Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
Przepraszam, że cały weekend tu nie zajrzałam ale wczoraj przespałam a dwa dni gości goście goście. Nie wypadało na kompie siedzieć. Zabieram się za nadrabianie zaległości :*Bree, tysiaa93, PrimaSort, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki
Ja już nadrobiłam czytanie po weekendzie, teraz nadrobię troszeczkę pisanie
Była u mnie na weekend siostra z mężem i dzieciakami, a przy nich nie ma szans na chwilę oderwania się, cały czas na pełnych obrotach
Pap86 - ja też jestem ze Stolicya na meczu na Narodowym byłam z całą rodzinką, która przyjechała. Było bardzo spokojnie
Tysia szkoda, że jednak @ przyszedł...
Monkey dzięki za namiary na testy owulacyjne, nigdy nie robiłam, muszę się chyba za tym obejrzeć...
Anjaa ja ciągle trzymam za Ciebie i Twoją fasolkę mocno kciukiWymioty to dobry znak
Matylda masz prześliczną córcię!!
Mysz86 nieźle Twój Małżonek poszalał, wyobrażam sobie jak byłaś wściekła... Ale wydaje mi się, że każdemu może się zdarzyć przesadzić, oby to był tylko jednorazowy wybrykNajważniejsze, że między Wami już ok
Toxey, Bree, matylda08, Ola_45, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
Toxey ja jestem świeża i jeszcze nie ogarniam do końca tabelki, więc nie pomogę
Teoretycznie jest tak, że okres ma przyjść ileś tam dni po owu, więc może na tej podstawie Ci się przesunął @ na wykresie...Toxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
nick nieaktualnyHmm może bierze mi pod uwagę cykl w którym poroniłam i jego długość, niby jest odznaczony, żeby go nie brało do interpretacji, ale kto wie...
Karo po owulce mniej więcej 14 dni i jest @ więc miałam dobrze, a teraz według wykresu @ mam dostać po 20 dniach od owulacji, a mój cykl będzie trwał 36 dni ;/ Niemożliwe...
A zresztą, może @ nie będzie, więc co za różnicaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 08:54
Karo86, Szalona CZARNA, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pap86 wrote:Co tam pokazuje mój suwaczek? ech... jeszcze tyyyle czasu
pozytywna strona jest taka, że mam jeszcze miesiąc na ćwiczenia i wzmacnianie mięśni.
Ostatnio oglądałam holenderską chyba wersję Wstydliwych chorób i lekarka pokazywała kobietom negatywne skutki porodu - pęknięcie i wypadanie bogny (jak to mówicie), szyjki macicy, nie wspomnę o nietrzymaniu moczu itd. Jak się przed tym ustrzec??? Tak na przyszłość pytam.
Ja rodziłam dwa lata temu naturalnie, nacieli mnie bo mały nie chchcial wyjsc. potem ladnie zaszyli na poczatku byl dyskomfort ale teraz juz o tym zapomnialam. ja sie zgodzilam na naciecie bo polozna opowiadala jak to dziewczyny pękały do samego odbytu! pamietam ze przed porodem jakis czas cwiczylam chyba te miesnie kegla czy jakos tak, lezalam sobie i zaciskalam posladkiduzo podobno daja cwiczenia w szkole rodzenia, ja nie moglam cwiczyc i na szczescie mnie ominely zle skutki
Mysle ze przede wszystkim najwazniejsze pozytywne nastawienie! musimy pamietac ze to wszystko jest warte dla tego malego czlowieczka
Toxey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczęta! Kurcze wykresik na Ovu fiksuje wyznaczył mi owulację dużo póżniej niż była, natomiast na Fertility mam zaznaczone tak jak trzeba... W sobotę przeżyłam horror juz myślałam że przyszła pierwsza @ po zabiegu takie bóle miesiączkowe miałam i do tego jajniki bolały, miałam klasyczny PMS nawet brzuch mi wywaliło a wczoraj i dzisiaj cisza..
Bree, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja znając życie za chwilę zacznę szukać objawów i będę się nakręcać... Norma... Musicie mnie prostować jak będę przesadzać
W dodatku ciągle myślę o czerwcu i o dacie porodu, w moją datę ma najbliższa kuzynka i bardzo dobra koleżanka termin, a równy miesiąc później moja siostra. I pewnie zamiast szczęścia będzie płacz i zazdrość...asioczek86, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Witam się
deszczowa pogoda a ja muszę przed południem na zakupy iść...
o 11 na tvn jest o rumuńskich dzieciach w domu dziecka. mam zamiar oglądać, bo reklama mnie zainteresowała. potem jeszcze robienie obiadu i ogarnianie nauki. może wieczorem filmik i coś jeszczejakaś taka poddenerwowana jestem, ale mam nadzieję, że to nic złego nie wróży...
matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Wykres wyznaczył mi owulkę, w ten ten dzień, w który faktycznie była... Ale przesunął mnie datę @... Termin miałam na 15 maja, a teraz na 21... Wiecie może o co chodzi?
Bree, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerka84 wrote:jak owulacja póżniej to i faza lutealna tez się przesuwa a co za tym idzie termin @
Już wszystko weszło na swoje miejsce, system mimo oznaczenia mojego poprzedniego ciążowego wykresu nadal brał go pod uwagę...matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość