X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap86 wrote:
    A ja z moim obchodzimy dzis PIERWSZA ROCZNICE SLUBU <3
    A jestesmy ze soba juz prawie 8lat :)
    Byly rocznicowe przytulanka,wspolne odswietne sniadanko i bedzie spacer i lody. Ech rok temu to nie byla taka piekna pogoda hehe lalo do samego kosciola :)
    Pozniej obejrzymy slubne zdjecia.

Gratulacje <3 !!! :*

tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A im blizej tym gorzej bo zaczynam bac sie porodu, ogladalam polska wersje porody na polsat cafe chyba w piatek i tak jedna dostala kroplowke bo szyjka miala rozwarcie a skurczy brak a druga odwrotnie skurcxe byly silne a szyjka za male rozwarcie.
    Jutro mam wizyte musze zapytać czemu ruchow nie czuje jeszcze bo na fioletowej dziewczyny juz czuja :/
    Miala byc Dagmara ale bedzie Roksana jednak :)
    Zrobilam podpis o cp i straconych narzadach aby reszta dziewczyn nie tracila wiary :)

Ja unikam ogladania takich rzeczy w ciazy bo to tylko stresuje, a na co nam stres dziewczyny :) Jak widze jakiekolwiek sceny zwiazane z porodem sama bedac ciazy w tv to przelaczam kanal :) chociaz ogladalam film na YT jak kobieta rodzila w pokoju na stojaco i bardzo mi sie podobal, ale nie bylo tam stresu, krzyku i chaosu a spokoj :) Laska sobie stala u siebie w domu, w pokoju i na stojaco rodzila dziecko, nawet sama je zlapala jak wyjechalo! normalnie podziwiam !!! A ogladalam to bo zastanawialams ie jak chcialabym rodzic tym razem, poprzednio w PL nie dawali mi wyboru a w UK moge rodzic jak chce, nawet w domu w asyscie lekarza, wczesniej tylko trzeba napisac plan porodu, wszysto ze szczegolami co i jak :)

tysiaa93, Ola_45, Toxey lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Witacie :) piękna pogoda my rozkładamy trampolinę dzis mam wolne :) małpa juz poszła :) tylko cycki dramat strasznie mnie bola i sutki?, toxey fajnie ze owulka byla widac to na wykresie ladnie
    Lenka będziemy miec podobny termin porodu heh może 2,dni różnicy hihi
    co z cyklem Bree?,te plamiena ?

trampolina :D ja wczoraj skakalam na sofie jak wypilam o jedno piwo za duzo :D
    Co do mnie to dzisiaj w nocy nawiedzila mnie @ tak wiec juz po 5 dniach plamien zaczal mi sie okres :P Super :) Ja juz planuje w jakim miescu bedziemy sie prokreowac :D

tysiaa93 lubi tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaaa wrote:
    Dzien dobry :)
    U nas piekne slonce to i samopoczucie lepsze. Maz pojechal do domu konczyc remont a ja z sunkiem do jutra zostaje u rodzicow.
    ciekawe co bedzie w srode na wizycie, caly czas licze na dobre wiesci. co dziwne od 3 dni mam mdlosci, wczoraj zwymiotowalam kolacje... nie chce sie na nic nastawiac... zobaczymy .

nie chcialabym Ci robic nadziei ale moze to dobry znak?

jakie to okrutne i skomplikowane jednoczesnie zeby nie tracic nadziei a jednoczesnie sobie jej nie robic bo pozniej strata jeszcze bardziej boli...

dobrze ze masz lepsze samopoczucie <3 Oby wszystko dobrze sie skonczylo....

tysiaa93, anjaaa, Toxey lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fuksja wrote:
    Cześć Dziewczyny! :*

Czy któraś poza Olą może edytować tabelkę? Wcześniej mogłam to robić sama, ale coś mi teraz nie hula... jeśli którakolwiek może i zechciałaby mi wpisać 1 cykl starań i kolejną @ 28 maja, ozłocę :)

Podczytuję po cichu co u Was - szkoda, że ten "długi" weekend wcale nie jest taki długi... :)

Ja tez wczesniej moglam edytowac a teraz sie nie moge, chyba Ola cos zmienila i tylko ona moze nanosic zmiany :) Co do dlugiego weekendu to u nas jutrzejszy dzien jest wolny od pracy ale za to piatek byl pracowity :P

tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87 wrote:
    Zmienione :)

Jak to jest ze Ty mozesz zmieniac a ja nie? Pytam bo nie wiem czy Ola tak to ustawila czy mi sie w koncie google cos pozmienialo :P

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    Cześć i czołem. Padliśmy ostatnio zamiast działać. załamka normalnie :P za to nadrobiliśmy wczoraj rano ;) Potem cały dzień porządkowania na budowie i oto jestem dopiero dziś.

PYTANIE ZA 100 PKT:
    Laski czy owu może być 2 razy z tego samego jajnika? 2 cykl pod rząd boli mnie prawy jajcor. Testy nadal ujemne :(

ja właśnie zrobiłam obiad, zaczął się sezon szparagowy więc trzeba było wykorzystać ten fakt, nażarta jestem że hej :P
    teraz piję brzoskwiniowo limonkowe winko męża a za chwilę biorę się za robienie gofrów :P

monkey skad jesteś? U mnie odległolsć nad morze podobna

Prima mamy termn @ na ten sam dzień :D a urodziny masz w tym dniu co mój mąż :D:D fajną niespodzianke Ci mąż zrobił

lenka to lada dzień będziecie na swoim, super!

mysz jakikm cudem on tą kabinę rozwalił?!

bree dawaj zdjęcia kuchni

pap master chef :P kiedy można się wprosić? Gratuluję rocznicy, my 25 maja świetujemy drugą :D za to razem już 10 lat

ola myslę, że dobry czas na powiedzenie o ciąży, 11 tc to już całkiem faujny wynik :)

matylda śliczna córa! Ty zresztą też cudna :)

toxey o to tak jak ja 3 dzieci w domu a mąż 2... dlatego marzy mi się, żeyby za 2 razem ustrzelić bliźniaki :P u nas rodzina wie i w sumie dobrze. Nikt nie rusza tego tematu i skończyły się pytania " a kieeedy dzieeecko" Co do sutków to nigdy ale to nigdy mnie nie bolały, dopiero po poronieiu coś mi się poprzestawiało i teraz po bolą :/

staraczka to już połowa ciąży u Ciebie :) mi mąż zabrana oglądać ten program bo nie jestem w ciązy i się katuję niepotrzebnie

ja mialam 2 razy z tego samego z prawego wlasnie, a swiecie bylam przekonana ze to zawsze na przemian idzie :P zdjecia wrzuce jak sie ogarne bo narazie to mocno wczorajsza jestem :P wypilam nie wiecej jak 4 - 5 piw ale chyba @ robi swoje bo jestem strasznie oslabiona :P

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    On nie pamięta. Ja tym bardziej nie wiem. Jak jego siostra go znalazła, to leżał w korytarzu i był w połowie na schodach, tak zwisał w dół. DObrze, że jeszcez ze schodów nie spadł.

Moj sasiad w PL po pijaku stracil glowe w doslownym tego slowa znaczeniu.
    Wymienial okna z drewnianych na plastiki i te stare drewniane staly na kupce na podworku i czekaly na wywozke, on sie napil i szedl gdzies po podzworzu, potknal sie i wpadl na te okna glowa tak niefortunnie ze ja odcial na tych szybach....

masakra normalnie :/

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Skoro tak zachwalacie to muszę to sprawdzić... :D

Koniecznie :D Robaczki beda wstrzasniete ale nie zamieszane :D

preg.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    On nie pamięta. Ja tym bardziej nie wiem. Jak jego siostra go znalazła, to leżał w korytarzu i był w połowie na schodach, tak zwisał w dół. DObrze, że jeszcez ze schodów nie spadł.
    te chłopy :/ mam nadzieję, że przynajmniej jakoś próbował się wytłumaczyc.
    No ale widzialam, że już między wami w miarę ok i tak trzymaj ! :)

Bree, Toxey lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    trampolina :D ja wczoraj skakalam na sofie jak wypilam o jedno piwo za duzo :D
    Co do mnie to dzisiaj w nocy nawiedzila mnie @ tak wiec juz po 5 dniach plamien zaczal mi sie okres :P Super :) Ja juz planuje w jakim miescu bedziemy sie prokreowac :D
    W tym cyklu obie zafasolkujemy <3

Bree, Toxey, PrimaSort lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo bym chciala <3

tysiaa93, Toxey, PrimaSort lubią tę wiadomość

preg.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Jak to jest ze Ty mozesz zmieniac a ja nie? Pytam bo nie wiem czy Ola tak to ustawila czy mi sie w koncie google cos pozmienialo :P
    Nie wiem jak to jest :P Po prostu wchodzę w tabelkę i zmieniam :)

Bree, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:50

Bree, Lenka87, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️

Został 1 ❄️

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_45 wrote:
    Przykro mi dziewczyny że nie możecie edytować bo to było mega ułatwienie dla mnie ale niestety mógł to robić każdy i ktoś nam już raz usunął wszystko, także nie chciałabym powtórki. Dlatego mogę ja, Lenka i Tysia bodajże ;) Bo na google poprosiły mnie o dostęp ;)

Usunal? :D A to dobre :D

Czy ja w takim razie tez moge prosic o dostep? Dodam ze wiem co to arkusz kalkulacyjny excel i potrafie sie tym poslugiwac bez usuwania danych :D
    Jesli uwazasz ze lepiej bedzie zostawic jak jest to nie ma sprawy :) bedziecie wklepywac moje dane co miesiac ;) A moze nie co miesiac :D

Oby ;)

Ola_45, tysiaa93, Toxey, PrimaSort lubią tę wiadomość

preg.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po protu gdyby Oli nie było, to piszcie do mnie :)

Ola_45, Bree, Toxey lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    2 PROCEDURA IVF :

Został 1 ❄️

preg.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_45 wrote:
    Przykro mi dziewczyny że nie możecie edytować bo to było mega ułatwienie dla mnie ale niestety mógł to robić każdy i ktoś nam już raz usunął wszystko, także nie chciałabym powtórki. Dlatego mogę ja, Lenka i Tysia bodajże ;) Bo na google poprosiły mnie o dostęp ;)
    Serio? Nawet nie wiedziałam, że i ja mogę to edytować :D
    A to nowosć :D

Ola_45, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam wczoraj takiego misia <3
    Uwielbiam festyny i inne takie :D
    11auyia.jpg

Ola_45, Bree, Lenka87, monika_89, pap86, anjaaa, Toxey, kierzynka, PrimaSort lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    2 PROCEDURA IVF :

Został 1 ❄️

preg.png
‹‹ 644 645 646 647 648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ