Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
asioczek86 wrote:a o jakiej tabeli mowa? czy ja o czymś nie wiem?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SdqUdEN36qsqutEnzCPsVhjO6QTROvDEYz3IV259neY/edit?usp=sharing proszetysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
aaaa no ciekawe, przejrzysta tabelka
a co myślicie żeby zrobić taką tabelkę na tym forum jako nowy post? tak jak mają na ogólnym wątku listę, tak można by tutaj...
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiemacie Laski
Przed chwilą mój miły mnie opuścił, wrócił na noc do starego mieszkania, a ja zostałam w nowym, w kuchni smierdzi starymi scianami, w salonie smierdzi swieżą gładzią, w kiblach gruntem, a pokoju farba, a w pokoju z którego piszę wilgocią. Siedze na materacu pod kołdra, okno otwarte i wietrzę! Moja pierwsza noc bez mojego na nowym mieszkaniu. A ono wydaje rózne dzwięki ktorych nie znam i boję się że będe się bać!
Cała majówke w syfie na kolanach ze ścierą... wyje*ana jutro do pracy jade
Oby udało mi się przetrwać te najgorsze 2 tygodnie remontu...matylda08, Toxey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:ZAZDROSZCZE!! tych sił najbardziej... daj mi swój akumulator, plissss
Toxey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Siemacie Laski
Przed chwilą mój miły mnie opuścił, wrócił na noc do starego mieszkania, a ja zostałam w nowym, w kuchni smierdzi starymi scianami, w salonie smierdzi swieżą gładzią, w kiblach gruntem, a pokoju farba, a w pokoju z którego piszę wilgocią. Siedze na materacu pod kołdra, okno otwarte i wietrzę! Moja pierwsza noc bez mojego na nowym mieszkaniu. A ono wydaje rózne dzwięki ktorych nie znam i boję się że będe się bać!
Cała majówke w syfie na kolanach ze ścierą... wyje*ana jutro do pracy jade
Oby udało mi się przetrwać te najgorsze 2 tygodnie remontu...Toxey, tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co tam pokazuje mój suwaczek? ech... jeszcze tyyyle czasu
pozytywna strona jest taka, że mam jeszcze miesiąc na ćwiczenia i wzmacnianie mięśni.
Ostatnio oglądałam holenderską chyba wersję Wstydliwych chorób i lekarka pokazywała kobietom negatywne skutki porodu - pęknięcie i wypadanie bogny (jak to mówicie), szyjki macicy, nie wspomnę o nietrzymaniu moczu itd. Jak się przed tym ustrzec??? Tak na przyszłość pytam.tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnypap86 wrote:Co tam pokazuje mój suwaczek? ech... jeszcze tyyyle czasu
pozytywna strona jest taka, że mam jeszcze miesiąc na ćwiczenia i wzmacnianie mięśni.
Ostatnio oglądałam holenderską chyba wersję Wstydliwych chorób i lekarka pokazywała kobietom negatywne skutki porodu - pęknięcie i wypadanie bogny (jak to mówicie), szyjki macicy, nie wspomnę o nietrzymaniu moczu itd. Jak się przed tym ustrzec??? Tak na przyszłość pytam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 22:32
tysiaa93, anjaaa, Bree, PrimaSort, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:I od jutra ćwiczenia! Kopnijcie mnie w dupę jak będę marudzić, że mi się nie chce! Moje ciało się zastało i nie jest gotowe na malucha
Trzeba to zmienić
tysiaa93, Bree, PrimaSort, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny