziałam że alko ma taki wpływ na temp, a ja się dziwię skąd taka wysoka u mnie w tym cyklu a ja przecież dziennie wińsko walę
Hiacynta też chętnie oddam moją @, bierzu mnie po zabiegu przyszła jakoś po 31/32 dniach. A owu w cyklu mogą być 2, taki psikus
tak mi gin w szpitalu powiedziała
Edii wspaniała wiadomość, gratulacje! Piękna beta
Matylda my plany majówkowe nijakie. 1 mąż idzie na nockę więc lipa. Pewnie jakiś gril w domu i jazda na łopacie na budowie
Lena ja próbuję do Woodstocka przekonać męża od 10 lat, marzy mi się strasznie, ale on niestety woli inną muzykę (choć przy mnie zaczął słuchać tej lepszej)
Toxey a siemię trzeba pić czy można zmielone jeść? Nienawidzę tego w płynie, bleh dla mnie jak smarkimam nadziję, że boli Cię na ovu, nie torbiel
Tysia ja bym kaktusy wysuszyła, nie mam ani jednego kwiatkajedyne żywe rośliny to u mnie zioła w kuchni, ale mam je tak na widoku że nie sposób o nich zapomnieć. @ nie ma, to nic, że test negatywny. Może jeszcze za szybko na test? Szkoda, że nie mierzysz temp
Paopla wyrzuć te testy. Ja kazałam swoje wyrzucić jak leżałam w szpitalu, nie chciałam na nie patrzeć
Anja kochana jak tam?
Czarna tak się cieszę, wspaniałe wieści! Od wrzucenia kolejnego zdjęcia już się nie wymigasz! No i zdrówka dla Szymka i mamy
Pap z tą owu dokładnie jak mówisz. Te 14 dni to faza lutealna. Może się wahać w granicach 10/16 dni, te 14 to takie umowne
APS witaj i przykro mi że dołączyłaś. Ja bym odczekała jeden cykl, ale to tylko moje zdanie. Jeśli wg gina wszystko dobrze i Ty czujesz się na siłach to działaj, są tu dziewczyny które nie doczekały pierwszej @ po poronieniu
Karo witaj, mam nadzieję, że raz dwa wrócisz na fioletowąwciągniesz się w wątek. Co do cery to po samym poronieniu to była tragedia, hormony szalały, ale teraz już wróciłam do normalnego wyglądu. Twoja twarz też dojdzie do siebie
Co do plammień. Początek okresu to dzień w ktorym masz "żywą krew" musisz już użyć podpaski/tampona.
nawet of liczy plamienie do starego cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 20:52
tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość