Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
pap86 wrote:A ja z moim obchodzimy dzis PIERWSZA ROCZNICE SLUBU
A jestesmy ze soba juz prawie 8lat
Byly rocznicowe przytulanka,wspolne odswietne sniadanko i bedzie spacer i lody. Ech rok temu to nie byla taka piekna pogoda hehe lalo do samego kosciola
Pozniej obejrzymy slubne zdjecia.
Gratulacje!!! :*
tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:A im blizej tym gorzej bo zaczynam bac sie porodu, ogladalam polska wersje porody na polsat cafe chyba w piatek i tak jedna dostala kroplowke bo szyjka miala rozwarcie a skurczy brak a druga odwrotnie skurcxe byly silne a szyjka za male rozwarcie.
Jutro mam wizyte musze zapytać czemu ruchow nie czuje jeszcze bo na fioletowej dziewczyny juz czuja
Miala byc Dagmara ale bedzie Roksana jednak
Zrobilam podpis o cp i straconych narzadach aby reszta dziewczyn nie tracila wiary
Ja unikam ogladania takich rzeczy w ciazy bo to tylko stresuje, a na co nam stres dziewczynyJak widze jakiekolwiek sceny zwiazane z porodem sama bedac ciazy w tv to przelaczam kanal
chociaz ogladalam film na YT jak kobieta rodzila w pokoju na stojaco i bardzo mi sie podobal, ale nie bylo tam stresu, krzyku i chaosu a spokoj
Laska sobie stala u siebie w domu, w pokoju i na stojaco rodzila dziecko, nawet sama je zlapala jak wyjechalo! normalnie podziwiam !!! A ogladalam to bo zastanawialams ie jak chcialabym rodzic tym razem, poprzednio w PL nie dawali mi wyboru a w UK moge rodzic jak chce, nawet w domu w asyscie lekarza, wczesniej tylko trzeba napisac plan porodu, wszysto ze szczegolami co i jak
tysiaa93, Ola_45, Toxey lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Witacie
piękna pogoda my rozkładamy trampolinę dzis mam wolne
małpa juz poszła
tylko cycki dramat strasznie mnie bola i sutki?, toxey fajnie ze owulka byla widac to na wykresie ladnie
Lenka będziemy miec podobny termin porodu heh może 2,dni różnicy hihi
co z cyklem Bree?,te plamiena ?
trampolinaja wczoraj skakalam na sofie jak wypilam o jedno piwo za duzo
Co do mnie to dzisiaj w nocy nawiedzila mnie @ tak wiec juz po 5 dniach plamien zaczal mi sie okresSuper
Ja juz planuje w jakim miescu bedziemy sie prokreowac
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
anjaaa wrote:Dzien dobry
U nas piekne slonce to i samopoczucie lepsze. Maz pojechal do domu konczyc remont a ja z sunkiem do jutra zostaje u rodzicow.
ciekawe co bedzie w srode na wizycie, caly czas licze na dobre wiesci. co dziwne od 3 dni mam mdlosci, wczoraj zwymiotowalam kolacje... nie chce sie na nic nastawiac... zobaczymy .
nie chcialabym Ci robic nadziei ale moze to dobry znak?
jakie to okrutne i skomplikowane jednoczesnie zeby nie tracic nadziei a jednoczesnie sobie jej nie robic bo pozniej strata jeszcze bardziej boli...
dobrze ze masz lepsze samopoczucieOby wszystko dobrze sie skonczylo....
tysiaa93, anjaaa, Toxey lubią tę wiadomość
-
fuksja wrote:Cześć Dziewczyny! :*
Czy któraś poza Olą może edytować tabelkę? Wcześniej mogłam to robić sama, ale coś mi teraz nie hula... jeśli którakolwiek może i zechciałaby mi wpisać 1 cykl starań i kolejną @ 28 maja, ozłocę
Podczytuję po cichu co u Was - szkoda, że ten "długi" weekend wcale nie jest taki długi...
Ja tez wczesniej moglam edytowac a teraz sie nie moge, chyba Ola cos zmienila i tylko ona moze nanosic zmianyCo do dlugiego weekendu to u nas jutrzejszy dzien jest wolny od pracy ale za to piatek byl pracowity
tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Cześć i czołem. Padliśmy ostatnio zamiast działać. załamka normalnie
za to nadrobiliśmy wczoraj rano
Potem cały dzień porządkowania na budowie i oto jestem dopiero dziś.
PYTANIE ZA 100 PKT:
Laski czy owu może być 2 razy z tego samego jajnika? 2 cykl pod rząd boli mnie prawy jajcor. Testy nadal ujemne
ja właśnie zrobiłam obiad, zaczął się sezon szparagowy więc trzeba było wykorzystać ten fakt, nażarta jestem że hej
teraz piję brzoskwiniowo limonkowe winko męża a za chwilę biorę się za robienie gofrów
monkey skad jesteś? U mnie odległolsć nad morze podobna
Prima mamy termn @ na ten sam dzieńa urodziny masz w tym dniu co mój mąż
:D fajną niespodzianke Ci mąż zrobił
lenka to lada dzień będziecie na swoim, super!
mysz jakikm cudem on tą kabinę rozwalił?!
bree dawaj zdjęcia kuchni
pap master chefkiedy można się wprosić? Gratuluję rocznicy, my 25 maja świetujemy drugą
za to razem już 10 lat
ola myslę, że dobry czas na powiedzenie o ciąży, 11 tc to już całkiem faujny wynik
matylda śliczna córa! Ty zresztą też cudna
toxey o to tak jak ja 3 dzieci w domu a mąż 2... dlatego marzy mi się, żeyby za 2 razem ustrzelić bliźniakiu nas rodzina wie i w sumie dobrze. Nikt nie rusza tego tematu i skończyły się pytania " a kieeedy dzieeecko" Co do sutków to nigdy ale to nigdy mnie nie bolały, dopiero po poronieiu coś mi się poprzestawiało i teraz po bolą
staraczka to już połowa ciąży u Ciebiemi mąż zabrana oglądać ten program bo nie jestem w ciązy i się katuję niepotrzebnie
ja mialam 2 razy z tego samego z prawego wlasnie, a swiecie bylam przekonana ze to zawsze na przemian idziezdjecia wrzuce jak sie ogarne bo narazie to mocno wczorajsza jestem
wypilam nie wiecej jak 4 - 5 piw ale chyba @ robi swoje bo jestem strasznie oslabiona
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:On nie pamięta. Ja tym bardziej nie wiem. Jak jego siostra go znalazła, to leżał w korytarzu i był w połowie na schodach, tak zwisał w dół. DObrze, że jeszcez ze schodów nie spadł.
Moj sasiad w PL po pijaku stracil glowe w doslownym tego slowa znaczeniu.
Wymienial okna z drewnianych na plastiki i te stare drewniane staly na kupce na podworku i czekaly na wywozke, on sie napil i szedl gdzies po podzworzu, potknal sie i wpadl na te okna glowa tak niefortunnie ze ja odcial na tych szybach....
masakra normalnietysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:On nie pamięta. Ja tym bardziej nie wiem. Jak jego siostra go znalazła, to leżał w korytarzu i był w połowie na schodach, tak zwisał w dół. DObrze, że jeszcez ze schodów nie spadł.
mam nadzieję, że przynajmniej jakoś próbował się wytłumaczyc.
No ale widzialam, że już między wami w miarę ok i tak trzymaj !Bree, Toxey lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Bree wrote:trampolina
ja wczoraj skakalam na sofie jak wypilam o jedno piwo za duzo
Co do mnie to dzisiaj w nocy nawiedzila mnie @ tak wiec juz po 5 dniach plamien zaczal mi sie okresSuper
Ja juz planuje w jakim miescu bedziemy sie prokreowac
Bree, Toxey, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Jak to jest ze Ty mozesz zmieniac a ja nie? Pytam bo nie wiem czy Ola tak to ustawila czy mi sie w koncie google cos pozmienialo
Po prostu wchodzę w tabelkę i zmieniam
Bree, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:50
Bree, Lenka87, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Ola_45 wrote:Przykro mi dziewczyny że nie możecie edytować bo to było mega ułatwienie dla mnie ale niestety mógł to robić każdy i ktoś nam już raz usunął wszystko, także nie chciałabym powtórki. Dlatego mogę ja, Lenka i Tysia bodajże
Bo na google poprosiły mnie o dostęp
Usunal?A to dobre
Czy ja w takim razie tez moge prosic o dostep? Dodam ze wiem co to arkusz kalkulacyjny excel i potrafie sie tym poslugiwac bez usuwania danych
Jesli uwazasz ze lepiej bedzie zostawic jak jest to nie ma sprawybedziecie wklepywac moje dane co miesiac
A moze nie co miesiac
Oby
Ola_45, tysiaa93, Toxey, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
.
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Ola_45 wrote:Przykro mi dziewczyny że nie możecie edytować bo to było mega ułatwienie dla mnie ale niestety mógł to robić każdy i ktoś nam już raz usunął wszystko, także nie chciałabym powtórki. Dlatego mogę ja, Lenka i Tysia bodajże
Bo na google poprosiły mnie o dostęp
A to nowosćOla_45, Bree lubią tę wiadomość
-
.
tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :